Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έλα κορίτσι μου, τα συμπτώματα πολλές φορές είναι εκεί να παίζουν με τα νεύρα μας ...όσο αφορά το να ψαχτείς..εγώ και με τη πρώτη αποβολή άρχισα να ψάχνομαι και ο γυναικολόγος με ¨'εσπρωξε"προς αυτή τη κατεύθυνση.. Θα σου πρότεινα χωρίς άγχος και πανικό να δεις κάποια πράγματα..όπως ενδοκρινολογικό έλεγχο νομίζω για αρχή καλά είναι αλλά συμβουλέψου τον γυναικολόγο σου πρώτα..είχες κάνει καρυότυπο το εμβρυάκι; 
    • @NerinaΚορίτσι μου καλησπέρα, να σου ζητήσω συγνώμμη αν ένιωσες ΄ότι σε κριναμε.. Ο καθένας έχει δικαίωμα να θέλει ένα παιδί με όποια συνθήκη και με τον άνθρωπο που αυτός επέλεξε..Ακούγεσαι λογικό κορίτσι και υπεύθυνο.. Στα λέω αυτά για το θέμα της απόστασης που είχατε, της οικονομικής πίεσης και της οικογενειακής πίεσης που ήταν σαν ένα εξτρα βαρίδιο στη δύσκολη αυτή φάση της απόκτησης παιδιού..Δυσκολίες πίστεψε με όλοι έχουν..εμεις μενουμε σε ενα μικρό σπίτι δίπλα στα πεθερικά μου που με πνίγει μερα με τη μέρα ακόμα πιο πολύ, έχω μια δουλειά που δεν μαρέσει αρκετά ίσα ίσα με πιέζει και αυτή και μέσα σε αυτό το πλαίσιο η επιθυμ΄ία μου να κάνω παιδί είναι μεγάλη..Στο λέω και αυτό επειδή κάποιες φορές δοκιμάζεται αρκετα και η επιθυμία μας να θέλουμε να γίνουμε μάνες.. Κάποιων ανθρώπων η ζωή δεν είναι πάντα στρωμένη εκατό τοις εκατό για να έρθει ένα παιδ΄ί δηλαδή οικονομικά καλά, ένα σπίτι όπως το θέλουν κλπ κλπ..αλλά είναι τόσο δυνατό το ότι θες να γίνεις μάνα που τα καλύπτει όλα.Έτσι πιστεύω ένιωθες και εσύ.. Είμαστε εδώ να μιλάς όποτε θες.. ότι και να συμβεί με τη σχέση σου, να θυμάσαι πως δύο άνθρωποι που θ΄έλουν να είναι μαζί βρίσκουν το τρόπο.. Ακόμα κι αν ένας από τους δύο αλλάξει γν΄ώμη όσο άδικο και να είναι, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.. Πρέπει να δεις εσύ πως νιώθεις με αυτό..Το να προσπαθούμε μαζί με τον σύντροφο μας και να είμαστε ομάδα δεν σημαίνει ότι ένας από τους 2 δεν μπορεί να πιεστεί κάποια στιγμή και να παραδώσει..όμως το θέμα κάνε ΄έκτρωση κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να ειπωθεί σε μια γυναίκα που προσπαθεί τόσο δυνατά και τόσο σκληρά για αυτό.. Αν θες είμαι εδώ να συζητήσουμε ότι θες ακόμα και πως νιώθεις απλά για αυτό, χωρίς να σε κρίνει κανείς..δεν είσαι μόνη σου ❤️
    • Έλα ντε, του κουνάω το κουτάκι και τρέχει και θέλει να τα πάρει πριν του τα πατήσω κιολας. Καμιά φορά δεν τον προλαβαίνω και τα τρώει και ολόκληρα, να μου πνιγει να έχω αλλα. Αν έχει μπροστά του μπρόκολο, καρότο, ψάρι και πατάτες πχ, τρώει καλά καλά τις πατατουλες του κάνοντας και μμμμ με ύφος και τουπε και μετά αρχίζει και με μπουκώνει ψάρι ενώ τσιμπάει λίγο μπροκολακι/καροτακι έτσι ανορεχτα. Και του λέω φάε και εσύ λίγο ψαράκι, όλο η μαμά το έφαγε, 50 ευρώ το κιλό έχει το φιλέτο μπακαλιάρος φαε μη με σκας σουφρωνει τα χείλη και κουνάει επιδεικτικά το κεφάλι δεξιά αριστερά, τύπου "τσου". Από τη μία δε θέλω να μου φύγει και να πάει παιδικό θα μου λείπει και δε θα μπορώ να του δίνω 36000 φιλιά τη μέρα αλλά από την άλλη λέω πήγαινε εκεί γιατί εδώ με κάνεις ότι θες νεαρέ.
    • Καλημερουδια σε ολες. @Kn1 πηρα ηδη θερμος και θα αλλαξω και γω τακτικη για να κερδιζω χρονο. Οσον αφορα αυτο με τα μπιμπερο στο ψυγειο, σεβομαι την αποψη του παιδιατρου ομως μπορει και να μην υπαρχει προβλημα καθως η δικη μ η παιδιατρος και η μαια μου θεωρουν οτι στο ψυγειο διατηρειται η αποστειρωση Όμως όχι για πολλές ώρες και πάντα με κλειστό μπιμπερο με καπάκι. Ειναι επισης σημαντικο Μέσα στο ψυγείο που είναι τα μπιμπερό να μην υπάρχουν κρεατικα ας πουμε. Αλλά σε κάθε περίπτωση καλά κάνεις και εμπιστευεσαι τον παιδιατρο σου για να εχεις το κεφαλι σ ησυχο. Αυτος τι προτεινει για τα μπιμπερο να τα εχουμε στον αποστειρωτη μεσα;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...