Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 30/3/2021 at 4:12 ΜΜ, ο/η Clairy. είπε:

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.. Ο μπέμπης έχει πάει 800 και γραμμάρια.. Μέσα στην εβδομάδα πάω και για καμπύλη.. 

Είναι το κεφαλάκι ακόμα πάνω βέβαια... Μου είπε ότι ιδανικά μέχρι την 33η εβδομάδα θέλουμε να γυρίσει ως τότε δε μας αγχώνει κάτι. 

Εσάς πόσα γραμμαρια είναι;; είμαι 25 + 4 σήμερα.. 

Expand  

Εμένα είναι 1600 αλλα ειμαι στην 30η εβδομαδα...Αλλά εμείς μαλλον δεν είμαστε σωστό παράδειγμα γιατι από την αρχή το μωρό ηταν στην ανώτερη καμπύλη ανάπτυξης.

• Απαντήσεις 17.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Diana_caterina

2124

• Clairy.

1671

• Tweema

1530

• Love32

1488

Δημοσίευση

κορίτσια γιατί τόσο αγχος με τα κιλά??? 7 κιλα που λετε δεν ειναι κ κατι,εγω φυσιολογικο το βρίσκω..Υποτιθεται αν πάρεις μέχρι 12 κιλα ,ενω ξεκινας με κανονικά ,είσαι οκ..Εγω θα σας πώ οτι ξεκίνησα με 56,5 κιλα κ 1.70  και τωρα στην 30η εβδομαδα ειμαι 71. Και έχασα και 2 με 3 επειδη προσέχω για το σακχαρο..Ο γιατρος δεν μου είπε πότε τίποτα παρα μόνο να έχω στο νου μου τους υδατάνθρακες ,μην ανέβει το σακχαρο. Εχουμε αρκετό αγχος πιστεύω με όλα αυτα ,τουλάχιστον ας μην έχουμε κ τρέλα με τα κιλά! 

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 10:57 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Ναι η αλήθεια είναι ότι στο μπάνιο δεν θα εχω χώρο να βάλω κάπου αυτά τα πράγματα! Εκτός κι αν περνω τα ρούχα μαζι κ να φτιαξω ενα κουτί που θα εχω μεσα τα υπόλοιπα 

Expand  

Επίσης το μαξιλάρι δεν θα φαίνεται, θα στρώνεις αδιάβροχο από πάνω 😂

Δες εδω: https://www.theangel.gr/copy-of-beachwear

στις On 31/3/2021 at 11:02 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Τα mark'snspenser εντομεταξυ έχουν φοβερά Φορμακια :)

Expand  

Δες κ στο laredoute

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:16 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

Έχουν τα είδα κι εγώ! Έχεις παραγγείλει ;

Expand  

Όχι δεν το χω παραγγείλει ακόμα! Έχεις αγοράκι η κοριταακι? Πόσο είσαι.? Σκέφτομαι μόνο ότι τα φοράνε πολύ λίγο στην αρχή οπότε μήπως πρέπει να επιλέξουμε οικονομικά.

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:22 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Επίσης το μαξιλάρι δεν θα φαίνεται, θα στρώνεις αδιάβροχο από πάνω 😂

Δες εδω: https://www.theangel.gr/copy-of-beachwear

Δες κ στο laredoute

Expand  

Ααα τ όμορφα που είναι!!! Ναι έχω δει κ εκεί έχει πολύ όμορφα..!!!τα θέλεις όλα βρε παιδί μου.

Δημοσίευση

Από σουτιέν θηλασμού τι λένε οι πιο έμπειρες μαμάδες; Ποτε μεγαλώνει το στήθος; Θέλω να παραγγείλω αλλά δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω γιατί έως τώρα είναι απλά λίγο φουσκωμένο το στήθος μου και μου κάνουν ακόμα τα κανονικά σουτιέν μου... Άρα τι νούμερο να πάρω; Μεγαλώνει ξαφνικά το στήθος πχ αμέσως μετά τη γεννά λόγω του γάλακτος;🙄

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:25 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Ααα τ όμορφα που είναι!!! Ναι έχω δει κ εκεί έχει πολύ όμορφα..!!!τα θέλεις όλα βρε παιδί μου.

