Τι όμορφο! ☺️ με το καλό! Αντε να τα νιώσουμε και μείς αφού σε άφηνε στην πρώτη μια χαρά αν ήταν κάτι θα στο είχε πει πόσων εβδομάδων είσαι και πότε έμαθες το φύλο ;
Εμεις σε αλλα νεα ειχαμε κατι αναποδιες αυτον τον μηνα και δεν ειχαμε τοσες επαφες. Στις γονιμες ειχα μονο μια την ημερα της ωορρηξιας. Οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Πανω κατω περιμενω σε μια εβδομαδα.
Ευχαριστώ παρα πολύ!! Δεν ξέρω αν είναι πρώωρης ανίχνευσης να σου πω την αλήθεια
Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,, λυπάμαι πολύ για την δική σου εξέλιξη. Να είσαι δυνατή
Ευχαριστώ πολύ!! Μέσα έπεσες!! Προς το τριψήφιο!!! 92,03
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
🤣🤣🤣Καλά δεν θα πιστεύει ότι είναι δικό του!!!! Ελπίζω να του μοιαζει κ αυτό να γλυτώσουμε τα τεστ πατροτητας!! Ναι αν είναι έρθουμε στο θέματα κι σας με τα κορίτσια του μήνα!! Μήπως όλες μαζί μας κάνετε καλύτερη τιμή;;; 🤣
Μπράβο κορίτσι μου!!! Τέλεια να πάνε όλα να έρθουν και να φωλιάσουν τα σποράκια σου!!
Ευχαριστώ πολύ!! Είμαι σίγουρη δεν θα το πιστεύει!!! Θα του το πω το βράδυ ή αν τα καταφέρω κ κρατηθώ μεθαύριο στη γιορτή του πατέρα!!!
Ναι ρε φιλεεεεεε
@sasaki_g α καλά η πωλήτρια τι φάση;! Να μην πάρετε καρότσι από κει 😅 εγώ άρχισα λίγο να βλέπω και μήπως βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο, μου αρέσουν όπως τα βλέπω και διαβάζω τα cybex αλλά δεν ξέρω ακόμα.
@annie! Η ζέστη άσε πάλι καλά δεν είμαστε 3ο τρίμηνο μέσα στην κάψα! Γενικά παίζει μια κούραση κάπως διαφορετική από το 1ο τρίμηνο. Έχεις ακόμα ζορικο πρόγραμμα εσύ;
Σήμερα παραρηρησα πριν λίγο που κάθομαι ψιλό ξάπλα κάτι σαν πολύ πολύ πολύ μικρό σκουντημα για δευτερόλεπτα σαν μπουρμπουληθρα 😅 μπορεί να άρχισε η μικρή να δίνει κάποιο ανεπαίσθητο σήμα τι να πω!
Πάντως η κούραση η δική μου ίσως είναι κι από αιματοκρίτη έπεσε γενικά κι άλλο και πρέπει να πλακωθω λίγο σε κρέας εκτός από το συμπλήρωμα.