Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια μου!! 🌸💖 Εχω καιρο να γραψω η αληθεια ειναι..  Εκανα κι εγω καμπυλη ζακχαρου κ βγηκε αναποδη.. ξεκινησα με ζαχαρο νηστειας 69, ηπια τη γλυκοζη κ στα 60' ηταν 62 κ στα 120' ηταν στο 52. Ο γιατρος μου συστησε να με δει ενδοκρινολογος για υπογλυκαιμιες. Η αληθεια ειναι οτι με παρακολουθει ενδοκρινολογος εδω κ χρονια κ τωρα στην κυηση καθε μηνα βλεπει την tsh μου κ την ft4.. θεωρει οτι το σαχαρο μου αυξηθηκε στο μισαωρο κ οταν μου πηραν αιμα ειχε ξαναπεσει... με ρωτησε για συμπτωματα υπογλυκαιμιας αλλα εγω πεταω..  κανουμε το ενα τραπεζι πισω απ το αλλο (με προσοχη για ιωσεις κλπ), δουλειες στ σπιτι κ γνκ δν εχω αδυναμια η ευαισθησιες...  Τωρα με το καλο 05/12 εχω τον επομενο υπερηχο κ τελος του μηνα το doppler πρωτα ο θεος... Εσεις τι κανετε;;
    • Κορίτσι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά🙏 Στην κόρη μου 3 μέρες πριν την περίοδο είχα κάνει τεστ γτ είχα ήδη 2 μέρες ναυτία κ με χαμηλή χοριακη 35 νομίζω 3 μέρες πριν την αναμενόμενη, συμβαίνει καμία φορά από νωρίς!
    • Μία χαρά μεγαλώνει Στα κιλάκια και στο ύψος κοντά είμαστε 😊 τώρα πιο εμβόλιο έκανες ; Το 37 δεν το θεωρούν ούτε καν δέκατα για τα μωράκια απλά παρακολουθείς και βλέπεις σε είπε η γιατρός αν παει 38 δινεις ντεπον ; τελικά σου ειπε να την ξυπνάς ε; Τι σκέφτεσαι να κανεις ; Εγώ την ξυπνάω μερικες φορες το απόγευμα αν κοιμηθεί πολύ για  να φάει 
    • τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...