Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:06 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Καλημέρα !! Καλά είμαι έχω ξυπνήσει λίγο περίεργα σήμερα!!νεύρα έχω!! Δεν παθαίνω κραμπες!! Αλλά πάλι εχτές σκλήρυνε η κοιλίτσα μου!! 

Expand  

Γιατι οι κοιλιτσα ετσι; σε ποιον μηνα εισαι; 

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:10 ΠΜ, ο/η Liiida είπε:

Κορίτσια πήρα κούνια χθες! 

https://bebepolis.gr/?product=oβάλ-κούνια-ingvart

Ξεκινάει από πολύ μικρή, μέγεθος λικνου κ χωράει στο δωματιο μας κ μετα επεκτείνεται άλλες 2 φορές κ γίνεται κούνια κ κρεβατάκι!

Expand  

Αχ μπράβο!! Μεγειες!! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:20 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Πολύ όμορφη! Εχει και η stokke ιδια

Η τιμή είναι με όλες τις επεκτάσεις; 

Expand  

Της stokke είναι πιο ακριβη κ από ποιότητα όπως τις είδα από κοντά κ τις έπιασα δεν έχουν διαφορά. Η τιμή αυτή είναι με τις επεκτάσεις αλλά χωρίς στρώματα, κουνουπιερα κλπ.

Δημοσίευση

Ξεκινάει από πολύ μικρή, μέγεθος λικνου κ χωράει στο δωματιο μας κ μετα επεκτείνεται άλλες 2 φορές κ γίνεται κούνια κ κρεβατάκι!

Expand  

Πολύ όμορφη η κούνια! Με γεια σας!

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:20 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Πολύ όμορφη! Εχει και η stokke ιδια

Η τιμή είναι με όλες τις επεκτάσεις; 

Κράμπες εγω προς το παρόν δεν εχω το βραδυ αλλα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκλαιγα απ τον πόνο κάθε βράδυ 😂😂

@eleni5525έχεις μήπως link για το σεμινάριο; δεν μπορώ να το βρω😂 

Expand  

Καλημέρα, δεν είχα λινκ, επειδή ήταν διαφήμιση στο ινσταγκραμ έκανα ένα screen shot αλλά έγραφε τον λογαριασμό πάνω για να κατευθυνθεις. Είδα όμως ότι ήδη σου απάντησαν τα κορίτσια

Δημοσίευση

Expand  

Με γεια σας ❤️ πότε ήμασταν στην αρχή και λέγαμε ότι δεν έχουμε τίποτα και ήμασταν μέσα στην αγωνία  και τώρα κοίτα αγοράζουμε κούνιες 😍

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:15 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Με γεια σας ❤️ πότε ήμασταν στην αρχή και λέγαμε ότι δεν έχουμε τίποτα και ήμασταν μέσα στην αγωνία  και τώρα κοίτα αγοράζουμε κούνιες 😍

Expand  

Μην τα συζητάς! Περνάει ο καιρός επικίνδυνα! 😰

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:15 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Expand  

Καλά, κάτσε να πλησιάσουμε στη γέννα κ θα σου πω για πότε θα ξαναβρεθούμε μέσα στην αγωνία 😂😂😂

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:17 ΠΜ, ο/η Liiida είπε:

Καλά, κάτσε να πλησιάσουμε στη γέννα κ θα σου πω για πότε θα ξαναβρεθούμε μέσα στην αγωνία 😂😂😂

Expand  

Εγώ ήδη ξύπνησα μέσα στον ύπνο μου και σκεφτόμουν σήμερα τη γέννα.. Και μετά κοιμήθηκα και είδα στο ονειρο μου ότι έβγαζα  μπλε υγρό από κάτω και ρωτούσα τον γιατρό τι είναι αυτό 😂😂😂

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:52 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Εγώ ήδη ξύπνησα μέσα στον ύπνο μου και σκεφτόμουν σήμερα τη γέννα.. Και μετά κοιμήθηκα και είδα στο ονειρο μου ότι έβγαζα  μπλε υγρό από κάτω και ρωτούσα τον γιατρό τι είναι αυτό 😂😂😂

Expand  

Αψεντι🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:52 ΠΜ, ο/η Clairy. είπε:

Expand  

Είσαι γαλαζοαίματη και μας το κρύβεις 😂

Δημοσίευση

Κορίτσια την ισορροπία σας την εχετε γενικα; Ζαλαδες δεν εχω αλλα υπάρχουν φορες που παραπαταω ή νιώθω μια ελάχιστη αδυναμία.. Μάλλον φταίει η χαμηλή πίεση και ο αιματοκριτης που επεσε κι αλλο! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 12:44 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Κορίτσια την ισορροπία σας την εχετε γενικα; Ζαλαδες δεν εχω αλλα υπάρχουν φορες που παραπαταω ή νιώθω μια ελάχιστη αδυναμία.. Μάλλον φταίει η χαμηλή πίεση και ο αιματοκριτης που επεσε κι αλλο! 

