Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποτέλεσμα β χοριακης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Θα ήθελα να ρωτήσω την εμπειρία σας σε ότι αφορά το απότελεσμα της Β χοριακης, τελευταία περίοδος είχα στις 17/11. 

Στις 12/12 έκανα μια β χοριακη και το απότελεσμα της είναι 47 τι μπορεί να σημαίνει αυτό, είμαι αρνητικό το απότελεσμα η είμαι πολύ νωρίς μιας και δν έχω ακόμα καθυστέρηση, βέβαια μπήκα στην διαδικασία να κάνω την εξέταση επειδή κάποιες μέρες όχι συνέχεια είχα λίγο ροζ και λίγο καφέ. 

Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει. 

Βεβαία αν τυχόν δν αδιαθετησω μέχρι την Τρίτη με Τετάρτη θα επαναλάβω το τεστ 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2020 at 4:32 ΠΜ, ο/η Ματα είπε:

Καλημέρα! 

Θα ήθελα να ρωτήσω την εμπειρία σας σε ότι αφορά το απότελεσμα της Β χοριακης, τελευταία περίοδος είχα στις 17/11. 

Στις 12/12 έκανα μια β χοριακη και το απότελεσμα της είναι 47 τι μπορεί να σημαίνει αυτό, είμαι αρνητικό το απότελεσμα η είμαι πολύ νωρίς μιας και δν έχω ακόμα καθυστέρηση, βέβαια μπήκα στην διαδικασία να κάνω την εξέταση επειδή κάποιες μέρες όχι συνέχεια είχα λίγο ροζ και λίγο καφέ. 

Expand  

Θετικό είναι κορίτσι μου!! Είσαι έγκυος!!  Συγχαρητήρια. Απλά επειδη είναι νωρίς είναι χαμηλό το νούμερο. Ούτως ή άλλως αυτό που σε νοιάζει είναι ο διπλασιασμός στις 48 ώρες κ όχι η τιμή αυτή κάθε αυτή. Έχει μεγάλες αποκλίσεις. Το καφέ-ροζ μπορεί να είναι κ αίμα εμφύτευσης. Πάρε όμως το γιατρό σου ένα τηλέφωνο μήπως χρειάζεται να σου δώσει κάτι.

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Expand  

Είναι θετική κορίτσι μου πολλά συγχαρητήρια... Η χαμηλή τιμή οφείλεται στο ότι την έκανες πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου. Μιλά με τον γιατρό σου να σου πει αν πρέπει να κάνεις επαναληπτική μετά από 48 ώρες ή μετά την καθυστέρηση

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Expand  

Θετικότατο είναι εμείς όταν κάναμε την χοριακη επειδή είχα δει κ εγώ λίγο αίμα μας είπαν πάνω από 5 θεωρείτε θετική.οποτε είσαι εγγυουλα ...όλα καλά να σου πάνε από εδώ κ στο εξής 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...