Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,έχω ένα αγοράκι 15 μηνών και δυσκολεύομαι πολύ να κάνω μετάβαση σε μη αλεσμένα.Τρωει μια δυο κουταλιές και μετά δεν θέλει ,όποτε αναγκάζομαι να ξανααλεσω.Εχω αγχωθει πολύ γιατί έχω διαβάσει πως επηρεάζει και στην ομιλία.Οτι όταν μασάει ένα μωρό νωρίς το βοηθάει να μιλήσει κ πιο γρήγορα.Κανενα μπισκοτάκι,λίγο τοστακι αυτά τα τρώει.Πως μπορώ να τον κάνω να το φάει?Κάνει ότι αναγουλιαζει...γκρινιάζει κτλ.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η ΦΑΙΗ2 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,έχω ένα αγοράκι 15 μηνών και δυσκολεύομαι πολύ να κάνω μετάβαση σε μη αλεσμένα.Τρωει μια δυο κουταλιές και μετά δεν θέλει ,όποτε αναγκάζομαι να ξανααλεσω.Εχω αγχωθει πολύ γιατί έχω διαβάσει πως επηρεάζει και στην ομιλία.Οτι όταν μασάει ένα μωρό νωρίς το βοηθάει να μιλήσει κ πιο γρήγορα.Κανενα μπισκοτάκι,λίγο τοστακι αυτά τα τρώει.Πως μπορώ να τον κάνω να το φάει?Κάνει ότι αναγουλιαζει...γκρινιάζει κτλ.

Καλημέρα,

Αν δοκιμάσεις να τα κάνεις πιο ζουμερα??π.χ μακαρόνακι κοφτό η κριθαράκι με λαχανικά ψιλοκομμένα ή στον τρίφτη αλλά να έχει ζουμι η σάλτσα....???εγώ όταν έκανα μετάβαση κάπως έτσι τα έκανα στην αρχή βέβαια ήταν πιο μικρός 10μηνων...κ το κρέας το εκοβα με το μαχαίρι κ το έκανα ψίχουλα.... Δοκίμασε κ μπιφτέκι (αν έχεις τη δυνατότητα για ατμό γίνεται πολύ μαλακό)....θέλει λίγο υπομονή στην αρχή...αλλά το γεγονός ότι σου τρώει κομμάτια γενικά είναι θετικό!

Ίσως πρέπει κ εσύ να κάνεις λίγο υπομονή κ να αποδεχτείς ότι θα τρώει πιο λίγο.... πρόσφερε πιο συχνά φαγητό παρά να αλεθεις!!!Αν σταματήσεις εντελώς το αλεσμένο σε λίγες μέρες θα τρώει κανονικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...