Εγω ούτε στην "πρώτη" μου δεν είμαι έτσι.. ( είχα μια παλλινδρομη που σταμάτησε στις 11 εβδομάδες). Δεν βγάζω φωτογραφίες,δεν ψάχνω ρουχακια πχ έτσι για το καλό,δεν πάω βόλτες,τα χω αφήσει όλα... Η ψυχολογία η αλήθεια είναι παίζει μεγάλο ρόλο! Πρέπει να γυρίσει όλο αυτό αν θέλουμε να νιώσουμε καλύτερα... Έστω και για λόγους μήνες ακόμα.. Πηγαίνω και σε ψυχολόγο,από πριν βέβαια,αλλά τώρα με την εγκυμοσύνη που οι ορμόνες παίζουν είναι πολύ διαφορετικά!!
Τωρα τι να πω για τον αιματολογο που περιγραφεις… Πρωτη φορα ακουω αιματολογο να σε παραπεμπει σε γυναικολογο για το τι αιματολογικα φαρμακα να λαβεις…🫠 Εδω κολλαει το «ειστε σιγουρα αιματολογος;;»….😅 Γιατι ολα αυτα που λες για εξετασεις, ιστορικο, κιλα κι ηλικια κι ο ιδιος τα βλεπει στην εξεταση και τα λαμβανει υποψη για την αγωγη… Δηλαδη τι συζηταμε τωρα; Ο διαβητης κυησης δεν εχει να κανει με αντιπηκτικη αγωγη, η πιθανοτητα προεκλαμψιας ναι… Αλλα και παλι κι αυτον τον δεικτη ο αιματολογος τον βλεπει και κρινει τις σωστες δοσολογιες… 🤷🏻♀️ Ολα καλα θα ειναι με το μωρακι… ισως απλα εφοσον εζησες κι ολο αυτο με τις αιμορραγιες τωρα, θα μπορουσες να σκεφτεις το ενδεχομενο να βρεις εναν αλλον αιματολογο να παρεις μια δευτερη και πιο εμπεριστατωμενη γνωμη σχετικα με τα φαρμακα που λαμβανεις.