Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α τα έχεις όλα έτοιμα εσύ καλέ!!! Εγώ θα κοιτάξω με τη νονά της τα διάφορα τώρα που θα κατέβω Αθήνα και βλέπουμε...  Κορίτσι μου αυτό σίγουρα πρέπει να το αλλάξεις γιατί θα έχετε πρόβλημα αργότερα.
    • Καλησπέρα κορίτσια τώρα κατάφερα να μπω είχα μια γεμάτη μέρα…εγώ σας το είχα ψιλό αναφέρει ότι έχω κλείσει για το 3ημερο του αγίου πνεύματος…για Ιούνιο δηλαδή τα έχω κανονίσει σχεδόν όλα …
    • Αχ ρε κορίτσια εγω δ μπορώ να ησυχασω. Λοιπόν είχα κάνει αυχενικη όπως σας είπα, οι μετρήσεις τέλειες, μ λέει ο γιατρος εκεί εχεις κλινική εικόνα 26χρονης παρότι εισαι 36 χρόνων. Μ λέει θα βγει η papp a θα σ στείλουμε τα τροποποιήμενα. Από τ εργαστήριο μ ηρθαν οι αιματολογικες την ίδια μέρα. Παιρνω στο κεντρο την επόμενη ναι μ λένε θα σ στείλουμε κ την τροποποίηση. Τίποτα. Από την προηγούμενη Τετάρτη μου τα έστειλαν χθες και ενω επαιρνα καυε μέρα τηλέφωνο. Σήμερα είχα γιατρό. Η αίματος δ βγηκε τοσο καλή κ μ ανεβασε τις πιθανότητες σε 1/590 ενώ πριν ήταν 1/1000. Πρώτον νευρίασα απίστευτα πολύ με τ κέντρο π δε με ενημέρωσαν άμεσα. Με το γιατρό π τ συζητήσαμε μ λέει δ είναι κακα τ αποτελέσματα. Ληψη τροφοβλαστης κανουμε οταν τ ποσοστό είναι 1/300 και κάτω. Οι μετρήσεις του εμβρυου είναι τέλειες μου λέει. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι υγιέστατο. Αλλα η νιπτ θα μας δώσει αποτέλεσμα 99% και η λήψη 100%. Παρόλα αυτά ούτε αυτός ηξερε τι να μ προτείνει. Θα τ συζητήσει με το γιατρό της αυχενικής και θα με πάρει τηλ. Εγω εομαο σίγουρη ότι τ μωρό ειναι καλά αλλά ρε γαμωτο δ μπορω να το χαρω 100%. Μια αμφιβολία υπάρχει. Δεν έχω θέμα βα κάνω λήψη και αύριο αν ήταν αναγκαίο, αν πχ οι πιθανότητες ήταν 1 στις 100, και αύριο θα την έκανα. Αλλα τωρα με φοβίζει σαν εξέταση τ ενδεχόμενο αποβολής π έχει. Ουφ είμαι πολύ μπερδεμένη.
    • Είχα συσπάσεις,  αλλά ήταν ακανονιστες.. μου είπε ο γιατρός να πάω ιασω για να με δει κ τελικά είχε δώσει οδηγίες να με προχωρήσουν με πρόκληση...  Με είδε αφού μου έσπασαν τα νερά κ μου έβαλαν τους πόνους...  Για αυτό κορίτσια μου , ενημέρωση!!! 
    • Καλεεεε βάλε μας το τεστ, υπό κίτρινο φωτισμό. Εγώ εδώ είμαι η ειδική των γραμμών που ίσα που φαίνονται. Σε ποια μέρα θεωρείς ότι είσαι (θυμάμαι ότι δεν έκανες τεστ ωορρηξίας);
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...