Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Νοεμβρη η παγωνια θα μας φερει πιο κοντα! Δυο γραμμουλες σαν θα δω, ΘΕΤΙΚΟ θα τρελαθω! Θα φουσκωσει η κοιλια, να το παρω αγκαλια εννεα μηνες πιο μετα! :)

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kostef είπε:

Καλημερα!!Τώρα το είδα κορίτσι μου, εχω κανονίσει να παω κ σε ενδοκρινολογο. Νομίζω δεν θα παω πουθενα αλλου μετα απο εκει. Σε κάποιες μέρες θα παω κ στον γυναικολόγο μου κ θα το συζητήσω κ μαζί του. 

Τέλεια καλά αποτελέσματα κ από κει... Ελπίζω να βγάλεις άκρη.!!! 😁 Σε ιδιώτη θα πας? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

@Starrr όλα καλά με τον υπέρηχο;;

Ναι κορίτσια μου. Είμαι 5+6 εβδομάδες.... Είναι 2.5 χιλιοστά. Αλλά έχω μεγάλη αιμορραγία ευτυχώς δεν επήρεαζει πολύ το μωρό γιατί ευτυχώς έχει εμφυτεφθει ψηλά... Utra και ξάπλα.... Και άδεια ευπαθών ομάδας από τη δουλειά... 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Ναι κορίτσια μου. Είμαι 5+6 εβδομάδες.... Είναι 2.5 χιλιοστά. Αλλά έχω μεγάλη αιμορραγία ευτυχώς δεν επήρεαζει πολύ το μωρό γιατί ευτυχώς έχει εμφυτεφθει ψηλά... Utra και ξάπλα.... Και άδεια ευπαθών ομάδας από τη δουλειά... 

Σήμερα εμφανίστηκε η αιμορραγία σου;όλα καλά θα πάνε τουλάχιστον είδατε το σπορακι ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Α είσαι αρχή ακόμα.. λογικά έκανες μεγάλο κύκλο!! Από πού προέρχεται η αιμορραγία;;άντε ξάπλα κ εσύ τώρα να μεγαλώσει το σπορακι 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Πάντως κορίτσια δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικο από αυτή την αναμονή που ξεκινάει ο πόνος αλλά αίμα δεν κατεβαινει

Μπορεί να είναι για καλό 😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Starrr είπε:

τέλεια κοριτσακι μου μπράβο!!! ακούσατε καρδούλα? τόσο νωρίς? τι τελεια!!εγω άκουγα μετα τις 6+ βδομάδες 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Πάντως κορίτσια δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικο από αυτή την αναμονή που ξεκινάει ο πόνος αλλά αίμα δεν κατεβαινει

Πόσο συμφωνώ δεν φαντάζεσαι!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kostef είπε:

Δεν είναι απαραίτητο. Ειδικά τα πονακια είναι ίδια. 

Βέβαια καφέ υγρά πολύ αραιά έχω από χθες το αίμα δεν έχει κατέβει ακόμα αλλά υποθέτω ότι αύριο θα έρθει κι αυτο

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Βέβαια καφέ υγρά πολύ αραιά έχω από χθες το αίμα δεν έχει κατέβει ακόμα αλλά υποθέτω ότι αύριο θα έρθει κι αυτο

Μακάρι να είναι προηγούμενα υγρά ή υγρά εμφύτευσης. Θα μείνω εγώ θετική για σένα!!!!! Μακάρι, μακάρι, μακάρι να είναι όλα υπέροχα!!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι να σκάσω.

Έκανα όλες τις εξετάσεις για να ξεκινήσω εξωσωματική κ σήμερα έμαθα πως έχω μια μορφή αναιμίας κ συγκεκριμένα δρεπανοκυτταρική.

Είμαι να σκάσω ... Μπήκα κ διάβασα κ σε όποιο site και αν μπήκα δεν διάβασα κ τα καλύτερα...

