Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
    • Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!Εννοείται πως θα περάσει απλά τα περίμενα με το bexsero που τελικά πήγε μια χαρά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο εμβόλιο θα εμφανίσει παρενέργειες.  Εμείς ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαστε μια χαρά. Ούτε μια φορά δεν έχω κρυώσει ακόμα.  Τι να πω... έτσι μου είπε, έτσι θα κάνω για 20 μέρες και βλέπουμε. Απλά φοβάμαι μην ξεσυνηθίσει τα 10ωρα που κλείνει... Θα δείξει... 🤞🤞🤞  
    • Με παρακολουθεί χρονια ενδοκρινολόγος κορίτσι μου λόγω υποθυρεοειδισμού. Είναι υπό έλεγχο και αυτό το κομμάτι, παίρνω αγωγή από τα 19 μου. Σας λέω δεν υπάρχει κάτι που να μην έχουμε υπό έλεγχο σε κάθε εγκυμοσύνη 🫤 Εκτός αυτού στις παλινδρομες είχα προλάβει και είχα κάνει τις πρώτες εξετάσεις προγεννητικου ελέγχου. Το μόνο που βρίσκουμε είναι καμία φορά που μου πέφτει λίγο η βιταμίνη D (παίρνω συμπλήρωμα εδώ και ένα μήνα ξανά). Γενική αίματος επίσης έκανα πριν λίγο καιρό (2 μήνες νομίζω)  για να δω αν συνήλθα από την αιμορραγία του Ιουνίου. Ευτυχώς ήταν όλα καλά. Θα δω και στο Έλενα την Πέμπτη τι εξετασεις θα μ βάλουν να κάνω επιπλέον. Σας ευχαριστώ όμως όλες που μπαίνετε στον κόπο να προτείνετε και κάτι. Νιώθω το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση σας και είμαι ευγνώμων ❤️❤️
  • Προσθήκη...