Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψυχολογια

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες της μανούλες κ νέες μανούλες που βιώνουν την πρώτη εγκυμοσύνη τους.Μια από αυτές είμαι κ εγώ. Πριν δύο μέρες έκανα τεστ κ βγήκε θετικό. Θα ήθελα να ρωτήσω. Είχατε κ εσείς φοβίες;Ότι ίσως δεν έπρεπε,θλίψη ότι όλα τα σχέδια κ όνειρα που έκανες καταριπτονται; φόβος που θα αλλάξει η καθημερινότητα σου;Η θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ο άντρας σου;Φόβος ότι μπορεί να χωρίσεις στο μελλον κ να μείνεις μόνη.Ενω χάρηκα όταν το μαθα στην πορεία μου βγήκαν ανασφαλειες κ φοβίες 😔

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η Χρυσή30 είπε:

Καλημέρα σε όλες της μανούλες κ νέες μανούλες που βιώνουν την πρώτη εγκυμοσύνη τους.Μια από αυτές είμαι κ εγώ. Πριν δύο μέρες έκανα τεστ κ βγήκε θετικό. Θα ήθελα να ρωτήσω. Είχατε κ εσείς φοβίες;Ότι ίσως δεν έπρεπε,θλίψη ότι όλα τα σχέδια κ όνειρα που έκανες καταριπτονται; φόβος που θα αλλάξει η καθημερινότητα σου;Η θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ο άντρας σου;Φόβος ότι μπορεί να χωρίσεις στο μελλον κ να μείνεις μόνη.Ενω χάρηκα όταν το μαθα στην πορεία μου βγήκαν ανασφαλειες κ φοβίες 😔

Καλησπέρα .στην αρχή ήταν πολύ ζαλισμενο το μυαλό σκεφτόμουν μόνο τα αρνητικά ότι κάτι θα πάει στραβά ότι δεν είμαι έτοιμη ενώ το ήθελα τόσο πολύ κ προσπαθούσαμε.νομιζω είναι ο φόβος για το άγνωστο που πάντα υπάρχει.τωρα είμαι λίγο πριν πάρω το μωράκι Μ αγκαλιά κ περιμένω πώς κ πως με φόβο..αλλά κ με πάρα πολύ αγάπη..να χαρείς αυτη τη περίοδο γιατί περνάει πολύ γρήγορα κ όλα θα πάνε καλά!μην ξεχνάς όμως αυτά να τα συζητάς με τον άνθρωπο σ.

στις πριν 6 ώρες, ο/η Χρυσή30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου με το καλό με έναν πόνο εύχομαι...  Εγώ να σ  πω όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος το θελαμε πάρα πολύ κ ο μόνος φοβος που είχα ήταν να είναι το μωρο μου καλά κ να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος επειδή είχα 2 αποβολές κ φοβόμουν μην ξανασυμβεί το ίδιο οπότε αγχωνομουν μόνο για το μωρο να είναι καλά κ φυσικά για τις εξετάσεις να είναι καλές Αυχενική διαφάνεια και β επιπέδου..όσον αφορά για όλα τα ερωτήματα π θέτεις ήξερα ότι με το που θα γενισω δεν θα είναι το ίδιο τα πράγματα όπως πριν αλλά δεν με φόβισαν!!Μην τα σχεφτεσαι αυτά κοίτα να απόλαυσης την εγκυμοσύνη σου κ μην γεμίζεις το μυαλό σου με αρνητικές σκέψεις...ολα θα πάνε καλά!!!!

Ίσως ακόμα δεν το εχω πιστέψει 🙂 ο σύντροφος μ έχει αλλάξει κ συμπεριφορά πολύ με βλέπει κ μ φέρεται ακόμα πιο ωραία από πριν οπότε είναι στήριγμα. Εγώ έχω μόνο φοβίες αλλά είναι μέχρι να πάω στο γιατρό πιστεύω. Σας ευχαριστώ μανούλες που μου απαντήσατε 😊😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...