Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πονακια και εκκρισεις

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι στην 10η εβδομαδα και 6 ημέρες. Από χτες έχω αρκετά πονακια χαμηλα στην κοιλια μου. Γενικά από την αρχή της εγκυμοσυνης έχω πονακια. Χτες και σήμερα όμως μου φαίνονται λίγο πιο έντονα, ίσως είναι και ο φόβος μου που το εντείνει. Σήμερα επίσης είδα στο σκούπισμα πολύ κιτρινα ουρα και κάποιους περίεργους χρωματισμούς ανάμεσα τους. Σαν να πάει να κατέβει αίμα, καφέ δεν ξέρω. Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ και το απόγευμα θα πάω για υπέρηχο. Φοβαμαι πολύ κορίτσια το έχει πάθει καμία κοπέλα και να πήγε καλά? Έχω αρκετές αποτυχίες και είναι η μοναδική εγκυμοσυνη που έχει προχωρήσει τόσο. Σαν να μου φαίνεται ότι με τσιμπάει και λίγο η μέση μου. Ειδικά όταν κάθομαι στην ίδια θέση πολύ ώρα με πονάει αρκετά η μέση. Μετά ηρεμεί πάλι. Πείτε μου κορίτσια γιατί κοντεύω να τρελαθώ... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η mariatzo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι στην 10η εβδομαδα και 6 ημέρες. Από χτες έχω αρκετά πονακια χαμηλα στην κοιλια μου. Γενικά από την αρχή της εγκυμοσυνης έχω πονακια. Χτες και σήμερα όμως μου φαίνονται λίγο πιο έντονα, ίσως είναι και ο φόβος μου που το εντείνει. Σήμερα επίσης είδα στο σκούπισμα πολύ κιτρινα ουρα και κάποιους περίεργους χρωματισμούς ανάμεσα τους. Σαν να πάει να κατέβει αίμα, καφέ δεν ξέρω. Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ και το απόγευμα θα πάω για υπέρηχο. Φοβαμαι πολύ κορίτσια το έχει πάθει καμία κοπέλα και να πήγε καλά? Έχω αρκετές αποτυχίες και είναι η μοναδική εγκυμοσυνη που έχει προχωρήσει τόσο. Σαν να μου φαίνεται ότι με τσιμπάει και λίγο η μέση μου. Ειδικά όταν κάθομαι στην ίδια θέση πολύ ώρα με πονάει αρκετά η μέση. Μετά ηρεμεί πάλι. Πείτε μου κορίτσια γιατί κοντεύω να τρελαθώ... 

Καλησπέρα κορίτσι μου.. Σου εύχομαι μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη.. Νομίζω είναι πολύ φυσιολογικό να έχεις πονάκια στη μήτρα επειδή μεγαλώνει συνεχως... Φυσικά πόνοι που αντέχονται... Τώρα αν είναι έντονοι πολύ, ξαφνικοι μπορεί να πρέπει να σε δει κ ο γιατρός σου που έτσι κ αλλιώς σε λίγη ώρα θα πας! Μήπως κουράστηκες λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες;; μήπως δεν ήπιες αρκετά υγρά κ απλά ήταν πιο πυκνά τα ούρα σου; όπως κ να έχει το καφέ δεν είναι επικίνδυνο ακόμη και να δεις ωστόσο φυσικά αυτός που πρέπει να το κρίνει είναι ο γιατρός σου.. Αυχενική πότε κάνεις; 

στις πριν 5 ώρες, ο/η melodyy είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου.. Σου εύχομαι μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη.. Νομίζω είναι πολύ φυσιολογικό να έχεις πονάκια στη μήτρα επειδή μεγαλώνει συνεχως... Φυσικά πόνοι που αντέχονται... Τώρα αν είναι έντονοι πολύ, ξαφνικοι μπορεί να πρέπει να σε δει κ ο γιατρός σου που έτσι κ αλλιώς σε λίγη ώρα θα πας! Μήπως κουράστηκες λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες;; μήπως δεν ήπιες αρκετά υγρά κ απλά ήταν πιο πυκνά τα ούρα σου; όπως κ να έχει το καφέ δεν είναι επικίνδυνο ακόμη και να δεις ωστόσο φυσικά αυτός που πρέπει να το κρίνει είναι ο γιατρός σου.. Αυχενική πότε κάνεις; 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα καλά στο γιατρό. Έχει μεγαλώσει το μωρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίνω σχεδόν καθόλου νερο.πρεπει όμως το ξέρω και από αύριο θα το κάνω. Οι πονοι που έχω αντεχονται Αλλά είναι συννεχομενοι κάποιες φορές όπως σήμερα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ίδια ένταση. Την Αυχενική θα την κάνω 3 Ιουλίου, την άλλη Παρασκευή. Και τη 13η εβδομαδα θα κάνω περιδεση τραχηλου. Επειδή έχω κάνει πολλές αποξεσεις ο γιατρός φοβάται μην γίνει τίποτα κατά τον 5ο μήνα. 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η mariatzo είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα καλά στο γιατρό. Έχει μεγαλώσει το μωρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίνω σχεδόν καθόλου νερο.πρεπει όμως το ξέρω και από αύριο θα το κάνω. Οι πονοι που έχω αντεχονται Αλλά είναι συννεχομενοι κάποιες φορές όπως σήμερα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ίδια ένταση. Την Αυχενική θα την κάνω 3 Ιουλίου, την άλλη Παρασκευή. Και τη 13η εβδομαδα θα κάνω περιδεση τραχηλου. Επειδή έχω κάνει πολλές αποξεσεις ο γιατρός φοβάται μην γίνει τίποτα κατά τον 5ο μήνα. 

