Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διδυμομανούλες 2021

annie!

Recommended Posts

@Magaiverωραια κοριτσακι μου τελεια ολα πηγανε! Ησυχασες τωρα, γερα και τυχερα να ειναι και να πατε σπιτακι σας !!!μπραβο στον αντρα σου να κοψει τους λωρους !!να ξεκουράστεις !αχ !συγκινηση ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 2.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Magaiver κορίτσι μου συγχαρητήρια, να σας ζήσουν τα μωράκια γερά κ δυνατά να είναι!! Είμαι σίγουρη πως ήταν η απόλυτη εμπειρία... Με το καλό να παρεις κ την κορουλα σου κοντά σου, κ όλοι μαζί να πατε σπίτι σας😍😍 ξεκινα  ένα όμορφο ταξιδι κ είμαι σίγουρη πως έχεις ξεχάσει ήδη όλες τις δυσκολίες!!

Με το καλό κ στις υπόλοιπες κορίτσια.. @Nefeliapμε το καλό.. Είσαι η επόμενη!! ❤❤

στις πριν 21 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

@Magaiver κορίτσι μου συγχαρητήρια, να σας ζήσουν τα μωράκια γερά κ δυνατά να είναι!! Είμαι σίγουρη πως ήταν η απόλυτη εμπειρία... Με το καλό να παρεις κ την κορουλα σου κοντά σου, κ όλοι μαζί να πατε σπίτι σας😍😍 ξεκινα  ένα όμορφο ταξιδι κ είμαι σίγουρη πως έχεις ξεχάσει ήδη όλες τις δυσκολίες!!

Με το καλό κ στις υπόλοιπες κορίτσια.. @Nefeliapμε το καλό.. Είσαι η επόμενη!! ❤❤

Ευχαριστω πολυ ! Εχω κατα συγκινηθει! Ολα τωρα με πιασανε στη τελευταια βδομαδα χαχα αγχος συγκινηση τα παντα ολα .ακομα δε το πιστευω παντως ..θα σας ενημερωσω αμεσως :-) 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Magaiver είπε:

Καλά είμαι! Ήταν καταπληκτική εμπειρια! Βέβαια το πρωί ήμουν έτοιμη να τους πω να το ακυρώσουμε γιατί δεν έκανα ούτε μια συσπαση και ένιωθα πολύ καλά. Μάλλον είχαν δίκιο ότι πρέπει να περιμένουμε να μπούμεβκαι στην 38η εβδομάδα. Μπορεί και να έφτανα 38+0. Μου είπαν κιόλας ότι δεν ήμουν κοντά στον τοκετό ούτε εγώ ούτε τα μωράκια. Είχαν μπόλικο άμνιακο ακόμη. Οπότε σίγουρα λίγες μέρες ακόμη θα πήγαινε η κύηση.

Η μικρούλα πήρε υγρό δυστυχώς στα πνεύμονια της και δεν την έχω δει. Μόνο όταν βγήκε την είδα.. Ο μικρός αν και ελαφρυτερος ήταν πολύ δυνατός! Έπιασε θηλη κατευθείαν. Βέβαια ειχα κάτι σταγόνες από πρώτογαλα μόνο. Δεν έχει κατέβει ακόμα κατι άλλο. 

Δυστυχώς δεν με αφήνουν να σηκωθώ σήμερα γιατί έχω πολύ αιμορραγία και φοβούνται. 

Πάντως κορίτσια ήταν μοναδικα!!! Δεν μπορούσα να φανταστώ την συγκίνηση! Ο άντρας μου έκοψε τους λωρους από τα μικρούλια. Λέει ήταν πάρα πολύ σκληροί! 

Κορίτσια οπωσδήποτε επισκληριδιο! Όπως είπαν όσες το έζησαν είναι τρομερη εμπειρία. Και ήταν πανεύκολο. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Και όσες αντέχετε μην βιαστείτε! Ακολουθείστε την στρατηγική της Νεφέλης και όχι την δική μου. Με το καλό και η Νεφέλη τώρα! Περιμένουμε αυτή την εβδομάδα εκείνη και μετά να παιρνετε σειρά εσύ @Antelope και η @Evi 89 !!!

