Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα!!!

Αυτό το Σεπτέμβρη πρόκειται να στείλω το γιό μου (2,5 ετών) για πρώτη φορά σε παιδικό σταθμό. Μένουμε στην περιοχή του Αμαρουσίου και σαφώς ψάχνουμε ιδανικά κάτι κοντά, αλλά όχι αποκλειστικά. Είδα μέχρι στιγμής από κοντά τους ιδιωτικούς:

- Μπόμπιρες

- Ροδόκηπος

- Ονειρόκηπος

- Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να μας πάρουν στον 2ο ή 1ο δημοτικό σταθμό Κοκκινιάς, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θέλω δημοτικό ή ιδιωτικό.

Οποιαδήποτε σχόλια για τους παραπάνω παιδικούς ή προτάσεις για βόρεια προάστια θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Ευχαριστώ και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ εύχομαι να κάνετε την καλύτερη επιλογή!!

Δεν έχω να σου πω κάτι για τις περιοχές που αναφέρεις αλλά θα σταθώ στο ότι δεν ξέρεις αν θες δημοτικό ή ιδιωτικό!

Είμαι εκπαιδευτικός κ έχω εργαστεί αρκετά σε δημοτικούς καθώς επίσης έχω αρκετές συγγενείς κ φίλες που στέλνουν σε δημοτικούς (καμία σχέση με τις περιοχές που θες βέβαια) Από θέμα καθαριότητας κ επιπέδου εκπαιδευτικών κ δραστηριοτήτων δεν υστερούν από αρκετούς ιδιωτικούς. Ίσα ίσα εχω ακούσει πολλά για ιδιωτικούς (και πανακριβους) κυρίως από συναδέλφους.... 

Μην τους έχεις στο μυαλό σου σαν τα δημόσια νηπιαγωγεία κλπ(που οκ κ εγώ σε αυτά φοίτησα αλλά ξέρουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν περιπτώσεις δημοσίων σχολείων σε τραγική κατάσταση από πολλές απόψεις)...οι παιδικοί ανήκουν στον δήμο κ είναι αλλιώς η λειτουργία τους.

Τώρα βέβαια εξαρτάται κ τι ψάχνει καθένας όποτε καλά κάνεις κ ρωτάς για σου πουν συγκεκριμένα για τις περιοχές που θες!

  • 3 months later...
Δημοσίευση
στις On 26/7/2020 at 12:11 ΜΜ, ο/η Penelopie είπε:

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα!!!

Αυτό το Σεπτέμβρη πρόκειται να στείλω το γιό μου (2,5 ετών) για πρώτη φορά σε παιδικό σταθμό. Μένουμε στην περιοχή του Αμαρουσίου και σαφώς ψάχνουμε ιδανικά κάτι κοντά, αλλά όχι αποκλειστικά. Είδα μέχρι στιγμής από κοντά τους ιδιωτικούς:

- Μπόμπιρες

- Ροδόκηπος

- Ονειρόκηπος

- Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να μας πάρουν στον 2ο ή 1ο δημοτικό σταθμό Κοκκινιάς, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θέλω δημοτικό ή ιδιωτικό.

Οποιαδήποτε σχόλια για τους παραπάνω παιδικούς ή προτάσεις για βόρεια προάστια θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Ευχαριστώ και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Καλημέρα! Δεν ξέρω που τον πήγες τελικά, αλλά επειδή κ γω μένω Μαρούσι (σύνορα Πεύκης) είχα αποφασίσει να πάω την μικρή μου στον Ludus. Μικρά τμήματα (8-10 παιδάκια μαξ - άρα μικρότερες πιθανότητες για αρρώστειες συνέχεια) και καλή τιμή με το φαγητό μέσα. Ο χώρος ωραίος και για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι είναι μέχρι τις 17.00 αν θέλεις και έχει και φύλαξη μέχρι τις 20.00 αν χρειαστεί. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...