Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια μου ειστε καλα; @Katerinioo μου περαστικα σου ελπιζω να μην κρατησουν ετσι τα συμπτωματα ειναι οντως κουραστικα. @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρα τα παει η μπεμπα νορμαλ βαρος εχει. Εν τω μεταξυ αυτοι οι υπολογισμοι που κανουν οι γιατροι δεν ειναι απολυτοι, γιατι οσο το μωρο στριμωχνεται στη μητρα δεν μπορει να το μετρησει παντοτε σωστα. Ετσι το ειχα παθει πριν λιγο καιρο που ο γιατρος τον εβγαζε 1500γρ και την αλλη μερα πηγα στον εμβρυομητρικο και μου τον εβγαλε 1900. Αλλα και παλι ειναι καλο το βαρος επιμενω. Καλα ξηγηθηκες με την πιτα και το τζατζικι κοριτσι μου πολυ το ζηλεψα. @Diwni μου 36+6 σημερα δοξα τω θεω, τη νυχτα μεταξυ των χαπιων ειχα συσπασουλες με λιγο πονο και αισθηση σαν περιοδου η σαν να θελω τουαλετα. Εσυ τελειωσες με τα βαψιματα πώς παει με το σπιτι;;
    • Εξαιρετικά κοπέλα μου!!! Διπλασιάστηκε οποτε προχωράει το σπόρι.. Τι είπε ο γιατρος; 
    • Κορίτσι μου και εμένα που παίρνει πιπιλα τη φτυνει και βάζει τα χέρια 😂
    • Θεσσαλονίκη είναι ο γιατρός;
    • Κορίτσια εγώ είχα έντονη ενόχληση πριν γεννήσω δεν μπορούσα να κουνηθώ το έλεγα στον γιατρό μου και μου έλεγε ότι τα βλέπει όλα φυσιολογικά βέβαια τρεις φορές σε όλη την εγκυμοσύνη με έστειλε στο νοσοκομείο γιατί άρχισε και αυτός να ανησυχεί στο ότι κάτι άλλο παθολογικό θα ήταν αλλά στο νοσοκομείο με έβρισκαν τέλεια και με έδιωχναν και μάλιστα η τελευταία φορά ήταν δύο μέρες πριν γεννήσω ... Από τη προηγούμενη καισαρική από ότι μου είπαν είχε κολλήσει η μήτρα με την ουροδόχο κύστη και την ώρα που με άνοιξαν κόψαν την ουροδόχο κύστη ,έμεινα με καθετήρα σχεδόν 20 μέρες μετά έχασα αρκετό αίμα έφτασα 26 αιματοκρίτη και είχα για ένα μήνα σχεδόν κάτι σωληνάκια που ενώνονταν η κύστη με τα νεφρά ,δόξα το θεό ο χειρουργός που μπήκε εκείνη την ώρα μέσα και μου έκανε την επέμβαση (4,5 ώρες χειρουργείο)ήταν πολύ καλός και μου είπε ότι πήγαν όλα κάτ ευχήν τώρα θα πάω ξανά για να δει τα νεφρά μου  Απλά μου είπαν ότι είναι πιθανή επιπλοκή της καισαρικής και ήθελα να μάθω αν έχει τύχει και αλλού  Δεν σας κρύβω ότι δεν πέρασα καλά ,ξυστά την κατάληψη δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω το μωρό και φυσικά πολύ πόνο  Γιάννα εσύ είχες παρόμοια εμπειρία;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...