Να σου ζήσουν κορίτσι μου καλό!! Γερά και φωτισμένα να είναι!! Χαίρομαι παρα πολύ που πήγαν όλα καλά!! Ποσα κιλά γεννήθηκαν τα μικρούλια; Θα κατέβει το γάλα σιγά σιγά μην ανησυχείς. Ούτως η άλλως είναι πολύ μικρό το στομαχάκι τους και φτάνει το πρώτογαλα. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Ευχαριστω πολυ ! Εχω κατα συγκινηθει! Ολα τωρα με πιασανε στη τελευταια βδομαδα χαχα αγχος συγκινηση τα παντα ολα .ακομα δε το πιστευω παντως ..θα σας ενημερωσω αμεσως :-) 

Ποτε είπαμε μπαίνεις με το καλό??? Περιμένουμε νέα σου εννοείται!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Ποτε είπαμε μπαίνεις με το καλό??? Περιμένουμε νέα σου εννοείται!! 

Το σαββατο ..!! 37+3 !!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Το σαββατο ..!! 37+3 !!

Με το καλο να έρθουν!! Θα περιμένουμε νέα σου! Βλεπω τον αριθμό και δεν το πιστεύω! Φτάσαμε όλες μακριά! Μπράβο μας! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Καλά είμαι! Ήταν καταπληκτική εμπειρια! Βέβαια το πρωί ήμουν έτοιμη να τους πω να το ακυρώσουμε γιατί δεν έκανα ούτε μια συσπαση και ένιωθα πολύ καλά. Μάλλον είχαν δίκιο ότι πρέπει να περιμένουμε να μπούμεβκαι στην 38η εβδομάδα. Μπορεί και να έφτανα 38+0. Μου είπαν κιόλας ότι δεν ήμουν κοντά στον τοκετό ούτε εγώ ούτε τα μωράκια. Είχαν μπόλικο άμνιακο ακόμη. Οπότε σίγουρα λίγες μέρες ακόμη θα πήγαινε η κύηση.

Η μικρούλα πήρε υγρό δυστυχώς στα πνεύμονια της και δεν την έχω δει. Μόνο όταν βγήκε την είδα.. Ο μικρός αν και ελαφρυτερος ήταν πολύ δυνατός! Έπιασε θηλη κατευθείαν. Βέβαια ειχα κάτι σταγόνες από πρώτογαλα μόνο. Δεν έχει κατέβει ακόμα κατι άλλο. 

Δυστυχώς δεν με αφήνουν να σηκωθώ σήμερα γιατί έχω πολύ αιμορραγία και φοβούνται. 

Πάντως κορίτσια ήταν μοναδικα!!! Δεν μπορούσα να φανταστώ την συγκίνηση! Ο άντρας μου έκοψε τους λωρους από τα μικρούλια. Λέει ήταν πάρα πολύ σκληροί! 

Κορίτσια οπωσδήποτε επισκληριδιο! Όπως είπαν όσες το έζησαν είναι τρομερη εμπειρία. Και ήταν πανεύκολο. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Και όσες αντέχετε μην βιαστείτε! Ακολουθείστε την στρατηγική της Νεφέλης και όχι την δική μου. Με το καλό και η Νεφέλη τώρα! Περιμένουμε αυτή την εβδομάδα εκείνη και μετά να παιρνετε σειρά εσύ @Antelope και η @Evi 89 !!!

Αγάπη μου γλυκιά τι ευτυχία είναι αυτή! Να σου ζήσουν γερά και καλοτυχα να είναι! Τελικά ο μικρός ελαφρύτερος; ενώ στους υπέρηχους φαινόταν το αντίθετο ε; Ή θυμάμαι λάθος; μπράβο του που έπιασε αμέσως στήθος! Θα έρθει το γάλα, μη σκας. Αυτές οι πρώτες σταγόνες από πρωτόγαλα είναι ο,τι ακριβώς χρειάζονται για τις πρώτες μέρες. 