Expand  

Φωλιά λέω να πάρω από εκεί 😊

στις On 31/3/2021 at 11:26 ΠΜ, ο/η Alexey είπε:

Από σουτιέν θηλασμού τι λένε οι πιο έμπειρες μαμάδες; Ποτε μεγαλώνει το στήθος; Θέλω να παραγγείλω αλλά δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω γιατί έως τώρα είναι απλά λίγο φουσκωμένο το στήθος μου και μου κάνουν ακόμα τα κανονικά σουτιέν μου... Άρα τι νούμερο να πάρω; Μεγαλώνει ξαφνικά το στήθος πχ αμέσως μετά τη γεννά λόγω του γάλακτος;🙄

Expand  

Εγώ πήρα h&m ένα νούμερο μεγαλύτερο απ ότι φορούσα κ μου ήταν κομπλέ.. Γενικά δες να μην πάρεις με μπανέλες καλύτερα, όσο πιο μαλακό τόσο καλύτερο γτ αν σφίγγει υπάρχει κίνδυνος φραγμενων πόρων και μαστιτιδας

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:24 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Όχι δεν το χω παραγγείλει ακόμα! Έχεις αγοράκι η κοριταακι? Πόσο είσαι.? Σκέφτομαι μόνο ότι τα φοράνε πολύ λίγο στην αρχή οπότε μήπως πρέπει να επιλέξουμε οικονομικά.

Expand  

Κοριτσάκι και στην 30 η βδ. Ναι λίγα ρουχακια για νεογέννητο θα πάρω κι εγώ κι επειδή θα είναι και καλοκαίρι θα στεγνώνουν και αμέσως αν τα πλύνεις. 

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:30 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

Κοριτσάκι και στην 30 η βδ. Ναι λίγα ρουχακια για νεογέννητο θα πάρω κι εγώ κι επειδή θα είναι και καλοκαίρι θα στεγνώνουν και αμέσως αν τα πλύνεις. 

Expand  

Με το καλό!! Ναι έτσι είναι!

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:30 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

Expand  

Ναι, επίσης μικρά μικρά μην πάρετε πάνω από 5-6 φορμακια.. Θα τα βάλει κανένα μήνα Μαξ.. Επενδύστε καλύτερα σε 1-3 μηνών κι ας είναι λίγο μεγάλα στην αρχή 😝

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:29 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Φωλιά λέω να πάρω από εκεί 😊

Εγώ πήρα h&m ένα νούμερο μεγαλύτερο απ ότι φορούσα κ μου ήταν κομπλέ.. Γενικά δες να μην πάρεις με μπανέλες καλύτερα, όσο πιο μαλακό τόσο καλύτερο γτ αν σφίγγει υπάρχει κίνδυνος φραγμενων πόρων και μαστιτιδας

Expand  

Κι εγώ πήρα δύο h m, μεγαλύτερο νούμερο και με βγάλαμε καλά ως τώρα αλλά ήδη αισθάνομαι ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο και κου λένε ότι μετά τον τοκετό όταν κατέβει το γάλα θες κι άλλο νούμερο πιο πάνω

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:33 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

Κι εγώ πήρα δύο h m, μεγαλύτερο νούμερο και με βγάλαμε καλά ως τώρα αλλά ήδη αισθάνομαι ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο και κου λένε ότι μετά τον τοκετό όταν κατέβει το γάλα θες κι άλλο νούμερο πιο πάνω

Expand  

Είχες μεγάλο στήθος από πριν; 🤔 πάρε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτά που φοράς τώρα εγώ λέω 😊

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:24 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

Expand  

Για τα φορμακια του jumbo μου είπαν να παίρνω ένα νούμερο μεγαλύτερο και ότι μαλακώνουν με το πλύσιμο γιατί μου είχαν φανεί λίγο σκληρά υφάσματα

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:36 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

