Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Ποτε θα ακουσω καρδιά @Antelope γιατρέ μου;;

Και αύριο να πας μπορεί να τη δεις αχνά να πάλλεται. Αλλά για να την ακούσεις σίγουρα θα περιμένεις καμία βδομάδα. Δεν πιστεύω να μην έχεις υπομονή;;

• Απαντήσεις 564
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Και αύριο να πας μπορεί να τη δεις αχνά να πάλλεται. Αλλά για να την ακούσεις σίγουρα θα περιμένεις καμία βδομάδα. Δεν πιστεύω να μην έχεις υπομονή;;

Αχαχαχ υπομονή;; καθόλου. Μελαγχολία μ έχει πιασει δεν ξέρω αν μου δημιουργουν τα χάπια αυτή την άσχημη ψυχολογία..  Φόβος μ έχει πιασει φοβάμαι μην δεν το ακουσω  μετά παλι θα φοβαμαι μην δεν το ακουσω  και παει λέγοντας. 

Δημοσίευση

@Σταυρι τι χάπια παίρνεις τώρα; εγώ το βρίσκω λογικό το άγχος σου... έχουμε διαβάσει και ακούσει τόσες ιστορίες, έχουμε παιδευτεί πολύ και το μυαλό μας κάνει περίεργες σκέψεις... Εμείς δεν έχουμε καν δει σάκο και θα πάμε κατευθείαν την Παρασκευή για καρδούλα. Και οι μέρες κυλούν τόσο αργά...

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Vivi.Nik. είπε:

@Σταυρι τι χάπια παίρνεις τώρα; εγώ το βρίσκω λογικό το άγχος σου... έχουμε διαβάσει και ακούσει τόσες ιστορίες, έχουμε παιδευτεί πολύ και το μυαλό μας κάνει περίεργες σκέψεις... Εμείς δεν έχουμε καν δει σάκο και θα πάμε κατευθείαν την Παρασκευή για καρδούλα. Και οι μέρες κυλούν τόσο αργά..

Καλημερα @Vivi.Nik. παίρνω 4 utro 2 cyclapur 1 filicene 1 prolutex  ένεση το πρόβλημα όμως ειναι οτι δεν έχω τίποτα ουτε συμπτώματα ουτε πρησμενο στήθος τίποτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Καλημερα @Vivi.Nik. παίρνω 4 utro 2 cyclapur 1 filicene 1 prolutex  ένεση το πρόβλημα όμως ειναι οτι δεν έχω τίποτα ουτε συμπτώματα ουτε πρησμενο στήθος τίποτα. 

@peacock που βρίσκεσαι εσυ κορίτσι μου πως είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Μπορεί να αργήσουν λίγο τα συμπτώματα! Ούτε εγώ έχω πολλά! Δυστυχώς σήμερα ξαναήρθαν τα παλιοκαφε...κουράστηκα χθες και είχα πόνους περιόδου το βράδυ. Ξέρεις αν τα cyklakur μπορεί να δημιουργούν θεμα; εγώ παίρνω 4 ακόμα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Vivi.Nik. είπε:

Μπορεί να αργήσουν λίγο τα συμπτώματα! Ούτε εγώ έχω πολλά! Δυστυχώς σήμερα ξαναήρθαν τα παλιοκαφε...κουράστηκα χθες και είχα πόνους περιόδου το βράδυ. Ξέρεις αν τα cyklakur μπορεί να δημιουργούν θεμα; εγώ παίρνω 4 ακόμαποσο 

@Vivi.Nik.Ποσο είσαι εσυ γλυκιά μου;;δεν ξέρω  α σου πω για τα χάπια αλλά πιστευω οτι το καφέ είναι συνιθισμενο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου για τα συμπτώματα.. Ήμουν ακριβώς όπως εσύ.. Σήμερα είμαι 12εβδ και δεν είχα ούτε μια μέρα κάποιο σύμπτωμα.. Το στήθος μου άρχισε πριν λίγες μέρες να με ενόχλει λίγο όταν ξαπλώνω μπρούμυτα αλλά μέχρι εκεί.. Δεν έχει πρηστεί, δεν έχει μεγαλώσει τίποτα.. Δεν είχα ούτε μια φορά ναυτιες, δεν έκανα εμετό.. Τιιιιπποταα.. Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό κορίτσι μου.. Και εγώ ανησυχούσα αλλά μετά το ξανά σκέφτηκα και λέω καλά χαζή είσαι? Άλλες παρακαλάμε να περασουν οι ναυτιες και εσύ που δεν έχεις τίποτα παραπονιέσαι?? Απόλαυσε  το.. Αυτή είναι η λύση κορίτσι μου.. 