Εσύ πως αισθάνεσαι; πονάς τωρα; Αιμορραγια γιατί προέκυψε; Είναι μεγάλη; πανω από το φυσιολογικό;

στις πριν 4 ώρες, ο/η Evi 89 είπε:

@Antelope πώς εισαι;;; 

Καλά ειμαι ευακι! Οσο μενω ξαπλωμένη είμαι μια χαρά. Μέχρι να πιαστώ και να αλλάξω πλευρό 😊 εκεί δυσκολεύομαι λίγο αλλά επανέρχομαι σύντομα. 

Εσύ πώς εισαι; αντεχεις; 

@Magaiver να σου ζήσουν τα μικρά σου θαυματακια!!!! Να είναι γερά τυχερά ευτυχισμένα και ευλογημένα!!!! Πως είσαι; πως αναρρώνεις;;; με το καλό να πάτε όλοι μαζί σπίτι κορίτσι μου!!!!! Να χαρείς την οικογένεια σου!!! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Καλά ειμαι ευακι! Οσο μενω ξαπλωμένη είμαι μια χαρά. Μέχρι να πιαστώ και να αλλάξω πλευρό 😊 εκεί δυσκολεύομαι λίγο αλλά επανέρχομαι σύντομα. 

Εσύ πώς εισαι; αντεχεις; 

Τι καλά που ξαπλώνεις! Ζηλεύω! Κορδέλα εχεις κάνει; Έχεις κάποιο  συμπτωμα που να δειχνει οτι κοντεύεις; 

Εγώ καλά! Δυσκολεύομαι πολύ να κουνηθώ γενικά. Ακόμα και οταν καθομαι δεν μπορω να κουνηθώ να αλλάξω πλευρό οπως λες! Σημερα πήγα για κορδέλα, αλλά είχε κοσμο στο νοσοκομείο και δεν έκανα. Θα παω Παρασκευη πρωί παλι. Η γιατρός θελει να δει οπωσδηποτε πώς πάω, γιατί πιστεύει οτι δεν θα αντέξω πολλες μερες ακομα. Σημερα ειμαι 35. Εχω κατι συσπάσεις ειναι η αληθεια, αλλά όχι τιποτα το τρομερο! Οποτε θα δουμε Παρασκευή τι γινεται!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Evi 89 είπε:

Τι καλά που ξαπλώνεις! Ζηλεύω! Κορδέλα εχεις κάνει; Έχεις κάποιο  συμπτωμα που να δειχνει οτι κοντεύεις; 

Εγώ καλά! Δυσκολεύομαι πολύ να κουνηθώ γενικά. Ακόμα και οταν καθομαι δεν μπορω να κουνηθώ να αλλάξω πλευρό οπως λες! Σημερα πήγα για κορδέλα, αλλά είχε κοσμο στο νοσοκομείο και δεν έκανα. Θα παω Παρασκευη πρωί παλι. Η γιατρός θελει να δει οπωσδηποτε πώς πάω, γιατί πιστεύει οτι δεν θα αντέξω πολλες μερες ακομα. Σημερα ειμαι 35. Εχω κατι συσπάσεις ειναι η αληθεια, αλλά όχι τιποτα το τρομερο! Οποτε θα δουμε Παρασκευή τι γινεται!

Όχι κορδέλα δεν έκανα. Την επόμενη Δευτέρα που θα ειμαι 36. Αλλά από τους παλμούς στον υπέρηχο έδειξαν ότι δεν ζορίζονται, έχουν ακόμα πολύ αμνιακό και εγώ δεν νιώθω συσπάσεις. Παίρνω και τα τοκολυτικα βέβαια. 

Εσένα τι έδειξε οταν έκανες πρώτη φορα; 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Όχι κορδέλα δεν έκανα. Την επόμενη Δευτέρα που θα ειμαι 36. Αλλά από τους παλμούς στον υπέρηχο έδειξαν ότι δεν ζορίζονται, έχουν ακόμα πολύ αμνιακό και εγώ δεν νιώθω συσπάσεις. Παίρνω και τα τοκολυτικα βέβαια. 

