Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σήμερα επίσης θα ναι μια γεμάτη μέρα, ήσυχα οικογενειακα 🫶
    • Πήγαμε και μεις εκκλησία,  μετά μαζευτήκαμε οικογενειακά στα πεθερικά μου , ήταν όμορφο το κλίμα πολύ φαγητό,  εγώ βέβαια παρόλο που ήθελα να φάω από όλα δεν μπορούσα,  η κοκακολα όμως κοκακολα κι εγώ 🤣  
    • Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη κορίτσια μου 🫶 του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας !!!!! Να έχουμε υγεία και ευτυχία στα σπιτικά μας 😇  
    • Χρόνια πολλά κορίτσια! Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα! Και του χρόνου να είμαστε καλά με τα μωράκια μας αγκαλιά!!    @ΜαρίαΔημήτρης ευτυχώς το προλάβατε. Νομίζω όλα τα σπίτια έχουν το συνήθειο με τα κεριά.    Πετρώματα ‘έχω και εγώ πολλά σήμερα. Δεν ξέρω αν φταίει που μετά από καιρό κουράστηκα αρκετά. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης πωπω θελει προσοχη με τα κερια ευτυχως το προλαβατε. Ετσι και μεις αναψαμε το καντηλι αλλα την εχουμε την κακια συνηθεια να κραταμε και τα κερια. Για να χεις κατευθειαν πετρωμα οντως εχει κατεβει η κυρια και σπρωχνει, αρα να ξεκουραζεσαι λιγακι αυτες τις μερες λιγο εμεινε. Ειχα και γω σημερα κατι πετρωματα γιατι πηγα εκκλησια και περπατησα και σταθηκα ορθια καμποσο και τωρα το βραδυ ποναγε το ποδι μου σαραβαλο εχω γινει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...