Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Naty_ μου πως είσαι κορίτσι μου;
    • Αχ κορίτσια λίγο εμεινε. Στις περισσότερες ακόμα πιο λίγο. Εγω τελευταία! Τι να πρώτο σχολιασω δ ξέρω. @Maria98 και γω τ ιδιο τον ρώτησα τις προάλλες. Τ συνειδητοποίεις ότι σε λίγο θα έχουμε μωρό ξανα στο σπίτι? Εντωμεταξύ αυριο κλείνω 34η βδομάδα κ δ έχουμε μισο μωρουδιακο στο σπίτι, πως να τ συνειδητοποίησουμε? Κάτι κουτιά παμπερς μόνο κι αυτά σε ντουλάπια. Οσον αφορα ραγάδες κτλ είμαι από τις τυχερές π δ έκαναν στην κοιλια. Στη 2η πεταξα δύο γυρω απο τ αφαλό, σ αυτη τίποτα. Βαζω μια απλή ενυδατική οπότε τ θυμαμαι. Οταν νιώθω τ δέρμα κυριως γυρω από τ αφαλό να με.τραβαει πολύ. Έχει να κάνει κ με τ δέρμα. Αν είναι έτσι απαλές ροζ, με πολύ ενυδάτωση, απο οποιαδήποτε κρεμα δ χρειάζεται να είναι ακριβή , συνήθως εξαφανιζονται μετά.
    • Κυτταρίτιδα έχω και εγώ φουλ. Γενικά είχα και πριν παρόλο τα 46 κιλα που ήμουν αλλά τώρα έχω κάνει μπούτια και είμαι μένει το γόνατο κυτταρίτιδα. Μόλις γεννήσω θα αρχίσω κρέμες και θα πάρω και καμιά βούρτσα για μασάζ. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θαβτα τηρώ. Γενικά ακόμα και κρέμες προσώπου παίρνω βάζω στην αρχή και μετά οπότε το θυμάμαι.   
    • Εμένα τώρα σιγά σιγά το καταλαβαίνουμε όλοι ότι πλησιάζει ο νέος μικρός να έρθει. Στον πρώτο μας, ήμασταν πιο ανυπόμονοι. Μας τη έσκασε και ήρθε νωρίς, οπότε τώρα είπαμε να είμαστε λιγότερο μπας και έρθει μετά την 38η εβδομάδα. Και εμένα με βλέπω πιο χαλαρή με τα πράγματα με την βαλίτσα. Ελπίζω να κρατήσει και να μην φρικαρω ξαφνικά. 
    • Εγώ βάζω μια κρέμα της weirds. Και στην Ελλάδα έβαζα Fresyderm. Στην πρώτη ήμουν τυχερή έκανα ελάχιστες και έφυγαν. Κυτταρίτιδα έκανα ΤΡΟΜΕΡΗ ακόμα το θυμάμαι. Το πρώτο καλοκαίρι με έριξε και ψυχολογικά. Είχα χάσει τα κιλά αλλά εκεί. Μετά από καιρό έφυγε κάπως και αυτή. Τώρα είδα ότι έχω κάνει πάλι αλλά δεν κοιτάω τον καθρέφτη. Προς το παρόν δεν έκανα ραγάδες αλλά έως το τέλος δεν ξέρεις. Εχω και εγώ τόσο τσίτα κοιλιά που νομίζω ότι δεν έχει άλλο δέρμα. Βάζω κρέμα και βούτυρο από weleda και ελπίζω. Μου έδωσαν και ένα τσάι εμένα να το αρχίσω μετά την 36η εβδομάδα που είναι για τοκετό και θηλασμό. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...