Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @pennaki @melitiniღΠάντως αυτο το παθαίνω κ εγώ με τις αντιπηκτικες, κάνω clexane ανά 12 ώρες κ είναι φορες που δεν τρυπιεται με τίποτα κ αλλάζω σημεία. Δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει. Κ πολλές φορές δεν μπαίνει με τίποτα το υγρό, μάλλον όταν πετυχαινω φλέβα.; Με το καλό τα ευχάριστα να μάθουμε!!! Τόσα πέρασες.. Το αξίζετε κ με το παραπάνω!!! Όλες μας!!! 💕 
    • Ε τώρα με τη μετακόμιση κουράστηκα λίγο. Οπότε είναι φυσιολογικό.  Μου χε πει κι ο γιατρός αν κουράζομαι να σταματώ.  Και σήμερα μάζεψα πράγματα δεν γινόταν.  Καλύτερα από χθες. Αλλά το στήθος ειδικά το δεξί με χτυπάει κάτι σουβλιες...  Νταξει θα το περάσουμε κι αυτό τι να γίνει. 
    • Καλησπέρα γκερλς!!!! Τι κάνετε;; Εγώ το πήρα απόφαση σήμερα κ πήγα έκανα την καμπύλη ζαχάρου! Αύριο θα έχω τα αποτελέσματα πιστεύω ότι δεν έχω! Εύχομαι να βγω αληθινή 😅! Σε άλλα Νέα ξεκίνησα να έχω έντονες καούρες κ πάρα πολύ ρέψιμο, άρχισαν και κάτι ελαφριές κράμπες στα πόδια το πρωί όταν ξυπναω, και ανάλογα τον ύπνο που θα κάνω μου μουδιάζουν κ τα χέρια από το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Αυτό μου βγήκε μόλις γέννησα το πρώτο, κράτησε κάνα 6μηνο κ τώρα κάνει την εμφάνιση του σιγά σιγά! Κατά τα άλλα άρχισα να κοιτάω ρουχαλακια κοριτσίστικα και επιτέλους κατάλαβαν τα cookies μου ότι περιμένω κορίτσι και άρχισε να μου πετάει "ροζ" διαφημίσεις! Άντε γτ είχα πήξει στον Σπάιντερμαν κ στο μπλε😝!  Εσείς πώς πάτε; Πήγε καμία γιατρό; Είδε μωράκι;
    • Κράμπες ελαφριές τις νιώθω και εγώ σηνηθως όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι όταν είμαι ξαπλωμένη αλλά εγώ νιώθω μερικά πονακια αν κουραστώ εκεί καταλαβαίνω πως πρέπει να πάω να ξαπλώσω αλλιώς γενικά δεν έχω  το στήθος εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου ούτε στην αρχή πονούσε  έκανες τίποτα εχτές και κουράστηκες ; Σήμερα πως είσαι ;
    • Σ αυτό έχεις ένα δίκιο. Επειδή οι γιατροί είναι πιο ας το πω ευγενικά του προγράμματος συνήθως μέχρι 40 σου λένε.    εγώ είχα όμως στην Αθήνα γιατρο ιδιώτη που μου είπε μέχρι 42 κ βλέπουμε. Όντως γέννησα 40+5 το κορίτσι μου με αυτόματη έναρξη κανένα άγχος καμία πίεση για το πότε θα έρθει. μετά γέννησα 40 ακριβώς το αγόρι μου στην επαρχία (με πρόκληση) κ με το ζόρι έφτασα 40 είχα μαλώματα με τον γιατρό κ κλάματα γιατί απλά δν ήθελε να με αφήσει παραπέρα κ οριακά δεν τα μάζεψα να φύγω αρων αρων από το μαιευτήριο. Μια που γέννησα μ αυτόν κ μια που δεν με ξανά είδε την επόμενη μέρα. Φυσικά είχα τύψεις που δεν τον άλλαξα έστω κ τελευταία στιγμή.    Κ το τρίτο στο εξωτερικό 40+2 το αγοράκι μου. Χωρίς υποδείξεις για πρόκληση ένας απόλυτα φυσικός τοκετός χωρίς άγχος κ πίεση. Ο καλύτερος τοκετός μου!    Είναι γενικά τι γιατρό θα διαλέξεις! Υπάρχουν κ αυτοί που αφήνουν μετά τις 40 αλλά είναι όντως λίγοι, παρα πολύ  λίγοι. Στους ιδιώτες έχεις μια μεγαλύτερη ελευθερία γιατί τα πρωτόκολλα των νοσοκομείων είναι πάρα πολύ περιοριστικά. Λες για βιμπακ κ σε κοιτάνε σαν ούφο 🤓✌🏻
  • Προσθήκη...