Expand  

Αλλάζει κ το κέντρο βάρους οπότε μια μικρή αστάθεια είναι λογική!

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 1:53 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Ναι εγώ έχω παρατηρήσει να μου φεύγουν και πράγματα από τα χέρια!!

Expand  

Και εγω το παθαινω λες και γίνεται επίτηδες ντε και καλά να σκυψω😅 

Πηγα ξανά για ψωνια γιατι ψαχνω ρούχα μητρότητας τίποτα το ιδιαίτερο 2 καπρι κολαν θελω για να μπορώ να βγάλω την δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού μέχρι να σταματησω.. Πηγα σε μια γνωστή αλυσίδα και με κανανε μπαλακι γιατί δεν ειχαν στο κατάστημα μετα απο μια βδομάδα λοιπόν ειπα να παω στο κατάστημα που μου ειπαν οτι εχει σίγουρα... Τι το θελα; ακομη χειμωνιατικα εχουν κ τα καπρι εξαφανισμένα! Ακομα κ στα βρεφικα δεν υπάρχει ποικιλία... Πηρα βέβαια πράγματα άσχετα από αυτα που ήθελα 🤣 πηρα κ ενα φορεματακι για να το φορεσω στην μικρη την ημέρα που θα γυρίσουμε από το μαιευτήριο 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 2:01 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

@Diana_caterina τέλεια και πολύ καλά έκανες! Εμένα είναι κανόνας πλέον ότι πέφτει μένει εκεί χαχαχχα!!! Δεν παίζει να σκύψω!!!

Expand  

Χαχαχαχα εγω ακομη μπορώ να σκυψω απλα σίγουρα δυσκολεύομαι αλλα απο θέμα κοιλιας δεν με ενοχλεί δεν ειναι μεγάλη 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 2:16 ΜΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Χαχαχαχα εγω ακομη μπορώ να σκυψω απλα σίγουρα δυσκολεύομαι αλλα απο θέμα κοιλιας δεν με ενοχλεί δεν ειναι μεγάλη 

Expand  

Καλέ εγώ το κάνω από την αρχή απλά δεν σκύβω χαχχα!!! Όχι από θέμα κοιλιάς!!!

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 4:17 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Εγώ σήμερα παραγγειλα σεντόνια κ μια κουβερτουλα! Παραλαβή από το κατάστημα τους μέσα του επόμενο μήνα :) για να τα δω κιολλας.

Expand  

Αα πολυ ωραία! Για κουνια; 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 4:17 ΜΜ, ο/η Love32 είπε:

Εγώ σήμερα παραγγειλα σεντόνια κ μια κουβερτουλα! Παραλαβή από το κατάστημα τους μέσα του επόμενο μήνα :) για να τα δω κιολλας.