Καλημέρα σε ολες💕

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Kardoula1991 είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου για τα συμπτώματα.. Ήμουν ακριβώς όπως εσύ.. Σήμερα είμαι 12εβδ και δεν είχα ούτε μια μέρα κάποιο σύμπτωμα.. Το στήθος μου άρχισε πριν λίγες μέρες να με ενόχλει λίγο όταν ξαπλώνω μπρούμυτα αλλά μέχρι εκεί.. Δεν έχει πρηστεί, δεν έχει μεγαλώσει τίποτα.. Δεν είχα ούτε μια φορά ναυτιες, δεν έκανα εμετό.. Τιιιιπποταα.. Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό κορίτσι μου.. Και εγώ ανησυχούσα αλλά μετά το ξανά σκέφτηκα και λέω καλά χαζή είσαι? Άλλες παρακαλάμε να περασουν οι ναυτιες και εσύ που δεν έχεις τίποτα παραπονιέσαι?? Απόλαυσε  το.. Αυτή είναι η λύση κορίτσι μου.. 

Καλημέρα σε ολες💕

Καλημερα κορίτσι μου και σ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εμείς της εξωσωματικής ήμαστε τρελές μας τρέλανε η διαδικασία.. Εμένα μ έχει πιάσει φόβος ότι δεν θα ακουσω το μωρό. Ότι να ναι

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

@Vivi.Nik.Ποσο είσαι εσυ γλυκιά μου;;δεν ξέρω  α σου πω για τα χάπια αλλά πιστευω οτι το καφέ είναι συνιθισμενο. 

6 και 6 σήμερα. Θα μιλήσω  αργότερα με τη γιατρό και ελπίζω να μην μου ακυρώσει το ραντεβού! Δεν το έχω δει καθόλου!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα για την τρίτη χοριακη σήμερα και περιμένω αποτελέσματα.ειδα ένα πάρα πολύ άσχημο όνειρο ξύπνησα κλαίγοντας το πρωί και Μ έχει πιάσει ένα απίστευτο άγχος ούτε στην πρώτη δεν είχα τόσο ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sova είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα για την τρίτη χοριακη σήμερα και περιμένω αποτελέσματα.ειδα ένα πάρα πολύ άσχημο όνειρο ξύπνησα κλαίγοντας το πρωί και Μ έχει πιάσει ένα απίστευτο άγχος ούτε στην πρώτη δεν είχα τόσο ! 

Κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα! Συνήθως λένε ότι τα κακα όνειρα δείχνουν κάτι καλό και το ανάποδο! Σίγουρα ομως το άγχος παίζει ρόλο σ όλα αυτά! Μας παίζει παιχνίδια ακόμα κ στον ύπνο μας! Εγώ πιστεύω ότι θα είναι τέλειο το νούμερο σου!

Μίλησα κ εγώ με τη γιατρό μου, ξάπλα σήμερα και αύριο στις 12 θα κάνω επιτελους υπέρηχο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sova είπε:

Κοριτσι μου μην αγχώνεσαι! Ολα καλα θα πάνε βρε!! Τέλεια θα ειναι η χοριακη σου παλι!!! 🤗 

εγω ρε κορίτσια εδω κι δυο μερες βλέπω στο σερβιετακι υπολείμματα απο τη Vasclor αλλα και κατι σα μαυρακια. Δε μοιάζει με αίμα..

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Vivi.Nik. είπε:

Κοριτσάκι μου καλά αποτελέσματα! Συνήθως λένε ότι τα κακα όνειρα δείχνουν κάτι καλό και το ανάποδο! Σίγουρα ομως το άγχος παίζει ρόλο σ όλα αυτά! Μας παίζει παιχνίδια ακόμα κ στον ύπνο μας! Εγώ πιστεύω ότι θα είναι τέλειο το νούμερο σου!

Μίλησα κ εγώ με τη γιατρό μου, ξάπλα σήμερα και αύριο στις 12 θα κάνω επιτελους υπέρηχο!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Lily94 είπε:

Κοριτσι μου μην αγχώνεσαι! Ολα καλα θα πάνε βρε!! Τέλεια θα ειναι η χοριακη σου παλι!!! 🤗 

εγω ρε κορίτσια εδω κι δυο μερες βλέπω στο σερβιετακι υπολείμματα απο τη Vasclor αλλα και κατι σα μαυρακια. Δε μοιάζει με αίμα..

Ευχαριστώ βρε κορίτσια! Μακάρι !

