Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αχ αυτές οι παλινδρομες!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια είμαι 35 χρόνων στα 28 με μεγάλη ευκολία απέκτησα το πρώτο μου παιδί! Σήμερα μέσα σε 5 μηνες είχα δυο παλινδρομες στην 9η προς 10η εβδομάδα! 
Άλλαξα γιατρό γιατί στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου σύστησε απόξεση στην 7 βδομάδα αλλά έχοντας ένα προαίσθημα πήγα σε αλλον γιατρό δυο ημέρες αργότερα και ακούσαμε καρδιά μετά απο δυο βδομαδες δυστυχώς παλινδρόμησε! Ο νέος γιατρός μου σύστησε μετά την πρώτη περίοδο να κάνουμε εξέταση για καρυοτυπο ζεύγους και εξετάσεις θρομβοφιλιας πιστεύει κάποια απο εσάς που να έχει αντιστοιχεί εμπειρία να χρειάζομαι περαιτέρω εξετάσεις! Έχω αγχωθεί τόσο πολύ ενώ η σύλληψη έρχεται με ευκολία μετά έρχονται τα δυσάρεστα!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Vasiliki18 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια είμαι 35 χρόνων στα 28 με μεγάλη ευκολία απέκτησα το πρώτο μου παιδί! Σήμερα μέσα σε 5 μηνες είχα δυο παλινδρομες στην 9η προς 10η εβδομάδα! 
Άλλαξα γιατρό γιατί στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου σύστησε απόξεση στην 7 βδομάδα αλλά έχοντας ένα προαίσθημα πήγα σε αλλον γιατρό δυο ημέρες αργότερα και ακούσαμε καρδιά μετά απο δυο βδομαδες δυστυχώς παλινδρόμησε! Ο νέος γιατρός μου σύστησε μετά την πρώτη περίοδο να κάνουμε εξέταση για καρυοτυπο ζεύγους και εξετάσεις θρομβοφιλιας πιστεύει κάποια απο εσάς που να έχει αντιστοιχεί εμπειρία να χρειάζομαι περαιτέρω εξετάσεις! Έχω αγχωθεί τόσο πολύ ενώ η σύλληψη έρχεται με ευκολία μετά έρχονται τα δυσάρεστα!!

Καλημερα σου! Είχα την ίδια εμπειρία στη 12η...οποτε ναι θα σου πω ψαξτο... Μη φοβάσαι γιατί θα βρεις αυτό που φταίει και θα μπορείς να προστατευτεις και εσύ και το μωράκι σου.. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που ζεις τέτοια κατάσταση κορίτσι μου και σύντομα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melodyy είπε:

Καλημερα σου! Είχα την ίδια εμπειρία στη 12η...οποτε ναι θα σου πω ψαξτο... Μη φοβάσαι γιατί θα βρεις αυτό που φταίει και θα μπορείς να προστατευτεις και εσύ και το μωράκι σου.. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που ζεις τέτοια κατάσταση κορίτσι μου και σύντομα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

Καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Τι έφταιγε σε εσάς;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melodyy είπε:

Θρομβοφιλια κορίτσι μου... 

Ήμουν σίγουρη ... να σου πω την αλήθεια μου κάπου εκεί πάει το μυαλό μου!!! Που έκανες τις εξετάσεις σου;;;; Με το καλό σου εύχομαι μια γρήγορη και τελειομηνη κύηση!!! Με το καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Vasiliki18 είπε:

Ήμουν σίγουρη ... να σου πω την αλήθεια μου κάπου εκεί πάει το μυαλό μου!!! Που έκανες τις εξετάσεις σου;;;; Με το καλό σου εύχομαι μια γρήγορη και τελειομηνη κύηση!!! Με το καλό!

Σε ευχαριστώ πολύ! Στα Γιάννενα έχω αιματολογο εγώ... Εσύ που βρίσκεσαι;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Vasiliki18 είπε:

Σου εστειλα μηνυμα κοριτσι δες το 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...