Μετάβαση σε περιεχόμενο

καθισμα αυτοκινητου

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες !! το αγορακι μ ειναι 18 μηνων και περιπου 10 κιλα .. μπορειτε να μου προτεινε ενα καθισμα αυτοκινητου οικονομικο αλλα και ασφαληη !! σας ευχαριστω εκ των προτερων ! ❤️ 

Δημοσίευση
στις On 26/11/2020 at 6:09 ΜΜ, ο/η anastasia93 είπε:

γεια σας μανουλες !! το αγορακι μ ειναι 18 μηνων και περιπου 10 κιλα .. μπορειτε να μου προτεινε ενα καθισμα αυτοκινητου οικονομικο αλλα και ασφαληη !! σας ευχαριστω εκ των προτερων ! ❤️ 

Καλησπέρα,μεχρι τωρα που καθότανε;δεν ξέρω κάτι οικονομικό και ασφαλή,θα σου πρότεινα να δεις αυτά που έχουνε περάσει crash test

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι φάση με τα μυρτιλα;; Είναι και ξινά! Και μένα τρελαίνεται! Μπορεί να φάει ένα κουπάκι! Θα δεις όταν ξεκινήσει το σχολείο, θα τρώει πολύ καλύτερα εκεί! Στο σπίτι Κ μένα μου κάνει κόλπα καμία φορά, αλλά εκεί τα τρώει όλα! Μα πόσο πλάκα έχουν!! Έχουν και άποψη! Εμένα μου λέει και «οχεεε» και πεθαίνω 🤣
    • Καλημέρα κορίτσι μου, ελπίζω να εξελιχθούν όλα θετικά. Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι το καφέ από μόνο του δεν είναι  επικίνδυνο. Είναι παλιό οξειδωμένο αίμα. Το έντονο κόκκινο αίμα ανησυχεί τους γιατρούς. Πάρε την προγεστερόνη σου κ θα περιμένουμε νέα σας το βραδάκι. Το ότι είδατε σάκο είναι πολύ θετικό!! Στα δίδυμα είχα 2 γερές αιμορραγίες κ καφέ σχεδόν 4 μήνες. Τώρα είναι 4.5 χρόνων τα αστεράκια μου!! 
    • Έλα ρε συ τα παιδάκια... Ψυχουλες μωρέ.. Ταλαιπωρήθηκαν.. και με αυτή τη ζέστη τώρα... Λογικό και εσύ βρε κοριτσάκι μου βλέποντας τα να υποφέρουν... Γιατί δεν μας είπες τίποτα....;  Ευτυχώς είναι καλά τώρα! ❤️❤️❤️
    • Α ωραία... Αυτά με περιμένουν; Περαστικά κορίτσια μέσα στη ζέστη τώρα να είσαι άρρωστος είναι πικρα... Εμένα έχει αρχίσει τελευταία να μου κάνει νούμερα με το φαγητό που ούτως η άλλως δεν έτρωγε πολύ αλλά πλέον αυτό που θέλει το απαιτεί κ αυτά που δε θέλει σφραγίζει το στόμα. Μια μικρή αυτόνομη σκατουλα που μπορεί να τρώει κάθε μέρα ψωμί, πατάτα, μακαρόνια, αυγό και μύρτιλα για κάποιο λόγο 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...