Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έμεινες ευχαριστημένη με το νοσοκομείο; Εγώ 2 φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτώ εκεί για κατι επεμβάσεις που είχα κάνει ήμουν ευχαριστημένη. Ελπίζω να πάει εξίσου καλά και στον τοκετό 😉
    • @Nerina εχω σοκαριστει λιγακι ομολογω. Και με το λαθος του γιατρου που μπερδεψε τις περιπτωσεις;; αν ειναι δυνατον...θα συμφωνησω οτι πρεπει να παρεις μια ανασα και να δεις τα πραγματα σιγα σιγα. Αυτο που προεχει ειναι να κανεις χοριακη να δεις αν εισαι εγκυος που απ οτι φαινεται ειναι πολυ πιθανο. Επειτα τα συζητατε σε αλλη βαση με τον συντροφο σου. Ισως και εκεινος να σοκαριστηκε με αυτο που του ειπες και να χρειαζεται χρονο. Μακαρι να γινει αυτο που ειναι καλυτερο για ολους σας. Πες μας τα νεα σου μολις μαθεις..
    • @Nerina κορίτσι μου ότι και να έγινε το τριήμερο στο σπίτι των γονιών του δεν δικαιολογεί αυτή τη στάση! Μια σχέση 7 χρόνων και είχατε ξεκινήσει και μια προσπάθεια για ένα παιδάκι και τώρα τόσο απλά σου λέει να κάνεις έκτρωση; Σκέψου ότι και να γυρίσει τώρα αύριο μεθαύριο οι γονείς του μπορεί να κάνουν κουμάντο σε διάφορα άλλα πράγματα..από το παιδί μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι.. πάρε τον χρόνο σου, προστάτεψε το σποράκι που έχεις μέσα σου να δούμε πως θα εξελιχθεί και κοιτα να είσαι εσύ καλά…μπορεί τώρα να σου φαίνεται βουνό όλο αυτό που έχεις να ανέβεις αλλά κάνε εικόνα ν ανεβαίνεις το ίδιο βουνό κάθε μέρα με ένα άτομο που υπολογίζει έτσι τη γνώμη των δικών του για εσένα.. Πιστεύω πως ότι έγινε ήταν για καλό! Στέλνω μεγάλη αγκαλιά ❤️
    • Καλησπέρα! μην αγχώνεσαι, νομίζω οι γιατροί γενικά ακολουθούν αυστηρα πρωτόκολλα ίσως για να αποκλείουν τα πάντα. Για εμενα καλα κανουν να σου πω την αληθεια, η πρόσληψη δεν έβλαψε ποτέ 😉ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα, και να μην κάνεις άλλους εμετους..  ποια εβδομάδα διανύεις τώρα? Είδε φύλο στα μωράκια σου?
    • @Maria98 και @Diwni που λετε για τα μαρσιπο ηθελα να μου πεοτε αν αυτοι που αναφερετε ειναι ευκολοι στην τοποθετηση. Γιατι αυτος της chicco που εχω με δυσκολευει να τοποθετω μεσα το παιδι μονη μου με αποτελεσμα να μην τον πολυχρησιμοποιω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...