Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 σε ευχαριστώ πολύ!! Να χαιρόμαστε όλοι τις οικογένειες μας και να έχουμε υγεία!  @Maria98 χρόνια πολλά!! Εμείς κορίτσια σε λίγο θα πάμε τη τελευταία μας βόλτα, αύριο το απόγευμα φεύγουμε και τα έχω βαψει μαύρα. Κάθε χρόνο τα ίδια,ρίχνω πολύ κλάμα όταν φεύγω. Κλαίω εγώ κλαίει και η πεθερά μου. Λέει ο άντρας μου εσύ έχεις γίνει πιο Ικαριωτισσα από ότι είμαι εγώ 🤣
    • Τι είναι αυτό το σύνδρομο; Δεν το έχω ξανακουσει.
    • Κοιλιακά στον μέτρησε τον τράχηλο ή κολπικά; Είναι όντως χαμηλό το 20. Αλλά γενικά μεταβάλλεται ο τράχηλος. Ας ελπίσουμε ότι θα αυξηθεί!
    • Χαχαχα χαίρομαι που συμπάσχουμε όλες στην αϋπνία 🤣🤣🤣 Υπάρχει μία ομάδα στο fb που είχε δημιουργήσει μια κοπέλα από εδώ μέσα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολύ κίνηση. Όποια θέλει όμως μπορεί να γράφει τους προβληματισμούς της. Ειδικά όσες γίνετε πρώτη φορά μανουλες να βρεθείτε σίγουρα αντιμέτωπες με αυτό που λέω εγώ "μοναξιά της μαμάς" και μπορείτε να βρείτε άλλες μαμάδες στην περιοχη σας μέσω της ομάδας για παρέα https://www.facebook.com/groups/3708062739479215/?ref=share
    • Γειά σου κορίτσι μου! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Με το καλό τα μωράκια μας! Μόνο που διάβασα τι περνάς σε λυπήθηκα! Σίγουρα όλες μας τώρα προς το τέλος βιώνουμε διαφορα τέτοια συμπτώματα άλλες πιο λίγο άλλες πιο έντονα! Πχ το πέτρωμα φαντάζομαι το έχουμε όλες κ δεν είναι ευχάριστο! Εγώ πολλές φορές ας πούμε πονάω πάρα πολύ όταν κλωτσάει! Λες κ θα βγει έξω! Πόσο μάλλον εσύ με 2 μωράκια! Φαντάζομαι πόσο θα υποφέρεις! Έχεις μιλήσει με το γιατρο σου να δεις μήπως υπάρχει κάτι π μπορεί να σε ανακουφίσει?? Εμένα πχ με ανακουφίζει κ με χαλαρωνει το νερο, είτε στη θάλασσα ειτε στη μπανιέρα.. Υπομονή θα σου πω εγώ, λίγο έμεινε, ξεκουρασου όσο μπορείς!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...