Εσένα τι έδειξε οταν έκανες πρώτη φορα; 

Εκανα το Σάββατο εκτάκτως και εκεινη την ωρα εδειχνε γερές συσπάσεις. Αλλά δεν τις καταλάβαινα κ πολύ. Σαν ελαφριοι πόνοι περιόδου. Της ειπα όμως οτι ειναι απο την ταλαιπωρία που υπέστη την προηγούμενη ωρα. Στο νοσοκομειο πηγα γιατί νόμιζα οτι χάνω αμνιακό. Όλα καλά βέβαια. Αλλά ημουν αρκετες ωρες εκει και πριν τις συσπασεις με ειχαν κανει ηδη μια φορα κορδέλα κ 2 υπέρηχους. Με ειχαν σηκω ξαπλωσε. Ε ποσο να αντεξω. Της εξήγησα οτι στο σπιτι μου ειμαι καλα. Αυτες τις πληροφορίες δεν μου τις ειπε. Ολα καλά μου ειπε για το αμνιακο. Την κοιλιά μου ειδε και γούρλωσε τα μάτια και μου ειπε ωχ! Αυτα! Αντε βγαλε άκρη!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Evi 89 είπε:

Εκανα το Σάββατο εκτάκτως και εκεινη την ωρα εδειχνε γερές συσπάσεις. Αλλά δεν τις καταλάβαινα κ πολύ. Σαν ελαφριοι πόνοι περιόδου. Της ειπα όμως οτι ειναι απο την ταλαιπωρία που υπέστη την προηγούμενη ωρα. Στο νοσοκομειο πηγα γιατί νόμιζα οτι χάνω αμνιακό. Όλα καλά βέβαια. Αλλά ημουν αρκετες ωρες εκει και πριν τις συσπασεις με ειχαν κανει ηδη μια φορα κορδέλα κ 2 υπέρηχους. Με ειχαν σηκω ξαπλωσε. Ε ποσο να αντεξω. Της εξήγησα οτι στο σπιτι μου ειμαι καλα. Αυτες τις πληροφορίες δεν μου τις ειπε. Ολα καλά μου ειπε για το αμνιακο. Την κοιλιά μου ειδε και γούρλωσε τα μάτια και μου ειπε ωχ! Αυτα! Αντε βγαλε άκρη!

Χαχα τρόμαξε και η γιατρός με την κοιλιά σου; Πόσο μεγάλη είναι βρε παιδί μου; Νομίζω είναι και οπτικό τρικ ειδικά αν έχεις πολύ λεπτά πόδια φαίνεται υπερφυσική! 

Όταν σου έβαλε την κορδέλα δεν την συνέδεσε με ένα μηχάνημα που έβγαζε χαρτί με καρδιογράφημα; και εσύ να πατάς ένα κουμπί κάθε φορά που νιώθεις κίνηση; Ε από εκεί φαίνεται αν στρεσάρονται και αν είσαι κοντά σε τοκετό. Αλλά αφού σε έστειλε σπίτι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τώρα την Παρασκευή που θα πλησιάζεις και τις 36, αν δει συσπάσεις μπορεί να σε κρατήσει μέσα για συχνή παρακολούθηση και να προγραμματίσετε και ημ/νια.

Πωπω δεν το πιστεύω ότι έχουμε φτάσει ως εδώ. Ευτυχώς όλα τα μωράκια της παρέας που έχουν γεννηθεί είναι υγιέστατα και οι μανούλες με καλή ανάρρωση. Αυτό δίνει κουράγιο και σε εμάς τις επόμενες

στις πριν 16 ώρες, ο/η Antelope είπε:

Χαχα τρόμαξε και η γιατρός με την κοιλιά σου; Πόσο μεγάλη είναι βρε παιδί μου; Νομίζω είναι και οπτικό τρικ ειδικά αν έχεις πολύ λεπτά πόδια φαίνεται υπερφυσική! 

