Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω Ν κάποιος από σας έχει ή είχε την ίδια εμπειρία με το δικό του μωράκι. Μόλις μπήκαμε στον 7ο μήνα αλλά σχεδόν 1 μήνα τώρα παρατηρώ αίμα στα κακά του μωρού μου, ο παιδίατρος από την αρχή μου είπε ότι ίσως ευθύνεται το γάλα ίσως αλεργια στο αγελαδινο..(τρωγαμε το frisolac) μας το άλλαξε κι μας έδωσε το frisolac HA αλλά δεν είδαμε διαφορά μετά μας το άλλαξε πάλι και τώρα πίνει το almiron pepti με αυτό κάποιες μέρες δεν έχει κι άλλες παλι τα ίδια... Ο παιδίατρος δεν ανησυχεί γιατί το μωρό πριν ένα μηνα που μας είδε ήταν 9700 κιλά. Γενικά ο μπέμπης είναι ευδιάθετος, τρώει, δεν έχει πυρετό και γενικά είναι ένα "κανονικό" μωρό. Πέρασε κάνεις κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερίνα Σ είπε:

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω Ν κάποιος από σας έχει ή είχε την ίδια εμπειρία με το δικό του μωράκι. Μόλις μπήκαμε στον 7ο μήνα αλλά σχεδόν 1 μήνα τώρα παρατηρώ αίμα στα κακά του μωρού μου, ο παιδίατρος από την αρχή μου είπε ότι ίσως ευθύνεται το γάλα ίσως αλεργια στο αγελαδινο..(τρωγαμε το frisolac) μας το άλλαξε κι μας έδωσε το frisolac HA αλλά δεν είδαμε διαφορά μετά μας το άλλαξε πάλι και τώρα πίνει το almiron pepti με αυτό κάποιες μέρες δεν έχει κι άλλες παλι τα ίδια... Ο παιδίατρος δεν ανησυχεί γιατί το μωρό πριν ένα μηνα που μας είδε ήταν 9700 κιλά. Γενικά ο μπέμπης είναι ευδιάθετος, τρώει, δεν έχει πυρετό και γενικά είναι ένα "κανονικό" μωρό. Πέρασε κάνεις κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Ξέχασα να αναφέρω ότι λόγω του προβλήματος ο παιδίατρος δεν μας έχει βάλει ακόμα στις τροφές γιατί θέλει να δει αν όντως έχει αλεργια στο αγελαδινό και να προσαρμόσει ανάλογα τη διατροφή.. Πίνουμε μόνο γάλα, σκόνη 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατερίνα Σ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Ο δικός μου όταν ήταν 40 ημερών περίπου ξεκίνησε να έχει αιματακι. Το ίδιο μου είπε και ο δικός μου ότι ευθύνεται κυρίως η δυσανεξία σε αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχουν εξετάσεις αίματος με τις οποίες μπορείς να το επιβεβαιώσεις. Γιατί δεν τις κάνεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Εγώ πάντως έκοψα τα γαλακτοκομικά γιατί τον θήλαζα κι έτσι σταμάτησε να βγάζει κι αιματακι. Μόνο κάνα δυο τρεις φορές έβγαλε ξανά μέσα στους επόμενους μήνες. Όταν έγινε δύο χρονων του έφυγε εντελώς και τώρα μπορεί να τρώει τα πάντα!💗

Δημοσίευση
στις On 13/7/2020 at 8:30 ΠΜ, ο/η Κατερίνα Σ είπε:

καλημερα!Κ μεις ειμαστε 7 μηνων.Εχω δει μια φορα αιμα,κανω αποχη απο γαλ/κα,δεν εχω ξανααδει αλλα εμας το θεμα ειναι ο πολυ ανησυχος υπνος.Βαρος κ υψος πολυ καλα κι εμεις!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου δε καταλαβαίνω από τη στιγμή που έχετε δει αίμα γιατί δεν σας βάζει να κάνετε μια Μάγερ εξέταση για να δείτε αν έχει αλλεργεια στο γάλα!! Το ίδιο είχαμε χωρίς αίμα βέβαια και έπινε το αλμιρων το πεπτι νομίζω είναι υποαλεργικο !! Γιατί να μη ξεκινήσετε τροφές δε θα του δώσεις τυρί έτσι κ αλλιώς φρούτα και λαχανικά!!! Να το χαίρεσαι το μωράκι σού

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...