Καλημέρα κορίτσια...είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν έγκυος και γέννησα ένα αγοράκι...στην αρχή το έβλεπα με κλειστά ματάκια και δεν αντιδρούσε....και του έλεγα ..."άνοιξε τα ματάκια σου αγάπη μου " και το κουνούσα να ξυπνήσει και τελικά ξύπνησε και άρχισε να κλαίει!!και το είχα συνέχεια στην αγκαλιά μου να μην πάθει τίποτα!!!λέτε να είναι καλό σημάδι;;;
Να σας θυμίσω ότι την τελευταία αποβολή που είχα ακούσει καρδιά είχα δει στο όνειρο μου ότι θα γίνει...και βγήκε ακριβώς
Καλησπέρα κορίτσια,μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα στις 16 εβδομάδες είχα πάρει ήδη 6 κιλά 🤣
Κοιλίτσα έχω κάνει και εγώ από νωρίς αλλά νομίζω φταίει που είμαι και πολύ αδύνατη και φαίνεται.
Εχω αγχωθεί βασικά γιατί έχουμε κλείσει γάμο για 23/8 όποτε θα έχω περίπου 4 μήνες για να μπω σε νυφικό κ δεν θέλω να ξεφύγω (σε λογικά πλαίσια πάντα δεν κάνω δίαιτα προφανώς ! )
Α η γλυκούλα!! Κ εμάς έτσι κάθετα στρώνεται όσες φορές την πήραμε μαζί (στον πυρετό δλδ). Κοιμάται σερί, αλλά είναι κάποια βράδια που κλαίει στον ύπνο κ πάω της δίνω πιπίλα. Οχι κάθε βράδυ, αλλά έχει τύχει να σηκωθώ και 3 φορές..ε και μετά ξαπλώνω στο κρεβάτι της κ εγώ 😂😂 Όταν πάει ο άντρας μου συνήθως δεν σταματάει μέχρι να πάω..