Όταν σου έβαλε την κορδέλα δεν την συνέδεσε με ένα μηχάνημα που έβγαζε χαρτί με καρδιογράφημα; και εσύ να πατάς ένα κουμπί κάθε φορά που νιώθεις κίνηση; Ε από εκεί φαίνεται αν στρεσάρονται και αν είσαι κοντά σε τοκετό. Αλλά αφού σε έστειλε σπίτι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τώρα την Παρασκευή που θα πλησιάζεις και τις 36, αν δει συσπάσεις μπορεί να σε κρατήσει μέσα για συχνή παρακολούθηση και να προγραμματίσετε και ημ/νια.

Πωπω δεν το πιστεύω ότι έχουμε φτάσει ως εδώ. Ευτυχώς όλα τα μωράκια της παρέας που έχουν γεννηθεί είναι υγιέστατα και οι μανούλες με καλή ανάρρωση. Αυτό δίνει κουράγιο και σε εμάς τις επόμενες

Είδες γλυκιά μου που τα κατάφερες;; Ποτε μετρούσαμε βδομαδες για μαξιλαράκια ασφαλείας κ ποτε ήρθε η ώρα.. Αχ σε λίγες μέρες θα είμαστε όλες μανούλες!!! Με το καλό κορίτσια μου να ζήσετε αυτό το καταπληκτικό θαύμα των δίδυμων !! 

Κορίτσια τι κάνετε?? Ακουσα τώρα στις ειδήσεις για την άδεια των μπαμπάδων..14 μέρες +6μηνο. Από ποτε θα είναι σε ισχυ όμως, γνωρίζετε περι του θέματος?? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσια τι κάνετε?? Ακουσα τώρα στις ειδήσεις για την άδεια των μπαμπάδων..14 μέρες +6μηνο. Από ποτε θα είναι σε ισχυ όμως, γνωρίζετε περι του θέματος?? 

Επιτέλους Ευρώπη! Κρίμα να μην έχουν αντίστοιχα προνόμια και οι ελεύθεροι επαγγελματίες :(

στις Just now, ο/η Antelope είπε:

Επιτέλους Ευρώπη! Κρίμα να μην έχουν αντίστοιχα προνόμια και οι ελεύθεροι επαγγελματίες :(

Ναι πραγματι.. Αργουμε , αλλά ελπίζω να γίνει όπως λένε. Βέβαια πιστευω πως δε θα είναι το ίδιο τον ιδιωτικό τομέα όπως στο δημόσιο δυστυχώς.. μη τους περιμενει καμια απόλυση μετά... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

Ναι πραγματι.. Αργουμε , αλλά ελπίζω να γίνει όπως λένε. Βέβαια πιστευω πως δε θα είναι το ίδιο τον ιδιωτικό τομέα όπως στο δημόσιο δυστυχώς.. μη τους περιμενει καμια απόλυση μετά... 

Πάντως είναι πολύ θετικό το ότι πλέον συμμετέχουν ενεργά και οι άντρες στη φροντίδα και στο μεγάλωμα των παιδιών.

Δύο γενιές πίσω κάποιοι μπαμπάδες μπορεί να μην είχαν αλλάξει ποτέ πάνα στα παιδιά τους

στις On 2/2/2021 at 8:54 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Nafeli μου ευχομαι να πάνε όλα εύκολα! Να δεις τα μωράκια σου που με τοσο προσπάθεια μεγάλωσες στην κοιλίτσα τόσο πολύ!!!

Πολύ καλή επιτυχία! Περιμένουμε νέα μόλις μπορέσεις!

στις On 2/2/2021 at 11:44 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

Αγάπη μου γλυκιά τι ευτυχία είναι αυτή! Να σου ζήσουν γερά και καλοτυχα να είναι! Τελικά ο μικρός ελαφρύτερος; ενώ στους υπέρηχους φαινόταν το αντίθετο ε; Ή θυμάμαι λάθος; μπράβο του που έπιασε αμέσως στήθος! Θα έρθει το γάλα, μη σκας. Αυτές οι πρώτες σταγόνες από πρωτόγαλα είναι ο,τι ακριβώς χρειάζονται για τις πρώτες μέρες. 

