Δεν ειχα καθολου συμπτωματα. Εχουμε διαβασει πολλες ιστοριες. Γυναικες που ειχαν συμπτωματα και πηραν αρνητικο αποτελεσμα κι αλλες που δεν ειχαν και πηραν θετικο, οποτε μη βασανιζεσαι αδικα και στεναχωριεσαι. Προσπαθησε να χαλαρωσεις γιατι το αγχος μονο κακο κανει. Απασχολησε το μυαλο σου με αλλα πραγματα για να περασουν πιο γρηγορα οι μερες αν και καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου.
Κανείς σε αυτή τη ζωή δεν λγιτώνει απο το σταυρό του, αυτό βλέπω και καταλαβαίνω εγώ.
Πιστευώ πως ο άντρας μου δεν είναι ακατάλληλος για πατέρας, ίσα ίσα τον θεωρώ και πολύ ικανό. Απλά τραύματα παιδικά και τραύματα τωρινά τον έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Έχω υπάρξει στη ζωή μου με τοξικό άνθρωπο και πίστεψε με έφτασα στο σημείο να τρέχω σε γιατρούς γιατί μου δημηιούρησε ψυχοσωματικά θέματα με αποτέλεσμα 25 χρονών κοπέλα να κατουράω πάνω μου. Όταν πήγα σε ουρολόγο δεν μπορούσε να το πιστέψει για την ηλικία μου, και όταν πήγα σε ειδικό γιατρό με ειδικές εξετάσεις αυτό που μου είπε ήταν κατά λέξη ότι είμαι υγιέστατη και να αποβάλλω απο τη ζωή μου τους τοξικούς ανθρώπους, κάτι και το οποίο έκανα φυσικά και επανήλθε ο οργανισμός μου στα φυσιολογικά του.
Τώρα δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία εννοείται, αν ήμουν πιστέψτε με θα είχα φύγει εχθές, όχι αύριο.
Απλά όπως σου είπα έχω να κάνω με έναν πολύ ανασφαλή, εγωιστή και ενοχικό άνθρωπο που δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Το παιδί θεωρώ ότι θα του διώξει κάθε κόμπλεξ και θα του δώσει τόση αγάπη που θα τρομάξει όταν πλέον καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να ζητάει και να πάρει αγάπη..!
Καλημέρα Αντωνία καλό θα ήταν να μιλήσεις με ενδοκρινολόγο γιατί η παθολογία στο ζάχαρο δεν έχει να κάνει μόνο με τις υψηλές τιμές αλλά εμφανίζεται κ σχετίζεται κ με τις πολύ χαμηλές τιμές. Εύχομαι να ήταν απλά τυχαίο γεγονός, ίσως μια επαναληπτική διαδικασία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ή μπορεί να σου προτείνουν να πάρεις μηχανηματάκι να κάνεις μετρήσεις στο σπίτι προ και μετά γεύματος. Πάντως μην το αφήσεις ψάξτο 😊🙏🏼