Μικρό προσδόκιμο ζωής σε όσους νοσούν κ επίσης αυτό που με αγχώνει είναι ότι με τόσα φάρμακα που θα πάρω για την εξωσωματική μήπως χειροτερέψει όλο αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Κορίτσια είμαι να σκάσω.

Έκανα όλες τις εξετάσεις για να ξεκινήσω εξωσωματική κ σήμερα έμαθα πως έχω μια μορφή αναιμίας κ συγκεκριμένα δρεπανοκυτταρική.

Είμαι να σκάσω ... Μπήκα κ διάβασα κ σε όποιο site και αν μπήκα δεν διάβασα κ τα καλύτερα...

Μικρό προσδόκιμο ζωής σε όσους νοσούν κ επίσης αυτό που με αγχώνει είναι ότι με τόσα φάρμακα που θα πάρω για την εξωσωματική μήπως χειροτερέψει όλο αυτό.

Καλησπέρα, μήπως έχεις το στίγμα μόνο και όχι εξ'ολοκλήρου δρεπανοκυτταρική αναιμία? Αποκλείεται να μην είχες συμπτώματα τόσα χρόνια...μην αγχώνεσαι,,,ζητά τη γνώμη ειδικών γιατρών πάνω σε τέτοια θέματα. Προέχει η προσωπική σου υγεία και μετά έρχεται η σειρά των φαρμάκων της εξωσωματικής. Σημασία έχει να ξεχωρίσεις αρχικά τι γίνεται με το αποτέλεσμα που δείχνει ότι έχεις αυτού του είδους την αναιμία. Εύχομαι να είναι πραγματικά το στίγμα , αν είναι να είναι όντως κάτι, και να μην σε επηρεάσει σε τίποτα σε σχέση με την επιθυμία σας και την προσπάθεια σας για μωρό. Κράτα γερά και καλή δύναμη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Κορίτσια είμαι να σκάσω.

Δεν είχες κάποια ένδειξη από πριν;; Όπως και να χει οι γιατροί θα μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν..ίσως να χρειαστείς κάποια αγωγή ή και παρακολούθηση από αιματολογο..μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Κορίτσια είμαι να σκάσω.

Αχ κοριτσάκι μου μην διαβάζεις τέτοια πράγματα. Μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου πει σχετικά. Τώρα δεν είμαι και σίγουρη αλλά μήπως έχεις απλά το στίγμα; Δηλαδή είσαι απλά φορέας κι αυτό από ότι γνωρίζω δεν θα έχει καμία επίπτωση στην υγεία σου.

Δηλαδή είσαι μια χαρά σε όλη σου την ζωή και τώρα ξαφνικά βρίσκεις αυτό. Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Δεν θα είχες κάποια συμπτώματα;💗 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αχ κοριτσάκι μου μην διαβάζεις τέτοια πράγματα. Μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου πει σχετικά. Τώρα δεν είμαι και σίγουρη αλλά μήπως έχεις απλά το στίγμα; Δηλαδή είσαι απλά φορέας κι αυτό από ότι γνωρίζω δεν θα έχει καμία επίπτωση στην υγεία σου.

Δηλαδή είσαι μια χαρά σε όλη σου την ζωή και τώρα ξαφνικά βρίσκεις αυτό. Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Δεν θα είχες κάποια συμπτώματα;💗 

για να εχει ενα παιδι αναιμια δεν πρεπει να το εχει κληρονομήσει κ απο τους 2 γονείς?? γιατι κ μένα εχει ο αντρας μου στιγμα αλλα το ειχε ο μπαμπας του..αυτο που θελω να πω οτι αν ειναι κληρονομικο αποκλειεται να μην το ηξεραν απο τους γονεις...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Μωρέ δεν θα είχα έστω μισό σύμπτωμα;;;εγώ μόνο της περιόδου εχω

Δεν είναι απαραίτητο! Κι εγώ μόνο πονάκια περιόδου είχα και τσουπ ήρθε το νινακι!😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...