Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 12:37 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Κοντεύεις κορίτσι κουραγιο! Κρατα γερα! Να μας πεις για το ντομπλερ! Και εύχομαι το ζουζουνακι σου να βγει τελειομηνο και τσαχπινικο

Expand  

Μακάρι βρε κορίτσι μου! Και το εύχομαι σε όλες δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βγαίνουν στην ώρα τους και υγιείς! Όλα τα άλλα παλεύονται ξενύχτια ορμόνες κλπ.....

Εσύ πώς είσαι???

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 12:43 ΜΜ, ο/η Valxris είπε:

Μακάρι βρε κορίτσι μου! Και το εύχομαι σε όλες δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βγαίνουν στην ώρα τους και υγιείς! Όλα τα άλλα παλεύονται ξενύχτια ορμόνες κλπ.....

Εσύ πώς είσαι???

Expand  

Εγω δεν παραπονιέμαι καθόλου εχω περάσει πολυ καλά μέχρι στιγμής, λιγο ζοριζομαι σχετικά με σκυψιματα ορθοστασία αλλά παλεύετε. Ανυπομονώ να βγω σε άδεια να τακτοποιήσω το σπίτι και να ξεκινησω να αγοραζω ρούχα κλπ για να αρχίσω να τα πλενω και να τα σιδερωνω. 

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 12:46 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Εγω δεν παραπονιέμαι καθόλου εχω περάσει πολυ καλά μέχρι στιγμής, λιγο ζοριζομαι σχετικά με σκυψιματα ορθοστασία αλλά παλεύετε. Ανυπομονώ να βγω σε άδεια να τακτοποιήσω το σπίτι και να ξεκινησω να αγοραζω ρούχα κλπ για να αρχίσω να τα πλενω και να τα σιδερωνω. 

Expand  

Πότε βγαίνεις σε άδεια? Άντε με το καλό όλα θα γίνουν ευτυχώς είναι μικρά ρουχακια τελειώνουν εύκολα!

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω τι έκανα κ δεν ανέβηκε ποτέ το προηγούμενο μήνυμα μου... Σας έλεγα ότι παρακολουθησα το μάθημα για την περιποίηση του νεογέννητου στο https://mynewbaby.gr/ κ μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα θα παρακολουθήσω για τον τοκετό. 

Δημοσίευση

Μόλις μου φέρανε μια σακούλα βρεφικά χμμμ σαν να μαζεύονται πολλά μου φαίνονται! Τα κοιταω και λέω σαν μικρά να είναι αλλά το μάτι έχει συνηθίσει από της κόρης μου που ψωνίζουμε το 3αρι!!!

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 1:02 ΜΜ, ο/η nik_ol είπε:

Κορίτσια δεν ξέρω τι έκανα κ δεν ανέβηκε ποτέ το προηγούμενο μήνυμα μου... Σας έλεγα ότι παρακολουθησα το μάθημα για την περιποίηση του νεογέννητου στο https://mynewbaby.gr/ κ μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα θα παρακολουθήσω για τον τοκετό. 

Expand  

Την Πέμπτη έχω δηλώσει γι'αυτό!! Πόση ώρα κράτησε?

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 12:48 ΜΜ, ο/η Valxris είπε:

Πότε βγαίνεις σε άδεια? Άντε με το καλό όλα θα γίνουν ευτυχώς είναι μικρά ρουχακια τελειώνουν εύκολα!

Expand  

Τελη Ιουνίου 🙄περιμένω πως και πως... Ναι τα γλυκουλια, εντωμεταξύ δεν ξέρω να τολμησω να τα βαλω πλυντήριο; ή το πρωτο τους πλυσιμο να τους το κανω χερι; 

Δημοσίευση

Expand  

Το πιστεύεις ότι εχω δηλωσει δυο φορες και ξεχναω να μπω; την πρώτη φορά ειχα γιατρο και ξεχαστηκα και την δεύτερη ειχα το σοι να με γύρο φέρνει και ξεχάστηκα ξανα

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 1:47 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Ναι! Μου πρότεινε η μαια ενα το οποίο δεν εχει και εξωφρενικη τιμη και θα παω να το δω μετα το πασχα 

Expand  

Πες Μ αν θέλεις ποιο να ριημξω και εγώ μια ματιά.

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 1:49 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Το πιστεύεις ότι εχω δηλωσει δυο φορες και ξεχναω να μπω; την πρώτη φορά ειχα γιατρο και ξεχαστηκα και την δεύτερη ειχα το σοι να με γύρο φέρνει και ξεχάστηκα ξανα

Expand  

Αλήθεια;; χαχαχα

Νομίζω βγήκαν καινουργιες ημερομηνίες για τον Μάιο. Δες το 😉

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 1:51 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Πες Μ αν θέλεις ποιο να ριημξω και εγώ μια ματιά.

Expand  

Lorelli Aviator SPS 0-36 KG 

καλο ειναι μου είπε το μωρο μεχρι το 2μηνο να μην κάθεται πολυ μεσα! 

