Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• μια χαρά είναι το νουμερακι..εξάλλου σημασία έχει ο διπλασιασμός!! Με το καλό ❤️
    • Και για μένα ο άνδρας μου είναι βράχος,,περνάνε δύσκολα εξίσου,,δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν ήταν αυτός που είναι..
    • Δεν υπάρχει λόγος για υστεροσκόπηση σε μένα, αυτό νομίζω γίνεται για συμφύσεις στη μήτρα και ΄άλλες ανωμαλίες που σχετίζονται και με τη σύλληψη αν δε κάνω λάθος, επίσης  ο γιατρός μου δεν τη συστήνει, ενέχει λέει κινδύνους για τη μήτρα..μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονόςς ή και όχι όλα παίζουν..καλη δύναμη εύχομαι!
    • Καλησπέρα κορίτσια!Δυστυχώς τα αποτελέσματα της γλυκόζης μου έδειξαν διαβήτη κύησης..Θα απευθυνθώ απο ότι μου είπε ο γυναικολόγος μου σε ενδοκρινολόγο..Ξέρω ότι αντιμετωπίζεται αλλά έχω στεναχωρηθεί..Και με διατροφή με λαχανικά και φρούτα που πρόσεχα πολύ την ζάχαρη..Ένα γλυκό ανά 10 μερές.. Έχει κάποια προηγούμενη εμπειρία?
    • @MantariniΜια χαρά είναι η χοριακή σου κορίτσι μου! με το καλό.. @Παρασκευαιδουκάνε και για εμάς μία πρόβλεψη μαντάμ ζαίρα.. Eγώ σε άλλα νέα κορίτσια μου, το σώμα μου με δουλεύει κανονικά, ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρησμένο στήθος πριν την περίοδο, μόνο στην 2η εγκυμοσύνη είχα και αυτή τη φοράα καμμιά εβδομάδα πριν την περίοδο είχα πρησμένο στήθος..λέω έμεινα..αλλά δεννν..το σώμα μου με δουλέυει κανονικά χαχαχα😂 Ευτυχως έρχεται η άδεια μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι και γίνει το θάυμα..11 μήνες πέρασαν κορίτσια από την πρώτη εγκυμοσυνη και τότε στις διακοπές είχα μείνει..πέρασε σχεδόν ένας χρόνος κόλαση που δεν έχει σταματημό.. Σόρυ που το βαρα΄ίνω το κλίμα αλλά πραγματικά σε αυτή τη φάση της ζωής μου θα προτιμούσα να μη ήθελα παιδί,,πονάει τόσο όλο αυτό 😔δεν ξέρω πως να χαλαρώσω και να ξεχαστώ..αν έχει καμμία σας καμμιά συμβουλή καλοδεχούμενη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...