Καλημεράάάάάάά...τιιιιι τέλεια που πάει ο μήνας ρε κορίτσια, πόσα θετικά τεστάκια😍😍😍
@Naty_ @annie! έπιασε τόπο η μπεμπεδόσκονη σας ρε κορίτσια μου, καλά σας είπα να το ανοίξετε οι δυο σας το μήνα αυτόν και ειδού τα ευχάριστα αποτελέσματα...να δω ποιά θα ανοίξει τον επόμενο μήνα..μάλλον να το κάνετε όλες μαζί για να μην μείνει καμία εδώ μεσα χωρίς σποράκι στην κοιλίτσα της 🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Συγχαρητήρια @Sofi1987 μου, θετικότατο το βλέπω και εγώ!! Με το καλό και μια μεγάλη χοριακή και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!❣️
Όσο για σένα @Παρασκευαιδου τι να πω...είσαι η ζαΐρα της καρδιάς μας 💓 με την φανταστική σου 🔮
Κορίτσια και μένα πετρωνει σε σημεία η κοιλιά και δεξιά μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό που μαζεύεται ή συσπασεις, νιώθω δηλαδη πως μαζεύεται ψηλά και χαμηλά είναι άδεια η κοιλιά δε ξέρω, κάνει κάτι κόλπα εκεί μέσα φαίνεται 🤣
Κορίτσι μου μια χαρά είναι ο μπεμπουλης, ίσως είναι πιο μικρούλης απλά, σκέψου και μας 35+5 2400 εβγαινε , πόσο να φτάσει και μας
Η πίεση μήπως αυξάνεται απλά εκείνη την ώρα που είσαι στο ιατρείο; έχω ακούσει άλλη μια περίπτωση που η κοπέλα ανέβαζε συνέχεια πίεση στο ιατρείο ενώ σπίτι της ήταν μια χαρά, ας την μετράς για να δούμε 🫶