Τώρα γύρισα σπίτι!!!κοίτα έκανα τεστ σαν να βλέπω κάτι....αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φανεί σε κάμερα...οπότε δεν το ανεβάζω.....αύριο με τα πρωινά αν φανεί κάτι θα σας το ανεβάσω😘
θα περάσουν που θα πάει 🤷 ολα για κάποιο λόγο γίνονται!
είναι η δύναμη που δεν ήξερα οτι είχα 💙💙
εγώ έχω κλείσει εκκλησία, φωτογράφο, στολισμό, προσκλητήρια -μπομπονιερες...και τα άλλα θα τα αφήσω για αργότερα... γλυκά και οτι άλλο χρειαστεί!
εσένα κοιμάται και με τον μπαμπά του τουλάχιστον... εμένα ειναι μαμακιας απο κούνια...μονο με εμένα...ετσι και εφυγα απο διπλα του ξυπνησε σε 5 λεπτά...και τους ημερήσιους υπνους τους κάνει μόνο στην αγκαλιά μου!
Καλησπέρα κορίτσια! Θα μπω και εγω στην παρέα σας! Ειμαι 7 και 6 σήμερα! Εύχομαι σε ολες μια ήρεμη για τελειομηνη εγκυμοσύνη με το καλο να κρατήσουμε τα μωρακια μας τον Ιούλιο 🫶🫶🫶
Αχ κι εγώ λατρεύω τα γαλακτοκομικά! Δώσε μου γάλα και μπορώ να πίνω όλη μέρα! Χαχα
Ο καφές μου αρέσει πολύ σα γεύση αλλά με ενοχλεί! Οπότε μια στο τόσο πίνω ντεκαφ!
Αχ μέχρι και το μεσημέρι ήμουν σε απόγνωση, λόγω των αναγωγών δεν είχε πιει πολύ γάλα χθες και το στήθος μου κόντευε να εκραγεί..βρε καλό μου βρε χρυσό μου φάε λίγο παραπάνω γαλατάκι, τίποτα.. με το στανιό και με κλάματα να πιει λίγο..λέω θα βγάλω με το θήλαστρο να δοκιμάσω μπιμπερό πρώτη φορά..Τζίφος κι εδώ..τεσπά, άδειασα πολύ καλά και τους δύο μαστούς και μετά από λίγο που τον δοκίμασα θήλασε πολύ καλά! Οπότε κατάλαβα ότι αν γεμίζει πολύ το στήθος πρέπει να αποφόρτισω λίγο πριν του δώσω.. τώρα κοιμάται με τον πατέρα του εδώ και δύο ώρες και εγώ κάθομαι και πίνω χαμομήλι δίπλα από το δέντρο! Τι καλά! 🤗🤗