Για τα φορμακια του jumbo μου είπαν να παίρνω ένα νούμερο μεγαλύτερο και ότι μαλακώνουν με το πλύσιμο γιατί μου είχαν φανεί λίγο σκληρά υφάσματα

Expand  

Γενικα τα ρουχα του jumbo ειναι λιγο σφιχτα! Ειχα παρει παιδικα εσώρουχα στην αδελφη μου απο εκει και της ηταν σφιχτα 

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:35 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Είχες μεγάλο στήθος από πριν; 🤔 πάρε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτά που φοράς τώρα εγώ λέω 😊

Expand  

75 B φορούσα πριν, δεν το λες και μεγάλο. Στα h&m πήρα το large σε σουτιέν θηλασμού. Τώρα μετά τον τοκετό δεν ξέρω που θα φτάσουν!! Ήδη έκανα ραγαδες πολλές στο στήθος και έπεσε. Χάλια το στήθος άσε μη τα συζητάς...😩

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:35 ΠΜ, ο/η Love32 είπε:

@PanB φώλια για να το έχεις στο κρεβάτι σου? Επίσης να σε ρωτήσω οι συσπάσεις πονάνε? 

Expand  

Επειδή θα τον βάλω στην κούνια (που έχουμε ήδη για τη μικρή και δεν έχει κοιμηθεί ποτε) κολλητά στο κρεβάτι, θέλω κάπως να τον περιορίσω για να νιώθει πιο ασφαλης και να κοιμάται Καλύτερα.. Όταν κοιμούνται έχουν ένα αντανακλαστικο που πετιούνται και τιναζονται ολόκληρα και ξυπνάνε συνήθως, οπότε θέλω να είναι σε φωλιτσα για να είναι πιο περιορισμένος απ ότι σε ολόκληρη κούνια μια σταλιτσα ανθρωπάκος 😂

Τις συσπάσεις δεν τις καταλαβαίνω καν εγώ τώρα 😂 στην αρχή τις καταλάβαινα όταν θήλαζα την μικρή σαν πόνους περιόδου αλλά πολύ ηπια.. Τώρα δεν γέννησα φυσιολογικά για να σου πω στον τοκετό 😛 ούτε είχα πετρώματα που λένε μέχρι να γεννήσω.. Γέννησα 38+1.. 

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:36 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

Expand  

στις On 31/3/2021 at 11:38 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Γενικα τα ρουχα του jumbo ειναι λιγο σφιχτα! Ειχα παρει παιδικα εσώρουχα στην αδελφη μου απο εκει και της ηταν σφιχτα 

Expand  

Εγώ νομίζω ότι είναι φυσιολογικα τα νούμερα, δεν έχουν στενή γραμμή 😅 όσα είχα εγώ τουλάχιστον 😛

στις On 31/3/2021 at 11:39 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

75 B φορούσα πριν, δεν το λες και μεγάλο. Στα h&m πήρα το large σε σουτιέν θηλασμού. Τώρα μετά τον τοκετό δεν ξέρω που θα φτάσουν!! Ήδη έκανα ραγαδες πολλές στο στήθος και έπεσε. Χάλια το στήθος άσε μη τα συζητάς...😩

Expand  

Α καλά, που να δεις με το θηλασμό χαχα 

Καλά να είμαστε κ σηκώνονται ξανά 😂😂😂

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:40 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Επειδή θα τον βάλω στην κούνια (που έχουμε ήδη για τη μικρή και δεν έχει κοιμηθεί ποτε) κολλητά στο κρεβάτι, θέλω κάπως να τον περιορίσω για να νιώθει πιο ασφαλης και να κοιμάται Καλύτερα.. Όταν κοιμούνται έχουν ένα αντανακλαστικο που πετιούνται και τιναζονται ολόκληρα και ξυπνάνε συνήθως, οπότε θέλω να είναι σε φωλιτσα για να είναι πιο περιορισμένος απ ότι σε ολόκληρη κούνια μια σταλιτσα ανθρωπάκος 😂

Τις συσπάσεις δεν τις καταλαβαίνω καν εγώ τώρα 😂 στην αρχή τις καταλάβαινα όταν θήλαζα την μικρή σαν πόνους περιόδου αλλά πολύ ηπια.. Τώρα δεν γέννησα φυσιολογικά για να σου πω στον τοκετό 😛 ούτε είχα πετρώματα που λένε μέχρι να γεννήσω.. Γέννησα 38+1.. 