@Vivi.Nik. άντε με το καλό ο υπέρηχος κάτσε ξάπλα και όλα θα πάνε καλά

@Lily94 δεν νομίζω να είναι κάτι. Δεν κάνεις ένα τηλεφώνημα στο γιατρό σου να μην το σκέφτεσαι?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sova είπε:

Α από ονειρα άλλο τίποτα. Εφιάλτες βλέπω ασε.. Και από άλλες έγκυες παντως βλέπουνε εφιάλτες.. Καλα αποτελέσματα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Α από ονειρα άλλο τίποτα. Εφιάλτες βλέπω ασε.. Και από άλλες έγκυες παντως βλέπουνε εφιάλτες.. Καλα αποτελέσματα!!! 

Α ναι ? Βλέπω βλέπω ονειρα υπερπαραγωγή φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα ??!!?!!!?!! 🤪🤪🤪

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

A xaxa τι ώρα σου είπαν θα είναι έτοιμα τ αποτελέσματα;

Κανονικά μετά τις 6 αλλά βρήκα μια γνωστή μου εκεί και μου είπε μόλις βγουν θα μου τα στείλει ! Σήμερα θα αρχίσω τι κάπνισμα πάλι με την αγωνία που έχω 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sova είπε:

Κανονικά μετά τις 6 αλλά βρήκα μια γνωστή μου εκεί και μου είπε μόλις βγουν θα μου τα στείλει ! Σήμερα θα αρχίσω τι κάπνισμα πάλι με την αγωνία που έχω 

Πόσο σε καταλαβαίνω.. Ήμαστε πολυ κοντα εμεις εσυ ποσο είσαι; σίγουρα θα μου εχεις πει αλλά στο κόσμο μου. 

Δημοσίευση

Κορίτσια για συμπτώματα ευτυχώς που δεν έχετε, αλλά επειδή είναι λίγο νωρίς κρατήστε μικρό καλάθι. Εμένα μετά τις 6 εβδομάδες άρχισε σιγά σιγά και τώρα δεν παλεύεται. Και μετά έλα @sova να μου πεις αν θα θες ακόμα και να μυρίσεις τσιγάρο! Τουλάχιστον αυτό είναι ένα από τα θετικά της ναυτίας. Μια χαρά θα είναι το νούμερο σου. Γιατί έκανες 3η χοριακή; 

@Vivi.Nik. λίγες ώρες έμειναν να τελειώσει η αγωνία σου. Τα καφέ σε αποθαρρύνουν καταλαβαίνω, αλλά είναι τόσο συνηθισμένα που τελικά είναι άνευ σημασίας. Και τα πονακια περιόδου μέσα στο πρόγραμμα είναι. Εύχομαι να ακούσεις μια δυνατή καρδούλα αύριο!

@Lily94 πως τα εννοεις τα μαυράκια; υπάρχει περίπτωση να τραυματίστηκες με τη vasclor; Λογικά θα σε δει για υπέρηχο σύντομα. Να του τα αναφέρεις μήπως χρειαστεί να κάνεις και μια καλλιέργεια

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Κορίτσια για συμπτώματα ευτυχώς που δεν έχετε, αλλά επειδή είναι λίγο νωρίς κρατήστε μικρό καλάθι. Εμένα μετά τις 6 εβδομάδες άρχισε σιγά σιγά και τώρα δεν παλεύεται. Και μετά έλα @sova να μου πεις αν θα θες ακόμα και να μυρίσεις τσιγάρο! Τουλάχιστον αυτό είναι ένα από τα θετικά της ναυτίας. Μια χαρά θα είναι το νούμερο σου. Γιατί έκανες 3η χοριακή; 

@Vivi.Nik. λίγες ώρες έμειναν να τελειώσει η αγωνία σου. Τα καφέ σε αποθαρρύνουν καταλαβαίνω, αλλά είναι τόσο συνηθισμένα που τελικά είναι άνευ σημασίας. Και τα πονακια περιόδου μέσα στο πρόγραμμα είναι. Εύχομαι να ακούσεις μια δυνατή καρδούλα αύριο!

@Lily94 πως τα εννοεις τα μαυράκια; υπάρχει περίπτωση να τραυματίστηκες με τη vasclor; Λογικά θα σε δει για υπέρηχο σύντομα. Να του τα αναφέρεις μήπως χρειαστεί να κάνεις και μια καλλιέργεια

Δεν ξέρω γιατι ζήτησε 3η γενικά και οι κοπέλες στο κέντρο που πήγα μου είπαν ότι συνήθως γίνονται 3! Εγω έχω καούρες βρε κορίτσια πρώτη φορά στη ζωή μου δεν ήξερα καν πως ήταν , λίγες ζαλάδες κυρίως το βράδυ και το στήθος τούμπανο . Δεν καπνίζω απλά από το άγχος θα ήθελα ένα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...