Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια ,αν κ ειναι αρκετα νωρις για εμενα οστοσο ειμαι της οργανωσης (διαβασα και καποια πραγματα που λιγο με επηρεασαν)θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζεται γιατρους που κανουν φυσικο τοκετο χωρις περινεοτομη στη Αθηνα!!ευχαριστω πολυ !!

Δημοσίευση
στις On 14/9/2020 at 4:13 ΜΜ, ο/η ψαχνοντας τον πελαργο είπε:

Καλησπερα κοριτσια ,αν κ ειναι αρκετα νωρις για εμενα οστοσο ειμαι της οργανωσης (διαβασα και καποια πραγματα που λιγο με επηρεασαν)θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζεται γιατρους που κανουν φυσικο τοκετο χωρις περινεοτομη στη Αθηνα!!ευχαριστω πολυ !!

Κοριτσι μου κατ αρχας ποσο εισαι;; Εμπειρια δεν εχω απο τοκετο, τωρα ειμαι εγκυος, αλλα εχω ακουσει οτι η περινεοτομη γινεται σε περιπτωση που το μωρακι ειναι λιγο μεγαλο, η οταν δυσκολευεται να βγει. Μαλιστα λενε οτι ειναι καλυτερο γιατι σε διαφορετικη περιπτωση, θα εχεις μεγαλυτερο προβλημα. (Αν καταλαβαινεις τι εννοω). Θα πονεσεις και ισως χρειαστουν περισσοτερα ραμματα..

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου και με το καλο!!Δεν ξερω κατα ποσο εξαρταται απο μας αν θα κανουν 'η οχι..Θελω να πω οτι και σε μενα εκαναν για να το  βοηθησουν να βγει πιο ευκολα επειδη "επαιρνε"λαθος δρομο,αλλα δεν ενιωσα τιποτα και γεννησα και χωρις επισκληριδιο..Και τωρα ειναι σαν να μην εγινε ποτε,ουτε καν φαινεται κατι,,

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...