Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερααα σε ολες!! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Αντε να ξεκινησεις κι εσυ! Να τα λεμε εδω μεσα κατα τη διεγερση. Τα ειπες ολα @Ngsofia !! Κι εγω οταν ξεκινουσα πιστευα θα πετυχω γρηγορα μιας και ημουν κατω απο 30 τοτε που ξεκινησα. Μετα απο 6 μηνες ηρθαν οι εξετασεις. Το πηγαινα ανα 6μηνο καθε φορα και εδινα χρονο στη φυσικη συλληψη (μπας και γινει καποιο θαυμα). Πηγα σε αρκετους γυναικολογους/εξωσωματικους και ολοι μας ελεγαν δεν εχετε κατι. Και για να παμε και πιο στοχευεμενα εκανα και προκλησεις ωορρηξιας (χωρις αποτελεσμα). Μετα απο 2,5 κοντα στα 3 χρονια που δεν ειχαμε καμια συλληψη, βαζω κι εγω ολες μου τις ελπιδες στην εξωσωματικη. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ομως μεσα μου με τρωει!! Αφου ολες μας οι εξετασεις ειναι τελειες, γιατι δεν εχει γινει;;!!! 
    • Καλημέρα Κορίτσια!!! Χρόνια πολλά και καλή φώτιση!! Καλά να περάσετε και σήμερα!!! Με το καλό @pennaki καλη αρχη ολα να πανε Τέλεια!!! Μίλησα και σήμερα με τον γιατρό 20 Ιουνίου περναμε επιτροπή και αναμένω μετα περιοδο 2-3 Ιούλιου αν εχει βγει η αποφαση κ ολα ειναι καλα θα ξεκινήσουμε τοτε με το καλο. Μου ειπε να παω γύρω στις 25 Ιουνίου για υπέρηχο να δουμε αν ολα ειναι εντάξει.. Αχ κοριτσια ενώ αρχικά οταν ξεκινούσαμε προσπάθειες δεν περνούσε από το μυαλό μου ή εξωσωματική τώρα έχω εναποθέσει εκεί όλες μου τις ελπίδες. Ενώ έχω φόβο και αγωνία για ολο αυτό το άγνωστο ταξίδι θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα.. περίεργο συναίσθημα... @Sia A καλη αρχή κοριτσι μου ολα να πάνε καλά και να είναι η τυχερή σου φορά!!! Με πίστη και ελπίδα όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ας ελπίσουμε να κάνω πολύ καιρό να την δω την ακατανόμαστη 🥰  @melitiniღ Εγώ στο είχα πει ότι θα είμαστε μαζί, λογικά 23-24 αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε την ετ🙏😊
    • Όχι σερί καλέ.. συνολικά μέσα στη μέρα να μην ξεπερνάει τις 3,5-4,5 ώρες! Για αυτό μου φαίνεται δύσκολο… Με το που πάω να την αφήσω ξυπνάει ότι και να κάνω… όλα τα έχω δοκιμάσει! Το μόνο που πιάνει είναι να την κοιμισω έχοντας την εξαρχής ξαπλωμένη με το βυζι πιπίλα 😝… αλλά δεν είναι λύση κι αυτό!
    • Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Σήμερα 27η μερα δοκιμασα ενα self clear και ηταν αρνητικό. Αλλά επειδή είναι η πρώτη φορα που το χρησιμοποιω δεν γνωρίζω την αξιοπιστία τους. Έχει καποια εμπειρία απο τα συγκεκριμένα τεστ;Λογω αργιών ηταν το μοναδικό που βρήκα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...