Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια,

καλημερα.εχω πητ 15 απριλιου, οποτε απο υπολογισμους βγαινω στην αδεια στις 19 φεβρουαριου.ηδη μου εδωσε ο γιατρος του ικα το χαρτι κ μου υπεγραψε κ ο εργοδοτης και πηρα και την αναλυτικη κατασταση ενσημων απο το ικα.ωστοσο δε μου εδωσαν κανενα χαρτι-δηλωση δικη μου να υπογραψω οτι δε θα εργαζομαι το παρον διαστημα.να κανω μια δηλωση του νομου 105 στα κεπ;

επισης, ποτε πρεπει να καταθεσω αυτα τα χαρτια; στις 19/2 που αρχιζει η αδεια μου;

Δημοσίευση

Καλημερα!

Το χαρτι που σου έδωσε ο γιατρος του ΙΚΑ περιλαμβανει τη δική του δηλωση για την ΠΗΤ σου,τη βεβαιωση του ργοδοτη πως διακοπτεις την εργασια σου και τη δικη σου βεβαιωση πως δεν θα εργαζεσε το διαστημα αυτο.

Αφου εχεις ετοιμο αυτο το χαρτι πηγαινεις με το βιβλιαριο σου στο ΙΚΑ και πληρωνεσε επιτοπου το επιδομα κυοφοριας.

Με το καλο σου ευχομαι!

Δημοσίευση

Σιγουρα σου εδωσε το σωστο χαρτι?Αν μπεις στο www.ika.gr στο "παροχες σε χρημα" θα δεις πως ειναι ενα χαρτι που περιλαμβανει 3 βεβαιωσεις δηλ του γιατρου του ικα,του εργοδοτη σου και τη δικη σου.

Οσον αφορα το ποτε πρεπει να πας στο ΙΚΑ δεν ξερω αν πρεπει να πας ακριβως την ιδια μερα αλλα καλυτερα να μην καθυστερησεις.

Φιλια

Δημοσίευση

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΗΤ ΚΑΙ ΤΟ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΚΑ.

ΜΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ.

Η 1 ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

Η 2 ΠΑΡ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗ ΤΑΔΕ ΗΜ/ΝΙΑ ΚΑΙ

Η 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΕΣΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΜΑΖΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.

ΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ.

Δημοσίευση

Το δικο μου πανω γραφει βεβαιωση εγκυμοσυνης,απο κάτω Υπευθυνη δηλωση εργοδοτη και απο κατω Υπευθυνη δηλωση ασφαλισμενης.

Ξανακοιταξε το μην ταλαιπωρηθεις αδικα στο ΙΚΑ.

Και οπως ειπε η ΚΡΑΡ μην ξεχασεις να κρατας και τν ατυτοτητα σου,καθως κι αν εχεις κι αλλο παιδακι και το δικο του βιβλιαριο υγειας.

Επισης μου κανει εντυπωση που σου δωσε τοσο νωρις το χαρτι.Βεβαια ισως εξαρταται απο το ΙΚΑ.Στο ΙΚΑ της δικης μου περιοχης πρεπει να πας ακριβως τη μερα που ξεκινα η αδεια σου,αλλιως σε πρηζουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...