Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια,

Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Μπορει καποιος χωρις ΙΚΑ να παει επισκεψη σε γιατρο δημοσιου νοσοκομειου; Και αν ναι, τί πληρωνει; Μια γνωστη μου ειπε οτι πληρωνουμε μονο 3 ευρω για εισοδο, αλλα αυτο ισχυει και αν δεν εχεις ΙΚΑ; Θα με βοηθησετε πααααρα πολυ αν μου λυσετε αυτη την απορια!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσα. εχω την εντυπωση οτι χωρις ασφαλεια πληρωνεις κανονικη επισκεψη, οπως αν θα πηγαινες σε καποιον γιατρο εκτος νοσοκομειου. Ειναι αναλογα με την ασφαλεια που εχεις. Σε αλλες δεν πληρωνεις τιποτα και σε αλλες καποια μικρη συμμετοχη. παρε ενα τηλεφωνο πριν ξεκινησεις για καλο και για κακο. φιλια!

Δημοσίευση

καλημερα Κουκλίτσα!πληρωνεις απλως επισκεψη απο οτι ξερω δημοσια υγεια ειναι δωρεαν κανονικα για αυτουσ που δεν εχουν ασφαλεια.παρε τηλ και ρωτα αλλα αυτο πρεπει να ισχυει. γνωστη μου χωρισ ασφαλεια απο ρουμανια εμεινε σχεδον 2 μηνεσ στο νοσοκομειο μεχρι να τησ βρουν τι εχει και πληρωσε ενα συμβολικο ποσο μηδαμινο μπροστα σε αυτο που ειχαμε πληρωσει για την πεθερα μου που εμεινε με ασφαλεια του ικα 2 μηνεσ στο νοσοκομειο.

Δημοσίευση

Απ'οτι μου ειπαν στο τηλεφωνο χωρις ταμειο πληρωνεις μονο 3 ευρω. Εμενα απλα ληγει σε λιγο το ΙΚΑ και θα μπω σε καποιο ιδιωτικο ταμειο που εχει και δικο του νοσοκομειο, οπου ειναι και ο αντρας μου,αλλα τα χαρτια που θελω να βγαλω πρεπει να ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο.

Να σας ρωτησω κατι ακομα; Χρειαζομαι ψυχιατρο για να βγαλω καποιο χαρτι για την αδεια διδασκαλιας. Εχω παρει αρκετα νοσοκομεια, το ενα σε στελνει σε αλλο και καποια δεν σηκωνουν ουτε το τηλεφωνο. Αντιμετωπισε κατι τετοιο κανεις απο εσας; Μπορειτε να μου πειτε καποιο δημοσιο νοσοκομειο Πειραια ή Αθηνα που να βγαλω ακρη;Εδω και μια εβδομαδα προσπαθω και δε μπορω να κλεισω ραντεβου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...