Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να κάνω μια ερώτηση. Είδα λίγο τις τιμές στα καρότσια. Αν πάρω με 300 ευρώ και όχι με 800 θα είναι κακής ποιότητας και δε θα κρατήσει; Αυτά που έχουν 800 ευρώ τι διαφορά έχουν με τα φθηνότερα;
    • Ναι δόξα τον θεό πάει και αυτό!!! Εγώ τις 3 μεγάλες εξετάσεις και την καμπύλη τις βάζω ως ορόσημα. Οπότε λέω πως έμεινε το ντοπλερ και τέλος..😁 έρχονται τα μωράκια😁🙏🙏❤️ Από την μια καλύτερα που έχουμε αγοράκια. Να δούμε και την δική τους γλύκα 😍. Οπότε θα τα ψωνίσουμε σχεδόν όλα από την αρχή!!
    • Μια χαρά!!! Να υπάρχει ποικιλία στις επιλογές! 😁 Εχουμε πητ 24/4. Εσύ; 
    • Και εγώ το dovadi atta έχω πάρει 3 σε 1 το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω εγώ για εμένα τουλάχιστον είναι λίγο μεγάλο και δεν χωρούσε στο αμάξι μας για να το παίρνω μαζί μου.. τώρα αν έχεις μεγάλο αμάξι και χωράει είναι κομπλέ βέβαια έχει λίγο τσιμπημένη  τιμή εγώ γενικά επειδή το καρότσι δεν το δούλεψα και πολύ πιστεύω θα βολεύουν και με κάτι πιο φτηνό αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό καρότσι είμαι ευχαριστημένη 
    • Καλή ερώτηση!! Δεν έχω ιδέα τι να πάρω από εταιρεία. Απλά θέλω να είναι 3 σε 1. Καλά είπες δεν σκέφτηκα τις εκπτώσεις τώρα. Θα το άφηνα για αργότερα. Αν ξέρουν οι άλλες μανούλες να μας πουν καμιά εταιρεία που έχουν ήδη... Εγώ έχω πάρει κάτι ρουχαλάκια αλλά δε βιάζομαι. Να δω ναι τι θα μου δώσουν. Έχω 2 ξαδέρφια που έχουν μπεμπουλες. 
  • Προσθήκη...