Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εεε όχι δίκιο έχεις..  χαχα  Και εγώ αγχωθηκα κάποια φάση..μετά διάβασα στο τρίτο τρίμηνο έχει φουλ κινητικότητα  αλλά όχι κ κώδικα επικοινωνίας..δε φαντάζομαι να του λέω μπέμπη και να κλωτσάει.. χαχα Ααα αντιδράει  λίγο κ σε κάποια συγκεκριμένη  μουσική αλλά επειδή είναι κλαρίνα μπορεί να υποφέρει και να εννοεί κλειστό μανααα.. χαχα
    • Καλημέρα! Νομίζω το να γράφεις σε τετράδιο/να σημειώνεις γνκ θα σε αγχώσει πιο πολύ...  Εγώ για μοτίβο έχω καταλάβει  ότι ο δικός μου κάθε βράδυ 8-10 η 10-12 εμφανίζεται...τώρα έχει κάνα 2-3 μέρες εμφανίζεται κ το πρωί..μην αγχώνεσαι  τόσο..θα τρελαθείς.. Αλλά να ρωτήσεις και τον γιατρό σου τι ακριβώς  θέλει από εσένα..  Το αν είναι μπροστά η πίσω θα το δείτε και πιο μετά μην αγχώνεσαι  από τώρα..   
    • Αααα και πολύ καλά έκανες και την έριξες γιατί εμένα με ανακούφισες 🤣🤣 και εσύ και η Κατερίνα   Καλημέρα Κατερίνα μου πιο πολύ ανησύχησα γιατί στην β επιπέδου μας την έβγαλαν 5-6 μέρες μεγαλύτερη και τώρα 2 εβδομάδες μετά (με άλλον υπέρηχο βέβαια)  μία μέρα μικρότερη βέβαια βάρος έχει πάρει. Και εγώ σιγά σιγά αντιλαμβάνομαι πιο έντονες κινήσεις αλλά αυτό με τον "κώδικα" δεν το έχω βρει για αυτό και είπα να σας ρωτήσω 🤣
    • Καλημέραα! έτοιμη είμαι, σε περιμένουμε!! 🧐 Εγώ σημερα ξύπνησα λες και με πάτησε το τραίνο, δεν κοιμήθηκα καλά, νιώθω λίγο περίεργα το στομάχι μου, το στήθος μπρούμυτα με δυσκόλευε φουλ και πονάει και είναι ξερά τα χείλη μου τις τελευταίες μέρες. Ή αρρωσταίνω πάλι ή η περίοδος κάνει τα προεόρτια. Αλλά πολύ χάλι ρε παιδί μου..
    • Καλημέρα! Κι εμένα μια μέρα μικρότερη την βγάζει ο υπέρηχος, μην ανησυχείς για αυτό καθόλου! Πάντα υπάρχει απόκλιση! Εγώ στην μεγάλη που είχα πρόσθιο και είχα ακριβώς το ίδιο θέμα προσπαθούσα να βρω κάποιες στάνταρ ώρες και ξάπλωνα ή έτρωγα κάτι για να δω αν θα την νιώσω. Συγκεκριμένα τότε μου ήταν εύκολο μετά από τα 3 μεγάλα γεύματα. Επίσης τώρα αυτό με τον κώδικα επικοινωνίας, τι να πω???😂 Φαντάζομαι θα εννοούσε αν αντιδρά σε εξωτερικά ερεθίσματα. Πχ σε φασαρία ή αν βάλεις μουσική ή αν την χαϊδεύεις. Εμένα πάντως παρόλο που είναι πολύ κινητική τέτοιο μοτίβο δεν έχει αναπτύξει ακόμα. Εκτός από φαγητό που ξέρω ότι στάνταρ θα κουνηθεί!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...