Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες !!εκανα πριν κάποιες μέρες το Doppler (31 κ 3) και μου τόνισε ο γιατρός ότι τα κιλά του μωρού είναι αρκετά κάτω από το μέσο όρο...κατά τα αλλά τα υπόλοιπα τα είδε φυσιολογικά. Έχω αγχωθεί πολύ όμως .εσας ποσό ζύγιζαν τα μωρά σας όταν κάνατε το Doppler  ;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η christianna89 είπε:

Καλησπέρα σε όλες !!εκανα πριν κάποιες μέρες το Doppler (31 κ 3) και μου τόνισε ο γιατρός ότι τα κιλά του μωρού είναι αρκετά κάτω από το μέσο όρο...κατά τα αλλά τα υπόλοιπα τα είδε φυσιολογικά. Έχω αγχωθεί πολύ όμως .εσας ποσό ζύγιζαν τα μωρά σας όταν κάνατε το Doppler  ;;

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Εμείς κάναμε 31+4 και ήταν 1800 γρ περίπου και δεν μας ανέφερε κάτι..Πόσο ήταν το δικό σας μωράκι??

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η kiarita91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Εμείς κάναμε 31+4 και ήταν 1800 γρ περίπου και δεν μας ανέφερε κάτι..Πόσο ήταν το δικό σας μωράκι??

Καλημέρα !εμας ήταν 1560. Μας είπε κάτω από τον μέσο όρο αισθητά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η christianna89 είπε:

Καλημέρα! Ο γιατρός που έκανες το Doppler δεν είναι ο ίδιος που σε παρακολουθεί, έτσι? Ρώτησες τον δικό σου γιατρό.. Εμένα πάντως μου έχει πει ότι γενικά υπάρχουν πολλές αποκλίσεις στο βάρος που φαίνεται στον υπέρηχο..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η kiarita91 είπε:

Καλημέρα! Ο γιατρός που έκανες το Doppler δεν είναι ο ίδιος που σε παρακολουθεί, έτσι? Ρώτησες τον δικό σου γιατρό.. Εμένα πάντως μου έχει πει ότι γενικά υπάρχουν πολλές αποκλίσεις στο βάρος που φαίνεται στον υπέρηχο..

Ναι δεν είναι ο ίδιος. Ήταν παρών και ο γιατρός μου ο οποίος όμως δεν έδειξε να ανησυχεί μου είπε όλα καλα...απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι το σχολίασε τόσο έντονα και ότι του είπε να το παρακολουθούμε και αν δει κάτι περίεργο να επικοινωνήσουν 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η christianna89 είπε:

Κορίτσι μου δεν έχω ιδέα ποσό θα έπρεπε να είναι αλλά κοίταξα στο Ιασώ και νονιζω πως είσαι στα φυσιολογικα! Ο γιατρός σου δεν θα σου έλεγε κάτι; 

E8034BE2-1C0F-4190-BB85-3719345FEDCF.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Κορίτσι μου δεν έχω ιδέα ποσό θα έπρεπε να είναι αλλά κοίταξα στο Ιασώ και νονιζω πως είσαι στα φυσιολογικα! Ο γιατρός σου δεν θα σου έλεγε κάτι; 

E8034BE2-1C0F-4190-BB85-3719345FEDCF.jpeg

Ευχαριστω πολύ!!!ναι κ γω έτσι θέλω να πιστεύω ....

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η christianna89 είπε:

Ευχαριστω πολύ!!!ναι κ γω έτσι θέλω να πιστεύω ....

Μια χαρά είναι τα κιλά και εκτός αυτου είναι όλα μετρήσεις ρωτά τον η εκατοστιαία θέση είναι εντάξει στον επόμενο υπέρηχο και doppler

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Penny89 είπε:

Μια χαρά είναι τα κιλά και εκτός αυτου είναι όλα μετρήσεις ρωτά τον η εκατοστιαία θέση είναι εντάξει στον επόμενο υπέρηχο και doppler

Θα πάω Δευτέρα και θα ρωτήσω ...από ότι είδα τώρα είναι 21,5...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...