Είναι θετικό κορίτσι Μ εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά αυτή την φορά να ξανά έρθει η χαρά σας κ οι πανηγυρισμοί!!!
πραγματικά πόσο εύκολα μένεις??? Είχατε πολλές επαφές?
Μήπως καλύτερα να κάνεις χοριακη μαζί Μ προγεστερόνη να δεις μήπως είναι η προγεστερόνη αυτή που χρειάζεσαι???
ΕΤσι έπαθα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ την προγεστερόνη κ έτσι κ τώρα ευτυχώς είχα ξεκινήσει από πριν
Είναι θετικό δεν χρειάζεται να το πούμε νομίζω πάλι. Είναι απίστευτο πόσο εύκολα μένεις έγκυος αλλά εξίσου απίστευτο είναι ότι δεν μπορείς δικαιολογημενα να το χαρείς... εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να το χαρείτε τελικά στη συνέχεια...🤍
Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο στις μέρες μας να δουλεύει μόνο ένας.. εγώ δεν δουλεύω είχα παλιά μια εργασία 4 ωρη αλλά όταν έμεινα έγκυος την άφησα γιατί δεν είχα βοήθεια η μαμά μου είναι μακριά η πεθερά μου δουλεύει και τα σχολεία έχουμε μόνο παιδικό που πάει το παιδάκια 2,5 χρονών θα έπρεπε να βρω κοπέλα εεε η κοπέλα μπορεί να ήθελε πιο πολλά λεφτά από αυτά που έβγαζα εγώ στο 4ωρο 😂
Έχω τον άντρα κάνει δύο δουλειές και ξέρω οσο έχω μικρά παιδάκια που δεν πάνε σχολείο το θέμα δουλειάς το έχω αφήσει στην άκρη