Εμεις απο το νοσοκομείο στο σπίτι όπου και να γεννήσω πανω απο 30 λεπτά δεν θα κατσει και εχει πολυ καλες κριτικές. Όπως επίσης δες το kikka boo 4 fix 0-36 kg παλι ιδιου τύπου απλα δεν περιστρέφετε 360° 

Απλα το lorelli aviator ηταν μεσα στα καλύτερα του 2020 

Δημοσίευση

Expand  

Πες μας πως σου φάνηκε κ του τοκετού όταν το παρακολουθήσεις γτ από ότι είδα δεν είναι δωρεάν όπως το προηγούμενο. 

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 3:05 ΜΜ, ο/η Μαριλου1 είπε:

Πες μας πως σου φάνηκε κ του τοκετού όταν το παρακολουθήσεις γτ από ότι είδα δεν είναι δωρεάν όπως το προηγούμενο. 

Expand  

Γενικά δεν είπαν κάτι που δεν ήξερα απλά τα έλεγαν με μια σειρά κ ήταν κατανοητά. Άμα παρακολουθήσεις το δωρεάν σου στέλνουν ένα κωδικό έκπτωσης για τις επόμενες αγορές πάντως. Η έκπτωση είναι 10% αν κατάλαβα καλά. 

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 1:46 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Τελη Ιουνίου 🙄περιμένω πως και πως... Ναι τα γλυκουλια, εντωμεταξύ δεν ξέρω να τολμησω να τα βαλω πλυντήριο; ή το πρωτο τους πλυσιμο να τους το κανω χερι; 

Expand  

Ααααα έχεις ακόμα πω πω σκέφτομαι μες την ζέστη και σκαωωωωω!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 2:19 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Lorelli Aviator SPS 0-36 KG 

καλο ειναι μου είπε το μωρο μεχρι το 2μηνο να μην κάθεται πολυ μεσα! 

Εμεις απο το νοσοκομείο στο σπίτι όπου και να γεννήσω πανω απο 30 λεπτά δεν θα κατσει και εχει πολυ καλες κριτικές. Όπως επίσης δες το kikka boo 4 fix 0-36 kg παλι ιδιου τύπου απλα δεν περιστρέφετε 360° 

Απλα το lorelli aviator ηταν μεσα στα καλύτερα του 2020 

Expand  

Το lorelli πολύ καλές κριτικές!! Πότε θα σας έρθει κορίτσι  μου το καρότσι? Πόσο καιρό κάνει? Και πιο χρώμα πήρες.

Δημοσίευση
  στις On 27/4/2021 at 6:52 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Το lorelli πολύ καλές κριτικές!! Πότε θα σας έρθει κορίτσι  μου το καρότσι? Πόσο καιρό κάνει? Και πιο χρώμα πήρες.

Expand  

Καλημέρα Κανονικά γραφει οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο αλλα λογω κοβιντ θα κανει απο 5 εως 15 ημέρες! Το πηραμε σε χρώμα μπεζ.. Εσείς;; ποτε το περίμενετε; 

Δημοσίευση
  στις On 28/4/2021 at 3:16 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Καλημέρα Κανονικά γραφει οτι ειναι ετοιμοπαραδοτο αλλα λογω κοβιντ θα κανει απο 5 εως 15 ημέρες! Το πηραμε σε χρώμα μπεζ.. Εσείς;; ποτε το περίμενετε; 

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου! Εμείς θέλαμε να το δούμε γιατί ήταν πολλά κιλά κ λέγαμε μήπως δεν μπορώ να το χειριατω. Θα το παραγγειλουμε τον άλλο μήνα κ κάνει μέχρι 10 μέρες μας είπαν.

Άντε τι ωραία ♥️

Δημοσίευση
  στις On 28/4/2021 at 5:18 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εμείς θέλαμε να το δούμε γιατί ήταν πολλά κιλά κ λέγαμε μήπως δεν μπορώ να το χειριατω. Θα το παραγγειλουμε τον άλλο μήνα κ κάνει μέχρι 10 μέρες μας είπαν.

Άντε τι ωραία ♥️

Expand  

Τελικα καταλήξατε σε αυτο; δεν το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια ειναι βαρύ; 

Δημοσίευση
  στις On 28/4/2021 at 6:37 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Τελικα καταλήξατε σε αυτο; δεν το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια ειναι βαρύ; 

Expand  

Ναι μου άρεσε πολύ γράφει 20 κιλά αλλά δεν του φαινονται είναι πολύ στιβαρό καρότσι! Ψιλό πάει πολύ ωραία που το δοκίμασα.

Δημοσίευση
  στις On 28/4/2021 at 7:25 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Ναι μου άρεσε πολύ γράφει 20 κιλά αλλά δεν του φαινονται είναι πολύ στιβαρό καρότσι! Ψιλό πάει πολύ ωραία που το δοκίμασα.

Expand  

Να το παρετε εφοσον σου άρεσε! 😂 Εγω κιολας επειδή το μαγαζί που πηγα δεν το ειχε σε 2 σε 1 πηρα ειδα το 3 σε ενα και το παρήγγειλα απο αλλου! Μπορείς να κοιτάξεις αν υπάρχει σε αλλο κατάστημα με λιγο οικονομικοτερη τιμηαπο εκει που ειδα το καρότσι Θα παρω το στρώμα για την κούνια και το κάθισμα αυτοκινητου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...