Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγγελική σήμερα διάβασα το μήνυμα, είμαι νέα στο forum, εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν! Επίσης, με συγκίνησε πολύ το μήνυμα της Νάνσυ, πόσο δίκαιο έχει!

Νάνσυ σε ευχαριστώ για το νέο τρόπο σκέψης που μου χάρισες! :)

Δημοσίευση

Οχι μονο μια αλλα πολλες ευχουλες να συνοδευουν την ξαδερφη σου.Αλλα να ξερεις πως "η πιο γλυκια ευχουλα" γιαυτην εισαι εσυ...Ειναι πολυ συμαντικο να εχεις ανθρωπους που σε αγαπουν και σε στηριζουν...και εσυ την την αγαπας και την στηριζεις...αυτο καταλαβαινω.Να ειναι καλα ,να εχει μια ηρεμη εγκυμοσυνη και σε 9 μηνες να αγκαλιασει το πιο γλυκο μωρακι γιαυτην...το δικο της.φιλακια.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ...!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Ειλεικρινα μεσα απο τη καρδια μου ευχομαι να ερθει γρηγορα το μωρακι να της χαρισειηρεμια και να κανει παρεα με το δικ0ο σου.Εσυ στηριξετην και να εισια διπλα της ανξαρτητα με το αποτελεσμα εσυ θα της μιλας μονο θετικα

Δημοσίευση

Πολλές πολλές προσευχές θα συνοδεύουν την προσπάθειά της. Και μία τρυφερή ευχούλα:τώρα που έρχονται οι πελαργοί, να φέρουν και ένα μικρό μπογαλάκι στην κοιλίτσα της ξαδέλφής σου:) :) :) . Γερό και δυνατό:cheer:

Δημοσίευση

Με το καλό..........Όλα να πάνε κατ'ευχή.Το ίδιο και για τις υπόλοιπες από εμάς.Είμαι καινούργια στην παρέα σας και ταπεινά θα ήθελα να ρωτήσω μήπως περισεύει κανενα κουτι gonal 1050 κορίτσια το έχω ανάγκη....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...