Καλά Χριστουγέννων κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε να χαιρόμαστε τα παιδάκια να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν και να τα καμαρώνουμε 🥰
Κορίτσια μου γλυκά έναν χρόνο περίπου κλείνω που είμαι εδώ πιο ενεργά και σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τη στήριξη, για τις συζητήσεις μας, για την έμπνευση, για την ελπίδα, για όλα.
Τα προηγούμενα 2 Χριστούγεννα βρισκόμουν σε κατάσταση θεραπείας ψυχής και σώματος -μετα από την έκτοπη και την μια παλινδρομη - και τώρα νιώθω κάπως πιο ήρεμη και πιο έτοιμη από ποτέ, ελπίζοντας για το θαύμα ✨
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι εγκυουλες να φέρουν στον κόσμο υγιή μωράκια κι όσες ακόμη δεν καταφέραμε πολύ συντομα να έρθει ένα υγιές μωρό να φωλιάσει μέσα στη μήτρα μας. Να έχουμε όλες υγεία και εσωτερική ηρεμία και ανθρώπους που μας αγαπούν και μας καταλαβαίνουν.
Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές στιγμές ❤️🎄
Σε Μένα έτυχε στην 2η κύηση. Ο έμβρυολογος μου είχε προτείνει σαλοσπιρ. Ήδη όμως με παρακολουθουσε αιματολογος. Όποτε εκείνος μου έδωσε την κατάλληλη αγωγή.