Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Παρα πολλά!!!! Να ζητάτε έκπτωση κορίτσια! Εμένα στο embryolab μου είχαν κάνει! Άκου εκεί ο γιατρός στο χέρι! Απόδειξη και δόσεις κανονικά γίνεται. Μπράβο για τα ωάρια, πρώτα ο Θεός δεν θα χρειαστείς άλλη ωοληψια.
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι σιγά σιγά απο βδομαδα. Τωρα δ πιανω τίποτα όλες οι μέρες είναι φουλ γεμάτες. Θα μ φέρουν κ την κούνια αύριο να τη βάλουμε δίπλα στο κρεβάτι, να ξεμπερδευω κι από αυτό. Και τηβ επόμενη να τα πιασω λίγα λίγα να τ τελειώνω. Να μ μείνει μόνο η βαλίτσα να ετοιμάσω.
    • @Sotiria_94 εγω είμαι στα συν 12. Μην αγχωνεσαι δ ειναι κιλα αυτά π πηρες τωρα. Κατακράτηση υγρών είναι. Σύνολο πόσα έχεις πάρει? Πολύ γελασα με τ σαν στραπατσαρισμενο χχα @ΜαρίαΔημήτρης λογικο στις βδομαδες π είσαι. Και γω χθες και σήμερα έχω συσπασουλες όταν καθομαι. Τίποτα το τρομερό βεβαια. Άσε αυτές οι ορμόνες, με την κούραση π έχω κιολας, ο άντρας μ δουλεύει όλες τις μερες, εγώ έχω τις μικρές ολη μερα κ με έχουν τεντωσει, με τ παραμικρο με πιάνει τ παραπονο κ κλαιω μονη μου.
    • Σιγά σιγά όμως να τα κάνεις,μην πλακωθείς και τα κάνεις όλα μαζί και κουραστείς. Εγώ αύριο λέω που κάθεται ο άντρας μου να βρούμε το ρηλαξ και το πάρκοκρεβατο να τα καθαρίσουμε. Το παρκοκρεβατο θα το βάλω στο σαλόνι να έχω την μικρή εκεί την ημέρα.  
    • Καλησπέρα κορίτσια,  @Sotiria_94 38 εβδομάδων ε? Μια βδομάδα διαφορά έχουμε. Εγώ Σάββατο θα είμαι ακριβώς 37. Πόση πιεση έχεις?  Από βάρος πάντως μια χαρά είναι το νινί.   Εγώ σήμερα το απόγευμα άρχισα να έχω πολλά πετρώματα αλλά όχι με πόνο,ενόχληση πιο πολύ χαμηλά. Επίσης όλο το απόγευμα είμαι σαν κατσουφα, οι ορμόνες βαράνε κόκκινο κορίτσια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...