Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

είχα ανοίξει κι εγώ το θέμα για σπιτικές βρεφικές κρέμες αλλά δεν βρήκα άκρη. Μόλις ξεκινήσουν τα μωρά σου να τρώνε γιαούρτι μπορείς να κόψεις τελείως τις κρέμες και να δίνεις κάθε μέρα γιαούρτι. Αυτό κάνω κι εγω. Παίρνω γιαούρτια και λευκά και με γεύσεις κι έτσι έχει ποικιλία ο μπεμπουλίνος μου. Α! μπορεί να του δώσω και 1 φορά την εβδομάδα κρεμούλα , έτσι για αλλάγή.

Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου και καλή επιτυχία στη διατροφή τους

Δημοσίευση

giannisman καλημέρα!

Καλώς όρισες στην παρέα μας! Να σου ζήσουν τα διδυμάκια! Στην μπέμπα μου (7 μηνών), αντί για κρέμα το απόγευμα της δίνω πάλι φρουτόκρεμα (φρέσκα φρούτα) και βάζω επιπλέον 2 μπισκότα ή λαχανικά (π.χ πατάτα , καρότο, σέλινο )!

Φυσικά έχω εξηγήσει στον παιδίατρο ότι θέλω να αποφύγω εντελώς τις έτοιμες σκόνες και αυτός μου πρότεινε τη 2η φρουτόκρεμα ή τα λαχανικά για απογευματινό!

Δημοσίευση

giannisman τώρα πρόσεξα ότι τα μωράκια σου είναι 5 μηνών!!!!!

Σε αυτή την ηλικία η φρουτόκρεμα (με φρέσκα φρούτα και χωρίς μπισκότα) είναι αρκετή!

Η άποψή μου είναι ότι τα μωράκια μας δεν χρειάζονται έτοιμες κρέμες! Δεν της έδωσα ούτε ρυζάλευρο! Τι ποιο υγιεινό από τα φρέκα φρούτα;;;;;

Φιλιά....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...