Άρα όλα καλά κορίτσι μου!!! Μπράβο!!! Με το καλό να γίνει κ η αυχενική και εννοείται να κάνεις περιδεση!!! Να πίνεις νερό όσο μπορείς... Κ γενικά υγρά.. Ξέρω ότι αναγουλιαζουν το ζω καθημερινά αλλά κ εγώ προσπαθώ να το παλεύω... Αααχ είναι που μεγαλωνει πολύ το μικράκι σου!!! Όλα καλά θα πάνε!!πέρασες την πολύ δύσκολη φάση! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η melodyy είπε:

Άρα όλα καλά κορίτσι μου!!! Μπράβο!!! Με το καλό να γίνει κ η αυχενική και εννοείται να κάνεις περιδεση!!! Να πίνεις νερό όσο μπορείς... Κ γενικά υγρά.. Ξέρω ότι αναγουλιαζουν το ζω καθημερινά αλλά κ εγώ προσπαθώ να το παλεύω... Αααχ είναι που μεγαλωνει πολύ το μικράκι σου!!! Όλα καλά θα πάνε!!πέρασες την πολύ δύσκολη φάση! 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και σε σένα και σε όλες μας!!! Θα ξεκινήσω από αύριο να πίνω. Σε ποια βδομάδα είσαι? 

στις πριν 10 ώρες, ο/η mariatzo είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά και σε σένα και σε όλες μας!!! Θα ξεκινήσω από αύριο να πίνω. Σε ποια βδομάδα είσαι? 

9η....και για μένα αυτή η φάση είναι η χειρότερη... Περιμένω απλά να ρθει η αυχενική και να ησυχάσω.... Είχα κ εγώ σε μεγάλη εβδομάδα μια παλινδρομη και τρέμει η ψυχή μ... Σε νιώθω... Αλλά αυτή δε θα είναι τέτοια φορά... Θα το δεις! Θα πάνε όλα καλά! 

Εγώ είχα 3 παλλινδρομες, μια εξωμητριο και 1 βιοχημική. Μακάρι να μας πάει καλά...θα μας πάει!!!! Το πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα πάει καλά. Μετά έρχεται ο φόβος και οι σκέψεις και άντε πάλι...

στις πριν 24 λεπτά, ο/η mariatzo είπε:

Εγώ είχα 3 παλλινδρομες, μια εξωμητριο και 1 βιοχημική. Μακάρι να μας πάει καλά...θα μας πάει!!!! Το πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα πάει καλά. Μετά έρχεται ο φόβος και οι σκέψεις και άντε πάλι...

Πω πω πέρασες πολλά.... Το ξέρω κορίτσι μου κ είναι φυσιολογικό ... Εδώ σκεφτονται χειρότερα άτομα που δεν τους έτυχε ποτέ κάτι άσχημο και δεν έχουν πραγματικά λόγο να φοβούνται... Μη νιώθεις άσχημα γιαυτο... Είναι λογικό... 

Ο καθένας έχει τα δικά του μωρέ..τι να που με..  εμένα με παρακολουθεί και ψυχίατρος γιατί αλλιώς θα ήμουν στα δέντρα. Και με τη βοήθεια του μπορώ κάπως και το ισορροπω. Πότε θα κάνεις την Αυχενική?

στις πριν 5 λεπτά, ο/η mariatzo είπε:

Ο καθένας έχει τα δικά του μωρέ..τι να που με..  εμένα με παρακολουθεί και ψυχίατρος γιατί αλλιώς θα ήμουν στα δέντρα. Και με τη βοήθεια του μπορώ κάπως και το ισορροπω. Πότε θα κάνεις την Αυχενική?

Γύρω στις 20 του Ιουλίου υπολογίζω... Δεν έκλεισα ακόμη.. Στο επόμενο ραντεβού θα μάθω γτ θα  μ κάνει ο ίδιος που με παρακολουθεί.. 

Εγώ θα την κάνω στο μητέρα. Θα μου την κάνει μια γυναίκα. Και δεν ξέρω τι να περιμένω και καταλαβαίνεις το άγχος.

στις πριν 1 ώρα, ο/η mariatzo είπε:

Εγώ θα την κάνω στο μητέρα. Θα μου την κάνει μια γυναίκα. Και δεν ξέρω τι να περιμένω και καταλαβαίνεις το άγχος.

Ολα καλα θα είναι! Το πιστεύω!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...