Expand  

Τι κουβέρτα πήρες; Εννοώ πλεκτή, βαμβακερή...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω αν σχετίζεται...αλλά πάντως μην πατάς το στήθος σου γιατί προκαλείς παραγωγή γάλακτος....τώρα αν είναι πρησμένο και βλέπεις δυσφορία να μιλήσεις με τον γυναικολόγο να δεις πως να το σταματήσεις....μην πάθεις καμία μαστίτιδα! Μακάρι να δεις θετικό τεστ 🙏😊
    • 6 δόντια 7 μηνών?! Ορε μπράβο! Εμένα 8, μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα 😅 Και γενικά περνάμε ένα μαρτύριο κάθε φορά που είναι να βγει δόντι. Τα βγάζει πολύ αργά  @Elli13 κουκλίτσα η Λυδία σας 😁 Κι εμάς έτσι, λίγα μαλλάκια, μετά από 16 μηνών πήραν φόρα και μακραίνουν 😊😊😊 Ποπο έφτασες στη μέση της 2ης εγκυμοσύνης 😊 Έχεις κλείσει για Β επιπέδου;
    • Κορίτσια μου τι κάνετε;; Τα ΣΚ χάνομαι γιατί δεν μπαίνω από το κινητό πολύ συχνά, πιο πολύ με βολεύει το pc στο γραφείο..!! 😅 Πως τα περάσατε;; Εγώ το Σάββατο το πρωί είχα ξανά επαφή με το σύζυγο, αλλά βρε κορίτσια βλέπω πως το θέμα παιδί όλους αυτούς τους μήνες τον έχει κάπως επηρεάσει στο ψυχολογικό κομμάτι με αποτέλεσμα η απόδοση να μην είναι αυτή που "θα έπρεπε" να είναι.. δηλαδή δεν ήταν έτσι πριν ανακαλυφθεί το πρόβλημα.. πφ! τέλος πάντων ελπίζω σιγά σιγά να μπορέσει να επανέλθει στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.  Εγώ σε άλλα νέα με το που είχα την επαφή το Σάββατο, σήμερα είχα συμπτώματα ουρολήμοξης.. ευτυχώς έχω τα χαπάκια μου γι' αυτό τη δουλειά και προλαβαίνω την ταλαιπωρία.. αλλά είχα καιρό η αλήθεια να τα χρειαστώ.. μάλλον τώρα είναι πιο ευαίσθητη η περιοχή και γι' αυτό το λόγο συνέβει αυτό. Τεσπα! ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Έχω βέβαια και κάποια πονάκια στην περιοχή τα οποία δεν μπορώ να προσδιορίσω. Θέλω να ρθει η περίοδος να δω που βαδίζουμε γενικότερα. Την Παρασκευή είχα και το ραντεβού με τον αιματολόγο. Σε γενικές γραμμές ο άνθρωπος συμφώνησε με την άποψη του εξωσωματικού ότι δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασία εξετάσεων για θρομβοφιλία γιατί δεν έχω ιστορικό, ούτε στην οικογένεια γενικότερα, και κατά πάσα περίπτωση η αποβολή ήταν τυχαίο γεγονός. Να πάω σε δεύτερη εξωσωματική χωρίς πρόβλημα και να ακολουθήσω το πρωτόκολλο που θα μου δώσει ο εξωσωματικός χωρίς πρόβλημα, είτε είναι με αντιπικτικά είτε όχι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω δύο αυτή τη φορά για μεγιστοποίηση επιτυχίας. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω προεμφυτευτικό στα ήδη ξατεψυγμένα πριν τα βάλω για να μην έχω ξανά αυτή την ταλαιπωρία με εμφυτεύσεις και αποβολές..
    • Άσε με!!! Το βλέπω και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα να το σταματήσω. Σκέψου εχθές έγινε 7 μηνών, έχει ήδη βγάλει 6 δόντια και στέκεται όρθια πια μόνη της! Υγ. Ελπίζω κι εύχομαι να με αξιώσει κι εμένα κάποια στιγμή ο Θεός να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδάκι. Αν και νομίζω πως το χάνω σιγά σιγά αυτό το τραίνο!
    • Κορίτσι μου έχω να γράψω πολύ καιρό και μπαίνοντας να γράψω είδα πρώτο το μήνυμα σου…μην βαζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία, να νιώθεις τύψεις επειδή κάποιος σου είπε κάτι, είσαι η μαμά της και ξέρεις καλύτερα τι είναι το καλύτερο για εσάς. Για να σου το εδειξε η παιδίατρος που είναι ειδικός κάτι θα ξέρει παραπάνω από τον κάθε άνθρωπο που θα σου πει την δική του άποψη. Νομίζω όλοι μα όλοι χρησιμοποιούμε αυτή την στάση για το ρέψιμο είναι η πιο αποτελεσματική, εγώ προσωπικά του έχω μια ελαφριά κλήση προς τα μπρος ώστε όντως να μην πηγαίνει πολύ πίεση στην σπονδυλική στήλη που δεν κάνει. Για το πλάι εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει όχι για λόγους ασφαλείας όχι για το αν θα πάθει κάτι επειδή είναι κουλουριαμσενα και έτσι από την πρώτη μέρα τον έβαζα στην πλάτη μόνο. (Όταν τον βάζω στο πλάι μέσα στην ημέρα κάνει τους καλύτερους ύπνους) Όσο για το φασκιωμα το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό! Εμένα ο δικός μου αν πας να τον τυλίξεις οριακά θα σε δαγκώσει θέλει τα χέρια ελεύθερα, όμως αν χτυπιέται του βάζω το love to dream swaddle που είναι με τα χεράκια πάνω, ηρεμεί και τον παίρνει ο ύπνος. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και η κάθε μαμά ξέρει τι να κάνει για το μωρό της μην βασανίζεσαι άδικα ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...