Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα σε όλες. Μετά απο μια αποξεση απο φυσιολογική σύλληψη και μια εξωσωματική που πήγε μέχρι ωοληψία. Ξανά μπήκαμε στο ψάξιμο και εμεις.Αν και ακομα το σκεφτόμαστε. Λόγο χαμηλής ΑΗΜ ο γιατρός μας πρότεινε εξωσωματικη με δοτρια. Η τιμή ειναι 7,350 χωρις τα χάπια. Τα χάπια στα 345. Αρχικά δίνεις 1,500 και αλλα 110 για τις εξετάσεις αίματος . Αν βρεθεί η δοτρια δίνεις 4,700 και όταν κανεις εμβρυομεταφορά το υπόλοιπο ποσο. Σε γνωστη κλινικη θεσσαλονικη. Αυτο ειναι το πρωτόκολλο για 2 Ωαρια. Για 4 ανεβαίνει το ποσο στα 10.550.Για εμάς δεν παίζει τοσο ρόλο οτι θα ειναι με δοτρια. Γιατί ήδη εχουμε κατάθεση χαρτιά υοθεσιας χωρις αποτελέσματα. Που εκει το DNA δεν θα ειναι δικό μας. Οποτε μας ήρθε ομαλά όλο αυτό.
    • Αντε κορίτσι μου ενα μεγαλο νούμερο εύχομαι! Θα πας κατευθείαν για χοριακή θα αντεξεις ή θα κανεις τεστακι ?? Εγω δεν άντεξα 1-2 μερες πριν τρωγομουν με τα ρούχα μου🤣 Εγω περιμένω να αδιαθετησω εχω μελλον ακομα! 
    • Καλησπέρα! Κι εγώ την έκανα λόγω ηλικίας. Έκανα το μεσαίο πακέτο. Ούτως ή άλλως αξίζει μόνο για τα τρία βασικά σύνδρομα τα πιο συχνά. Στα πιο σπάνια η θετική προγνωστικη αξία είναι 5-7 %. Με το καλό το μωράκι σου!
    • Καλά ειμαι κοριτσι μου μέχρι χθες ήμουν σπίτι όλη μέρα καναπε αλλα κ σηκώνομαι κιόλας  να μαγειρεψω να κανω καμια ελαφρια δουλίτσα, σήμερα βγήκα για λίγο στο μαγαζί μας κ απλώς καθόμουν. Η αλήθεια ειναι μου φαίνεται δεν περνάνε οι μερες και επίσης δεν έχω κανένα σύμπτωμα κανένα τραβηγματακι τσιμπηματακι που κ που αλλα ήπια. Ξέρω ειναι νωρίς κ οτι δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα.. Μεχρι στιγμής είμαι χαλαρή όσο κοντεύει η Τετάρτη δεν ξέρω....   Εσυ πως είσαι; 
    • Εγώ έκλεισα ραντεβού 4/11 να πάω για αυχενική  αν και μου είπε μπορώ να πάω και από 30/10 αλλά αλλά τελικά το άφησα για 4  έχω λίγο άγχος δεν έχω καθόλου συμπτώματα και καπως με προβληματίζει αυτό γιατί στις προηγούμενες δύο ήμουν χάλια σαν άρρωστη όλοι μέρα με εμετούς και σε αυτήν σχεδόν τίποτα 🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...