Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τέλεια 😜🧐🧐🧐 αναμένω 3/12!!στα γενέθλια του άντρα μου!!!ελπίζω να του κάνω ωραίο δώρο 🙏   Έτοιμη;; τέλεια 🧐😜  περιμένω να έρθουν τα τεστ και μόλις έρθουν θα κάνω σίγουρα ένα .. πήρα 15 τεστακια hometest...άσε και εγώ έτσι...δεν ξέρω τι φάση...μάλλον γερνάμε και βγαίνουν και μυοσκελετικά συμπτώματα στην περίοδο 😅😅😅 αυτά δεν τα είχα παλιά!!!και εγώ έτσι είμαι σήμερα...όλα πονάνε...μέση, χέρια, πόδια 😅😅 αλλά δουλειές έκανα φουλ και ως το βράδυ έχει τρέξιμο με τα παιδιά ...άρα ο Θεός βοηθός 😜
    • Καλημέρα! Κ γω είχα πονακια περιόδου κ έντονα, κ ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει όμως ήμουν έγκυος! Κ αυτό έγινε κ στις δύο ετ που έκανα (έχω δύο παιδάκια πλέον). Με το καλό εύχομαι!
    • Εγω προσπαθούσα 1,5 χρόνο (32 χρόνων τότε) στον ενα χρόνο αρχισα να κάνω εξετάσεις (δεν είχα σταθερό κύκλο και έχω πολυκυστικες) βρήκα την προλακτινη ανεβασμένη εκανα δυο επαναληπτικές ( 2 ημέρα περιόδου το πρωί  ) την πρώτη ήταν 33 και η δεύτερη  πήγε πολύ πάνω η προλακτινη επηρεάζει την ανάπτυξη και την ωρίμανση του ωαρίου με αποτέλεσμα να μην γίνεται καλή ωορρηξία  επίσης επηρεάζεται η τιμή και από το άγχος.. εγώ πιστεύω ότι το άγχος μπορεί να αύξηση την τιμή αλλά μερικές μονάδες εσένα πόσο πάνω είναι με βάση τις τιμές του μικροβιολογικού; Νομίζω οι τιμές είναι περίπου 23-25 το max κάπου εκεί ανάλογα με το μικροβιολογικό εσυ είσαι 38,5   Εγώ πήρα το χάπι 1,5 μήνα το πήρα έμεινα αμέσως έγκυος (ουσιαστικά ήπια 1,5 χάπι).. άλλη μια κοπέλα σαν την δική μου περίπτωση είναι και η @Raf123  Έπαιρνα τεστ ωορρηξίας πριν την αγωγή και μια χαρά σκουραίνει  αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι συμβαίνει φυσιολογική ωορρηξία  εγώ θα σου πρότεινα να πας ενδοκρινολόγο να το δείτε γιατί η προλακτινη επηρεάζει και την τιμή της προγεστερονης που σημαντική για μια εγκυμοσύνη  πάντως είναι κάτι που διορθώνεται πολύ εύκολα με μια αγωγή το χάπι είναι η αλήθεια πως είναι βαρύ χάπι έχει παρενέργειες αλλά επειδή εγώ το πήρα σε μικρή δόση και πριν την ύπνο δεν είχα κανένα θέμα επίσης πήρα και της inofert plus είναι βιταμίνες που βοηθάνε ώστε να γίνει καλή ωορρηξία και την ποιότητα του ωαρίου  Ότι άλλο θέλεις και μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως 😊
    • Εεε όχι δίκιο έχεις..  χαχα  Και εγώ αγχωθηκα κάποια φάση..μετά διάβασα στο τρίτο τρίμηνο έχει φουλ κινητικότητα  αλλά όχι κ κώδικα επικοινωνίας..δε φαντάζομαι να του λέω μπέμπη και να κλωτσάει.. χαχα Ααα αντιδράει  λίγο κ σε κάποια συγκεκριμένη  μουσική αλλά επειδή είναι κλαρίνα μπορεί να υποφέρει και να εννοεί κλειστό μανααα.. χαχα
    • Καλημέρα! Νομίζω το να γράφεις σε τετράδιο/να σημειώνεις γνκ θα σε αγχώσει πιο πολύ...  Εγώ για μοτίβο έχω καταλάβει  ότι ο δικός μου κάθε βράδυ 8-10 η 10-12 εμφανίζεται...τώρα έχει κάνα 2-3 μέρες εμφανίζεται κ το πρωί..μην αγχώνεσαι  τόσο..θα τρελαθείς.. Αλλά να ρωτήσεις και τον γιατρό σου τι ακριβώς  θέλει από εσένα..  Το αν είναι μπροστά η πίσω θα το δείτε και πιο μετά μην αγχώνεσαι  από τώρα..   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...