Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσυνη μετα απο παλυνδρομη....


bibibo

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια, καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω, αν και αργοπορημενα, ολες τις κοπελες που με καλοσορισαν στην παρεα τους οταν εγινα μελος του mammyland και να ξερετε οτι δε το μετανοιωσα καθολου. Ειναι πολυ ευχαριστο να ξερεις οτι εχεις καποιον να ακουσει το προβλημα σου και ειναι ακομα πιο ευχαριστο οταν αυτος ο καποιος σε βοηθαει χωρις στην ουσια να σε γνωριζει. Στις 15 Δεκεμβρη ειχα μια παλυνδρομη, ημουν στην εντεκατη εβδομαδα... Η επομενη περιοδος μου ηταν 11 Ιανουαριου. Εχω κανονικα επαφες με τον αντρα μου ολο αυτο το διαστημα, θελω πολυ ενα μωρακι(εχω ηδη ενα κοριτσακι 2 χρονων) ομως φοβαμαι μην ξαναγινει παλυνδρομη. Ο γιατρος μου με μπερδεψε λιγο, τη μια μου λεει οτι μπορω να ξεκινησω αμεσως τις προσπαθειες και την αλλη να περιμενω κανα διμηνο. Μηπως βιαζομαι λιγο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bibibo καλημέρα!

Χρειάστηκε να κάνεις απόξεση μετά την παλίνδρομη ή είχες αιμορραγία; Είχα κι εγώ μια παλίνδρομη χωρίς αιμορραγία πέρσι τον Απρίλιο, για την οποία έπρεπε να κάνω απόξεση. Ο γιατρός μετά μου είπε να περιμένω ένα τρίμηνο.

Μετά από αποβολή όμως (γιατί είχα και μία αποβολή πριν την παλίνδρομη) μου είπε πως δε χρειάζεται να περιμένω πολύ, μόνο να μου έρθει και η επόμενη περίοδος και μετά ελεύθερα πάλι.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά την επόμενη φορά!! Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα crazy.Ειχα αιμοραγια, πηγα στο γιατρο και μου ειπε τι ειχε συμβει. Το ξερω οτι βιαζομαι ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι δυστυχως. Στην αρχη με πειρε απο κατω τωρα ομως εχω πεισμωσει, το 2009 θα με βγαλει με μωρο, τελος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BIBIBO ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ... ΟΛ ΑΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΣΗ... ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΒΛΕΠΕΙς ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΣΤΟΝ 6!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ... ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ... ΕΓΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ...

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!:lol:

ΦΙΛΙΑ!

:kiss: :kiss: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...