Εσύ πως αισθάνεσαι; πονάς τωρα; Αιμορραγια γιατί προέκυψε; Είναι μεγάλη; πανω από το φυσιολογικό;

Δυστυχώς η αιμορραγία δεν σταματούσε και έκανα και δεύτερο χειρουργείο την επομενη μερα. Είχε δημιουργήσει αιμάτωμα που εάν δεν άνοιγαν την κοιλια δεν θα σταματούσε. Την Τετάρτη έγινε το χειρουργείο και ακόμα δεν με σήκωσαν από το κρεβάτι. Ευτυχώς έχουν αφήσει τον άντρα μου στο νοσοκομείο και έχουμε τα μωρα στο δωμάτιο. Βέβαια είναι εξουθενωτικο για εκεινον να αλλάξει και να ταΐσει 2 μωρά.

Εγώ αναρρώνω. Χαίρομαι που τα εχουμε εδώ μαζί μας αλλα ακομα δεν κατέβηκε το γάλα μου και συνεχίζει το πρωτόγαλα οπότε δίνουμε φόρμουλα γιατί έχουν χάσει και τα δύο βάρος και ειδικά ο μικρός δεν μας παίρνει. Γεννήθηκαν 2750 η μικρή και 2300 ο μικρός. Η μικρή κατάπιε το αμνιακο όταν στρεσαριστηκε που άνοιξαν την κοιλιά. Μπήκε 5 ώρες περίπου στην βοήθεια. Ευτυχώς είναι μεγάλη σε βάρος και τα κατάφερε πολύ καλά. Την είχαμε μαζί μας από τότε που ήρθαμε στο δωμάτιο.Τους κάνουν τώρα συνέχεια τεστ οι παιδίατροι κάθε μέρα. Αλλα είμαστε όλοι μαζί σε δωμάτιο και οι 4. Αύριο θα με σηκώσουν εμένα από το κρεβάτι οπωσδήποτε. Το γάλα πάντως ακόμα δεν κατεβηκε. Οπότε δίνουμε ξένο γιατί χάνουνε βάρος τα μωρά και φοβομαστε. Μέχρι 10% του βάρους είπαν εδώ είναι οκ. Μετά αγχώνεσαι..

Κορίτσια @melodyy @annie! Εσάς πόσο σας έχουν πει πρέπει να τρώνε? Μετράτε ml? Τα ξυπνάτε πχ ανά 3 ώρες ή τρώνε όποτε πεινάνε? Φαντάζομαι όλες μετράτε τα ml?

Με το θηλασμό λίγο έχω απογοητεύτει. Ακόμα πρωτογαλα 3 μέρα? Ποτέ θα κατέβει το γάλα? Δεν γίνεται να ζήσουν με πρώτογαλα. Δεν ειναι ποσότητα.. Πάντως κορίτσια συνέχεια κλαίνε. Ο άντρας μου ο τα έχει παίξει. Κοιμάται όσο προλαβαινει.. Αντε να σηκωθώ και εγώ από το κρεβάτι γιατί δεν γίνεται άλλο.. 

Πάντως κορίτσια ευτυχώς που μπήκα στις 36+6 και δεν περιμενμε μέχρι 38+0 που ήθελαν. Η μήτρα είχε τρελαθεί. Δεν έκανα καθόλου συσπασεις και αυτό οδηγει σε κάτι που λέγεται ατονία μήτρας. Από την πολύ διάταση δεν ξέρει τι να πρωτοκανει.. Και επίσης ενώ η μικρή θα έπρεπε έπαιρνε κι άλλο βάρος και ίσως ξεπερνούσε τα 3 κιλά ο μικρός ζοριζοταν. Ο πλακούντας του δεν δούλευε πλέον καλά. Γιαυτό μάλλον κόλλησε στα 2300. Είναι τρελό που στην ίδια μήτρα δύο μωρά μπορεί να έχουν διαφορά 450γρ που κάνουν μεγάλη διαφορά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...