Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ κορίτσι μου,,τι να πω..σήμερα έκανα ένα πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης και βγηκε αρνητικό.. Καταλαβαίνω νιώθεις ότι έχασες τη γη κα΄τω απο τα πόδια σου, ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος σου..και η μοίρα σου έπαιξε άσχημο παιχν΄ίδι..καταρχάς αυτό ήταν τελικά μια εγκυμοσύνη που πήγε να δημιουργηθεί και τελικά δεν έγινε; ήταν βιοχημική; Επίσης, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη τι σου απαντά ο αρραβωνιαστικός σου όταν του λες ότι άλλαξε ; Το ότι άλλαξε δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται, ήταν πάντα σίγουρος για το παιδί όπως λες..υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτός τόσο πιεσμένος που θέλει απλά να τα παρατήσει όλα..αν είναι το θέμα το παιδί μήπως να το δείτε ξανά μαζί..να δεις τι φταίει τι τον τρόμαξε στο παιδί; μήπως αντιλήφθηκε ξαφνικά τι δύσκολο θα είναι; Φαντάζομαι ότι θα έχει σκιστεί στα δύο.. σίγουρα θα έχει αντιπαραθέσεις και με τους γονείς του..οπότε νιώθει χαμένος αλλά το θέμα ξανα στο λέω είναι πως νιώθεις εσύ; 7 χρόνια μετά να δείξει ένα τέτοιο πρόσωπο σημαίνει ή ότι δεν ΄ήταν έτοιμος ή ότι πιέστηκε τόσο που έσκασε στο τέλος..εσύ ξέρεις τι χαρακτήρας είναι ...
    • Κάτσε κοριτσάκι μου, μπερδεύτηκα.. Πότε είχες θετικό τεστ ωορρηξίας;
    • Να πας ένα ταξιδάκι να ηρεμήσεις εσυ! 6 ημέρες πριν μήπως είναι πολύ νωρίς και στεναχωριέσαι άδικα; 
    • Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια, όσες είστε θάλασσα σας ζηελυώ..εγώ δουλεύω και σήμερα και αύριο.. Δυστυχώς σήμερα έκανα ένα πρώιμο τέστ ανίχνευσης εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό..Είχα κάνει και τεστ ωορηξίας άρα ξέρω με ακρίβεια πότε έγινε..12 Ιούνη είχα θετικό τεστ..υποτίθεται σήμερα είμαι 6 μέρες πριν την αναμεν΄όμενη περίοδο..καλό ΄ήταν να περίμενα αύριο αλλά είπαμε είμαι ανυπόμονη @Yrw.. Το θέμα είναι ΄΄οτι πιστεύω ότι δεν είμαι έγκυος κορίτσια και ξύπνησα πολύ απογοητευμένη..Ενώ κα΄πως καλά ήμουν το τελευταίο διάστημα τρέμω την περίοδο με πάει πίσω ψυχολογικά.. Ξύπνησα μέσα στην μαυρίλα..Γιατί να είναι τόσο δύσκολο ρε κορίτσια ;; Σήμερα όπως είπα δουλεύω..δεν μπορώ να πάω πουθενα να χαλαρωσω..τις προηγουμενες 2 φορες είχα μείνει έγκυος μετά από διακοπές..λέτε να πάω κανενα ταξιδάκι να ηρεμήσει το σώμα;
    • Σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα να με κρίνετε, γι αυτό γραφω εδώ.  Ευχαριστω πολύ που μοιράστηκες μαζί μου το τι βιώνεις. Εύχομαι αλήθεια να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας. Εχω αρχίσει και πιστεύω ότι το θέμα έκτρωση ήταν πάνω στα νεύρα του, μου φαίνεται αδιανόητο, τον έξω τόσα χρόνια δε μπορεί να το εννοεί! Πιεστηκε παρα πολύ. Είμαι σίγουρη. Αλλά τι μπορώ να κάνω; Είμαι πολύ περισσότερο πιεσμένη, είδα ένα θετικό τεστ, ένιωσα ότι είμαι κοντά στο όνειρο και αμέσως μετά η απόλυτη γείωση… Ειναι πολύ άδικο να το περνάω αυτό μόνη μου.  Δεν το λέω εκβιαστικά, ούτε θα το έλεγα ποτέ. Μάλιστα αυτό σκεφτόμουν, ότι σε καμία περίπτωση δε θα εκβίαζα έναν άνθρωπο με ένα παιδί, θα έκανα τις επιλογές μου μόνη μου εάν έβλεπα ότι δεν είναι έτοιμος. Αλλα κάνουμε τόσο καιρό προσπάθειες, κάναμε πρόκληση ωορρηξίας, δηλαδή μόνη μου τα έκανα όλα αυτά; Είναι δυνατόν να τα ήθελα μόνο εγώ; Αυτός δε συγκινείται λιγάκι; Και πραγματικά πως γίνεται αυτό; Η μητέρα του είναι χειριστική, οκ. Το ξέρω αυτό από πάντα, έτσι είναι και με τον άντρα της. Έχει περιουσία και δουλεύει ο άντρας της στην περιουσία της. Έχει τον έλεγχο σε όλα.  Αλλα θα κατηγορήσω κάποιον άλλο; Ένας άντρας 34 χρόνων, πιέζεται και αφήνει μια κοπέλα με την οποία προσπαθούσαν για παιδί σε μια τέτοια στιγμή; Τι άνθρωπος είναι; 7 χρόνια κανένα τέτοιο δείγμα δεν είχα. Πως γίνεται; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...