Μετάβαση σε περιεχόμενο

christianna89

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  19
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

7 Neutral

Σχετικά με christianna89

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλημέρα !καλα είμαι εσυ;η αλήθεια είναι ότι εγώ νιώθω όπως πριν και τις συσπάσεις τις είχε δει ο γιατρός στον υπέρηχο. Αύριο θα πάω να με δει !
 2. Καλημέρα !απαγορευεται κορίτσι μου γιατί το σπερμα προκαλεί συσπάσεις !!
 3. Καλα κ εγώ ....Δευτέρα είχα πάει στον γιατρό είδε κάποιες συσπάσεις είναι η αλήθεια και αυξήσαμε το μαγνήσιο...εμείς ακόμα δεν ξέρουμε σίγουρα το φύλο 95% κορίτσι μου είπε !!!
 4. Καλησπέρα κορίτσια!ευχομαι να είστε όλες καλα !πως είναι τα μωρακια σας;;😊
 5. Αν σε καταλαβαίνω λέει;;;τους έχω τρελάνει όλους και φαντάσου είναι κ η δεύτερη εγκυμοσύνη!!αλλα αλήθεια είναι ότι χειρότερο και δεν καταφέρνουμε και τίποτα... ευχομαι μια τελεια αυχενική κ όχι άγχος!!
 6. Και μας έτσι ακριβώς στο ιατρείο του ο γιατρός το έβγαζε 1 εβδομάδα περίπου μικρότερο. Ήθελε να κάνω την αυχενική στις 19. Λέω δεν υπαρχει περίπτωση θα σκάσω μέχρι τότε!πες πες τον έπεισα!την έκανα 12 κ 3 και στην αυχενική η διαφορά είχε καλυφθεί!για την ακρίβεια το έβγαλε 12 κ 2!70% μας είπαν κοριτσάκι !
 7. Σαν κ μενα κ εσυ αγχώνεσαι!δεν είναι τίποτα ένας υπέρηχος είναι πιο διεξοδικός και το αίμα που θα σου πάρουν για να βγει συνδοιαστικα η απάντηση!! Ο γιατρός μου φωνάζει να μην αγχώνομαι!!!ολα θα είναι μια χαρά !!!❤️
 8. Καλημερα!!!ναι αυτά τα τραβήγματα τα είχα κ εγώ έχουν μειωθεί αρκετά !εμας μας είπε 70% κοριτσάκι!
 9. Τελεια!!ειδατε φύλο;
 10. Καλημέρα !!!εμεις είμαστε καλα!καναμε και την αυχενική όλα ήταν μια χαρά !Ευτυχώς καλύψαμε και την διαφορά και στην αυχενική είχαμε μόνο μια μέρα διαφορά!απο συμπτώματα πάλι εγώ τίποτα πλέον!
 11. Κορίτσι μου με το καλό σου ευχομαι!!!12 κ 2 εγώ !έχω πάρει 2-3 κιλά αλλά στην κοιλιά μου νομίζω φαίνεται λες κ έχω πάρει περισσότερα ...θέμα είχα πάντα στην κοιλιά βέβαια κ έγινε χειρότερο μετά την καισαρική. Τώρα τα τζιν μου πάντως κουμπώνουν με δυσκολία κ κάποια καθόλου 😐
 12. Καλημέρα !μας είπε ότι υπαρχει κίνδυνος αποκόλλησης
 13. Καλημέρα!!εγω πάλι μόνο κάτι πόνους έχω στην κοιλια και τον πόνο στο στήθος. Ούτε εμετούς ούτε αναγούλες ούτε τίποτα....
 14. Μπράβο με το καλό!!!εγω 11 και 1 αύριο έχω ραντεβού και πολύ άγχος. Την τελευταία φορά που πηγα στον γιατρό μου είπε ότι την αυχενική θα την κάνω την 13η εβδομάδα γιατί είναι μικρό το μωρό. Αυτό με έχει αγχώσει πολύ αν και αυτό που μου είπε είναι ότι μάλλον έγινε αργότερα η ωορρηξία.
 15. Καλησπέρα κορίτσια!!πολυ ησυχία έχει πέσει εδώ😊ελπιζω να είστε όλες καλα!πως είναι οι εγκυμοσύνες σας;
×
×
 • Προσθήκη...