Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όχι, ευτυχώς ο μπαμπάς του έχει έναν τρόπο και τον κοιμίζει!! Βασικά εγώ τον κοιμίζω με το γάλα και ο μπαμπάς του με τη βόλτα, τον κρατάει κάπως περίεργα και του αρέσει! Το βράδυ ωστόσο πρέπει να ξαπλώσουμε όλοι στο κρεβάτι για να καταλάβει ότι τώρα είναι βράδυ και κοιμόμαστε 😀 Όλοι καλοί χωράνε στο κρεβάτι αυτό, τρεις επάνω κι ο σκύλος από κάτω 😀
    • Ο γιατρός μου λέει ότι ή τα μπέρδεψαν ή δεν τα συντήρησαν σωστά και καταστράφηκαν.τέλοσπαντων απαράδεκτοι, αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο δεν θα με ενημέρωναν καν? Πιο πολύ φοβάμαι που θα πιω τόση γλυκόζη τόσο σύντομα πάλι. Ο γυναικολόγος λέει ότι δεν είναι κατι, αλλά δεν ξέρω... Έχω στενοχωρηθει και με την αντιμετώπιση, μου το έλεγαν με μια απάθεια, λες και τους συμβαίνει καθημερινά. Θα πάω αύριο, αλλού φυσικά και ελπίζω να είναι έστω καλά τα αποτελέσματα!
    • Κι εγώ τότε ήθελα αλλά γιορτάζει και η Φανερωμένη που θέλω να βαφτίσω την Ισμήνη-Μαρία και δε γίνεται!!! 😟😟😟
    • Α τα έχεις όλα έτοιμα εσύ καλέ!!! Εγώ θα κοιτάξω με τη νονά της τα διάφορα τώρα που θα κατέβω Αθήνα και βλέπουμε...  Κορίτσι μου αυτό σίγουρα πρέπει να το αλλάξεις γιατί θα έχετε πρόβλημα αργότερα.
    • Καλησπέρα κορίτσια τώρα κατάφερα να μπω είχα μια γεμάτη μέρα…εγώ σας το είχα ψιλό αναφέρει ότι έχω κλείσει για το 3ημερο του αγίου πνεύματος…για Ιούνιο δηλαδή τα έχω κανονίσει σχεδόν όλα …
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...