Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα παλιες και νέες μανουλες!!!!!!Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε τόσο για πλύσιμο όσο και για περιποίηση του μωρού σας???Και ποιες πάνες θεωρείτε τις πιο καλές??

Μια νέα μαμά....

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Μαριαννουλα είπε:

Καλησπέρα παλιες και νέες μανουλες!!!!!!Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε τόσο για πλύσιμο όσο και για περιποίηση του μωρού σας???Και ποιες πάνες θεωρείτε τις πιο καλές??

Μια νέα μαμά....

Καλημερα Μαριαννουλα!Να σου ζησει το μωρακι!!εγω απο πανες εμεινα πολυ ικανοποιημενη με τις pampers καθοτι με τις babylino ας πουμε ειχα πολλες διαρροες..Αλλα αυτο ειναι και πως καθεται στο μωρο γιατι εχω ακουσει και το αναποδο!

Απο σειρα περιποιησης βολευτηκα της septona baby,που δεν του παρουσιασε αλλεργιες..Δοκιμασα και αλλες κι οχι οτι δεν εμεινα ικανοποιημενη,απλα σαν πακετο μου ερχοταν πιο οικονομικο!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Μαριαννουλα είπε:

Καλησπέρα παλιες και νέες μανουλες!!!!!!Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε τόσο για πλύσιμο όσο και για περιποίηση του μωρού σας???Και ποιες πάνες θεωρείτε τις πιο καλές??

Μια νέα μαμά....

Καλησπέρα να σου ζησει!

Εγω γεννησα πριν 18μερες.... Χρησιμοποιώ τα προϊόντα της mustela μιας που ηταν οτι πιο φυσικό βρηκα για τωρα που ειναι βρεφακι! Ειμαστε απολυτα ευχαριστημένοι και της αρεσει και εκεινης την χαλαρώνει το αρωμα! Επισης με είχε ρωτήσει ο παιδίατρος τι προϊόντα ειχα παρςι και μου ειχε πει ωραια ειναι τα καλυτερα! Βεβαια και της frezyderm που χρησιμοποιουσαν στο μαιευτήριο μου αρεσαν και θα τα παρω σίγουρα αργοτερα! Γιατι η μουστελα ειναι ακριβη γενικα.... Οποτε τα πηρα μονο για οσο ειναι πολυ μωρο!😁

Οσο για πανες μονο της pampers εχουμε χρησιμοποιήσει χωρις προβλημα. Μας αρέσει που δειχνουν και πότε εχει κατουρηθει το παιδι! Μας πηραν και της babylino αλλα δεν τα εχουμε χρηαικοποιησει ακομα!

Ελπιζω να βοηθησα!

  • 1 year later...
Δημοσίευση
στις On 2/10/2020 at 8:03 ΜΜ, ο/η Μαριαννουλα είπε:

Καλησπέρα παλιες και νέες μανουλες!!!!!!Τι προϊόντα χρησιμοποιείτε τόσο για πλύσιμο όσο και για περιποίηση του μωρού σας???Και ποιες πάνες θεωρείτε τις πιο καλές??

Μια νέα μαμά....

Καλησπέρα! Εγώ είμαι πρόσφατη μανούλα, το αγοράκι μου είναι 4,5 μηνών. Είχα κοιτάξει πολύ πριν γεννήσω και για προϊόντα περιποίησης και για πάνες γιατί δεν είχα ιδέα και δεύτερον επειδή εγώ έχω ευαίσθητο δέρμα ξοδεύω μια περιουσία στα φαρμακεία 😆.

Η σειρά της frezyderm είναι πολύ καλή και μάλιστα υπάρχει σε φαρμακεία online σε φοβερές τιμές ( εγώ παραγγέλνω ένα πακέτο που έχει σαμπουάν, αφρολουτρο, κρέμα σώματος και κρέμα αλλαγής Πάνας όλα αυτά μαζί 29€). Επίσης έχει πολύ ωραία προϊόντα η ίδια εταιρία και για αργότερα πχ αντηλιακό,υγρή πούδρα κ.τ.λ. και της mustela είναι πολύ καλά αλλά πιο ακριβά. Γενικά μην αλλάζεις δοκίμασε 2-3 που σου αρέσουν και κατέληξε σε 1 ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πειράξει το μωρό σου κάτι και αν το πειράξει κάτι στο δερματακι του να ξέρεις ποια εταιρεία να αποφύγεις.

Πάνες pampers premium care , έχουν και τον δείκτη για να ξέρεις αν έκανε τσισα και χρειάζεται αλλαγή. Επίσης να τις αγοράζεις ονλαιν έχουν τεράστια διαφορά με το σούπερ μάρκετ. Πχ εγώ παίρνω το μηνιαίο πακέτο με 32€ και έχει μέσα 200+ πάνες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...