Expand  

Ναι μωρέ τα ανθρώπακια χαχα ψυχουλες μου!!εμένα ρε συ δεν νιώθω πόνο απλά νιώθω να σφίγγει!

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:38 ΠΜ, ο/η Diana_caterina είπε:

Expand  

Εγώ είχα πάρει εσώρουχα για εμένα απ το τζάμπο για μετά τον τοκετό, επειδή με τα λοχεια γίνονται 💩💩💩😛 

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:43 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Εγώ είχα πάρει εσώρουχα για εμένα απ το τζάμπο για μετά τον τοκετό, επειδή με τα λοχεια γίνονται 💩💩💩😛 

Expand  

Εγώ έχω βάλει στο μάτι πάνες βρακάκια της tena, για τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο και μετά κλασικές βρακαρες ψηλομεσες για να μην ενοχλούν την καισαρική μαζί με σερβιετες νύχτας ή ακράτειας... Σέξυ!!! 🥴🥴🥴.  Θα κοιτάξω μια στα Jumbo για εσώρουχα τώρα που έδωσες ιδέα

Δημοσίευση
  στις On 31/3/2021 at 11:47 ΠΜ, ο/η eleni5525 είπε:

Εγώ έχω βάλει στο μάτι πάνες βρακάκια της tena, για τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο και μετά κλασικές βρακαρες ψηλομεσες για να μην ενοχλούν την καισαρική μαζί με σερβιετες νύχτας ή ακράτειας... Σέξυ!!! 🥴🥴🥴.  Θα κοιτάξω μια στα Jumbo για εσώρουχα τώρα που έδωσες ιδέα

Expand  

Έλα ρε με καισαρική δεν έχεις τόσο πολύ αίμα χαχαχα δεν χρειάζεται πανα πιστεύω 😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν ξέρω αν σχετίζεται...αλλά πάντως μην πατάς το στήθος σου γιατί προκαλείς παραγωγή γάλακτος....τώρα αν είναι πρησμένο και βλέπεις δυσφορία να μιλήσεις με τον γυναικολόγο να δεις πως να το σταματήσεις....μην πάθεις καμία μαστίτιδα! Μακάρι να δεις θετικό τεστ 🙏😊
    • 6 δόντια 7 μηνών?! Ορε μπράβο! Εμένα 8, μηνών έβγαλε τα 2 πρώτα 😅 Και γενικά περνάμε ένα μαρτύριο κάθε φορά που είναι να βγει δόντι. Τα βγάζει πολύ αργά  @Elli13 κουκλίτσα η Λυδία σας 😁 Κι εμάς έτσι, λίγα μαλλάκια, μετά από 16 μηνών πήραν φόρα και μακραίνουν 😊😊😊 Ποπο έφτασες στη μέση της 2ης εγκυμοσύνης 😊 Έχεις κλείσει για Β επιπέδου;
    • Κορίτσια μου τι κάνετε;; Τα ΣΚ χάνομαι γιατί δεν μπαίνω από το κινητό πολύ συχνά, πιο πολύ με βολεύει το pc στο γραφείο..!! 😅 Πως τα περάσατε;; Εγώ το Σάββατο το πρωί είχα ξανά επαφή με το σύζυγο, αλλά βρε κορίτσια βλέπω πως το θέμα παιδί όλους αυτούς τους μήνες τον έχει κάπως επηρεάσει στο ψυχολογικό κομμάτι με αποτέλεσμα η απόδοση να μην είναι αυτή που "θα έπρεπε" να είναι.. δηλαδή δεν ήταν έτσι πριν ανακαλυφθεί το πρόβλημα.. πφ! τέλος πάντων ελπίζω σιγά σιγά να μπορέσει να επανέλθει στης εργοστασιακές ρυθμίσεις.  Εγώ σε άλλα νέα με το που είχα την επαφή το Σάββατο, σήμερα είχα συμπτώματα ουρολήμοξης.. ευτυχώς έχω τα χαπάκια μου γι' αυτό τη δουλειά και προλαβαίνω την ταλαιπωρία.. αλλά είχα καιρό η αλήθεια να τα χρειαστώ.. μάλλον τώρα είναι πιο ευαίσθητη η περιοχή και γι' αυτό το λόγο συνέβει αυτό. Τεσπα! ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα. Έχω βέβαια και κάποια πονάκια στην περιοχή τα οποία δεν μπορώ να προσδιορίσω. Θέλω να ρθει η περίοδος να δω που βαδίζουμε γενικότερα. Την Παρασκευή είχα και το ραντεβού με τον αιματολόγο. Σε γενικές γραμμές ο άνθρωπος συμφώνησε με την άποψη του εξωσωματικού ότι δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασία εξετάσεων για θρομβοφιλία γιατί δεν έχω ιστορικό, ούτε στην οικογένεια γενικότερα, και κατά πάσα περίπτωση η αποβολή ήταν τυχαίο γεγονός. Να πάω σε δεύτερη εξωσωματική χωρίς πρόβλημα και να ακολουθήσω το πρωτόκολλο που θα μου δώσει ο εξωσωματικός χωρίς πρόβλημα, είτε είναι με αντιπικτικά είτε όχι. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω δύο αυτή τη φορά για μεγιστοποίηση επιτυχίας. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω προεμφυτευτικό στα ήδη ξατεψυγμένα πριν τα βάλω για να μην έχω ξανά αυτή την ταλαιπωρία με εμφυτεύσεις και αποβολές..
    • Άσε με!!! Το βλέπω και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα να το σταματήσω. Σκέψου εχθές έγινε 7 μηνών, έχει ήδη βγάλει 6 δόντια και στέκεται όρθια πια μόνη της! Υγ. Ελπίζω κι εύχομαι να με αξιώσει κι εμένα κάποια στιγμή ο Θεός να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδάκι. Αν και νομίζω πως το χάνω σιγά σιγά αυτό το τραίνο!
    • Κορίτσι μου έχω να γράψω πολύ καιρό και μπαίνοντας να γράψω είδα πρώτο το μήνυμα σου…μην βαζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία, να νιώθεις τύψεις επειδή κάποιος σου είπε κάτι, είσαι η μαμά της και ξέρεις καλύτερα τι είναι το καλύτερο για εσάς. Για να σου το εδειξε η παιδίατρος που είναι ειδικός κάτι θα ξέρει παραπάνω από τον κάθε άνθρωπο που θα σου πει την δική του άποψη. Νομίζω όλοι μα όλοι χρησιμοποιούμε αυτή την στάση για το ρέψιμο είναι η πιο αποτελεσματική, εγώ προσωπικά του έχω μια ελαφριά κλήση προς τα μπρος ώστε όντως να μην πηγαίνει πολύ πίεση στην σπονδυλική στήλη που δεν κάνει. Για το πλάι εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει όχι για λόγους ασφαλείας όχι για το αν θα πάθει κάτι επειδή είναι κουλουριαμσενα και έτσι από την πρώτη μέρα τον έβαζα στην πλάτη μόνο. (Όταν τον βάζω στο πλάι μέσα στην ημέρα κάνει τους καλύτερους ύπνους) Όσο για το φασκιωμα το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό! Εμένα ο δικός μου αν πας να τον τυλίξεις οριακά θα σε δαγκώσει θέλει τα χέρια ελεύθερα, όμως αν χτυπιέται του βάζω το love to dream swaddle που είναι με τα χεράκια πάνω, ηρεμεί και τον παίρνει ο ύπνος. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και η κάθε μαμά ξέρει τι να κάνει για το μωρό της μην βασανίζεσαι άδικα ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...